Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Nieuwerkerk aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Nieuwerkerk aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Nieuwerkerk aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Nieuwerkerk aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Nieuwerkerk aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming als hoofdverwarming in combinatie met een warmtepomp, warmtepomp, vloerverwarming en lage temperatuur radiatoren realiseren, vloerverwarming aanleggen, het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, complete cv installatie vervangen, vloerverwarming droog systeem leggen en vervangen en verplaatsen CV, chromoflex thermostaat van thermaflex, een nieuwe CV-ketel installeren en leidingen leggen, brink luchtverwarming vervangen, het leggen, infrezen en aansluiten van vloerverwarming, een houtkachel installeren en laten werken in combinatie met een warmtepomp, stralingspanelen plafond in slaapkamer plaatsen, variokomp vloerverwarming, leidingschema keuken maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Nieuwerkerk aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Nieuwerkerk aan den IJssel:

Buitenkraan via de kruipruimte aanleggen

Buitenkraan in achtertuin via kruipruimte aanleggen. Aftstand ca. 10 meter.

Nieuwe elektrische ketel plaatsen

Het huis uit 1931 is zoveel mogelijk geïsoleerd en in jan.1970 voorzien van cv-installatie vlgs, de toen bestaande situatie met schuiframen enz.

Rookkanaal verlengen op een schuin dak

Onze open haard pijp op het dak komt niet boven de nok uit, wij willen deze graag laten verlengen. de pijp is zeer waarschijnlijk van het merk holoterm. Diameter weet ik niet. Het is momenteel tijdelijk opgelost met een firemaster maar dat zier er niet mooi uit, de pijp verlengen met een mooie rvs kap erop heeft onze voorkeur. Wat zijn de mogelijkheden?

CV installatie vervangen voor stralingspanelen

Voor appartement van 75 m2 wil ik van mijn cv installatie af. Ik heb interesse in stralingspanelen maar laat mij eerst graag deskundig informeren over de mogelijkheden.

Warmtepomp plaatsen

Ik wil graag een nieuwe warmtepomp laten plaatsen. De binnenunit in de woonkamer met ca 2 tot 3 meter leiding tot buitenunit aan de zijkant vd woning op ca 3 meter hoogte mbv muurbeugels. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning uit 1964 met een oppervlakte van 50 m2.

Vloerverwarming aanleggen

Ik ben op zoek naar iemand die 30 m2 vloerverwarming aan kan leggen. Bestaande woning. Momenteel laminaat. Deze vervangen voor linoleum.

Kanalen schoonmaken heteluchtverwarming en roosters vervangen

Kanalen en ketel van de installatie schoonmaken en nieuwe roosters.

Kanalen heteluchtverwarming onderhouden

Ik wil graag de kanalen van mijn heteluchtverwarming laten reinigen.

loden standleiding vervangen

Ik heb het plafond in de hal (op de begane grond bij de voordeur) eruit gehaald en nu zijn de loden afvoerleidingen van de badkamer (boven de hal) zichtbaar. Deze lopen naar een loden standleiding die onder de betonnen vloer van de badkamer de muur in gaat. Wanneer het luik in de grond bij de voordeur wordt opgetild kan gezien worden dat daar de leiding aan sluit op het riool. Vermoedelijk loopt de loden standleiding door de spouwmuur. Ik wil dat deze leiding wordt vervangen en bovendien dat er een beluchtingsventiel op wordt geplaatst. Nu zuigt namelijk de afvoer van de douche vacuum.

Convectorput verwijderen en dicht maken

dichtmaken van convectorput op begane grond, +- 400x30cm, hierna zal vloerverwarming ingefreesd worden en een stenen vloer erop gelegd worden.

Kruipruimte isolatie

Het gaat om het isoleren van de kruipruimte, 45 m2 en 50 cm hoog. In de woning zal er vloerverwarming worden aangelegd en de grond in de ruimte is vochtig maar er liggen geen plassen. Het gaat om een tussenwoning uit 1979 met een kruipluik in het midden van de woning. De afstand naar de straat is ongeveer 10 meter. Wij willen geen gebruik maken van PUR.

Buitenkraan aanleggen

Graag zou ik een offerte voor het aanleggen van een buitenkraantje in de achtertuin. Eventueel wanneer de kosten meevallen overweeg ik ook een buitenkraantje aan de voorkant van het huis te laten plaatsen.

