Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Moordrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Moordrecht heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Moordrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Moordrecht of directe omgeving.

140 klanten uit Moordrecht bevelen een bij Casius in Moordrecht aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Moordrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp en LT installatie laten aanleggen (renovatieproject), advies isolatie en verwarming voor renovatie melkfabriek van 7 appartementen, een horizontaal gesloten bron en warmtepomp realiseren, het realiseren van radiatoren in meerdere ruimtes in een boerderij, het realiseren van vloerverwarming, warmtepompen, zonnepanelen en slaan waterbron, overgaan naar elektrische radiatoren ivm zonnepanelen, het verwijderen van een convectorput en het aanleggen van vloerverwarming, het leveren, installeren en aansluiten van een grondwater-warmtepomp, leveren en monteren CV-ketel, het leveren en installeren van een water-water-warmtepomp, realiseren warmtepomp, een warmtepomp leveren en installeren bij een vrijstaande woning, lucht-lucht warmtepomp voor Tiny House realiseren, het realiseren warmtepomp installatie, warmtepomp realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Moordrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Moordrecht:

Warmtepomp plaatsen

Ik heb voldoende zonnepanelen. vrijstaand huis en ik verwacht daardoor geen geluidsproblemen van een split airco unit. Ik dacht aan een daikin of andere goede airco/warmtepomp ivm lage decibel geluids afgifte. airco functie is heel belangrijk voor ons. onze woonkamer. vloeroppervlak 15 x 5 meter en een lessenaardak met vide in de woonkamer aanwezig, hoogte lopend van 2,5 meter naar 4 meter.

Watermeter verplaatsen

De watermeter zit nu in het luik van de keuken. Wil hem plaatsen in de meterkast naast de voordeur 3 meter terug. Dus ik graaf zelf de leiding op en boor zelf een nieuw gat. Het gaat alleen om het losmaken en vastmaken.

Gaslek opsporen en indien nodig reparatie

Onze thermostaat staat op 18 graden, hij geeft aan dat het 19 graden in huis is, maar is alsnog aan het opwarmen. Vermoedelijk een lek in de binneninstallatie?

Warmtepomp installeren

Nieuwbouw woning van 169 m2 heeft een woonoppervlak van in totaal 217 m2 (eigen grond hoekwoning). Energie label A Zonnepanelen. Het huis wordt standaard geleverd met conventionele CV ketel gas gestookt. Wij zitten te denken aan een grond - water warmtepomp, echter staan wij open voor advies mocht een andere type beter voor ons zijn. De woning wordt in oktober 2019 opgeleverd.

Nieuwe toiletpot plaatsen

Ik zou graag een nieuwe toiletpot laten plaatsen. Ik wil graag een staande pot hebben.

Open haard in de woonkamer plaatsen

Wij willen misschien een open haard laten plaatsen in onze woonkamer. Er is ooit een haard geweest, maar waarschijnlijk is er geen geschikt rookgasafvoerkanaal meer aanwezig. De vloeren in de woning zijn van hout en heeft 3 woonlagen. Kunt u ons vertellen wat de kosten zijn voor het maken van de offerte? We zijn daarnaast benieuwd wat de aanschafkosten zijn en het monteren et cetera.

Gasslang aansluiten aan gasfornuis

Het aansluiten van mijn gasfornuis, dmv een gasslang.

Rookkanaal vernieuwen

Ik heb een houten chalet op een vakantiepark. Onlangs is het hele pand verbouwd en de laatste stap is het huidige rookkanaal verwijderen omdat het verouderd is, en een nieuw rookkanaal aanleggen + aansluiten op kachel. Totale lengte rookkanaal is ongeveer 2-3 meter: Recht omhoog vanaf de kachel door door het dak. Er is een foto beschikbaar.

Houtkachel aansluiten en rookkanaal controleren

Ik heb een gebruikte Barbas Hamar houtkachel overgenomen die ik wil laten aansluiten