Lucht of grond warmtepomp installeren

Renovatie van een woonboerderij, waarbij circa 285 m2 verwarmd dient te worden via vloerverwarming over de gehele oppervlakte. Isolatie van de woonboerderij wordt momenteel verbeterd (naar aanleiding van een adviesrapport), onder andere volledige nieuwe vloer, muurisolatie en in een later stadium extra dakisolatie (nu Rc=2.5). Er is veel ruimte beschikbaar voor horizontaal net, maar twijfel over horizontaal/verticaal en ook twijfel over een lucht of grond warmtepomp. Extra eis is dat een buffervat van minimaal 800 liter gewenst is, waar ook in een later stadium een cv-houtkachel als 2e bron op aangesloten gaat worden. Ik zoek een professionele partij met hier ervaring in.

Leidingen keuken verleggen

Nieuwbouw huis in zevenhuizen gekocht moet nog gebouwd worden. Keuken gekocht Leidingen voor keuken moet ingefreesd worden en verlegd worden.

Nieuwe HR combiketel monteren

Wij zoeken een monteur om een nieuwe HR combiketel te monteren. De huidige ketel is een Intergas HR en de nieuwe wordt een Intergas Xtreme 36 of een Intergas HReco 30.

Expansievat vervangen en dakdoorvoer, ventilator en afvoer plaatsen

CV werkzaamheden: Expansievat vervangen. Er is een lekkage geconstateerd vanuit de CV naar het dakdoorvoer waardoor er koolmonoxide vrijkomt, dus is ons geadviseerd deze te vervangen. Badkamerventilatie werkzaamheden: We willen graag een extra elektrische ventilator plaatsen in de badkamer. Graag hier advies over de plek et cetera. Zodat we dit kunnen laten uitvoeren. Materialen: Grote materialen willen we graag op basis van jullie advies zelf aanschaffen. Montage materialen graag meenemen in offerte. Foto's hebben we niet bijgevoegd omdat we gewend zijn dat men altijd wilt komen kijken.

Toiletpot plaatsen en aansluiten

Ik wil graag een toiletpot laten plaatsen en aansluiten. Het gaat om een staand toilet vervangen voor een staand toilet. Ik wil graag dat de vakman de pot mee aanbiedt.

Riolering, waterleiding en elektra doortrekken naar het tuinhuis

Ik zou graag wasmachine en droger in de berging willen. Deze staan nu in badkamer. In berging is wel elektriciteit, maar geen water en rioolaansluiting. De berging is in de tuin, ongeveer 2 stappen vanuit de keuken.

Agpo Aquasol 3 zonneboiler repareren

Druk van het water in de douche is klein straaltje geworden waarschijnlijk druk van pomp van Agpo Aquasol 3 defect (zonneboiler)

Thermostaatkranen van radiatoren vervangen

Er zitten 6-7 Thermostaatkranen vast. Deze moeten vervangen worden door of gewone kranen of eventueel thermostaatkranen, afhankelijk van de kosten. De CV ketel is zojuist gecontroleerd, deze is prima, de kranen waren niet meer open te tikken.

Gat in de buitenmuur voor de afzuigkap

Een gat van 150 mm in keuken door betonnen binnenmuur en gemetselde stenen buitenmuur boren.

Houtkachel aansluiten

Ik heb een (nieuwe) kachel en deze moet worden aangesloten op het rookkanaal. Ik wil deze veilig laten aansluiten via de achterzijde kachel. De afvoer zit op dezelfde hoogte als waar de ingang van het rookkanaal is maar 40 cm van de aansluiting af. De diameter is 125 mm.

Douchewanden en kookplaat vervangen

Graag wil ik een douchecabine laten verwijderen en plaatsen het gaat niet om de douchebak die blijft liggen. En het betegelen van een wandje achter de cabine. Graag wil ik ook een gaskookplaat laten plaatsen en de inductieplaat laten verwijderen. Ik ben opzoek naar een loodgieter die niet de hoofdprijs vraagt voor deze werkzaamheden, ik verneem graag van u.

Onderdelen van een Schavis stoomcabine leveren

Ik ben in het bezit van een Schavis indoor duo cabine. In het het verleden heb ik de scharnieren, handgreep, strip deur en het slot vervangen. Deze zijn inmiddels weer aan vervanging toe. Kunt u de onderdelen (zie bijlage) leveren?

Buitenkraan aanleggen

Ik heb in de meterkast al een aansluiting voor een buitenkraan achter. Wil nu graag weten wat het kost om een aansluiting te maken vanuit de meterkast naar de voorkant buiten.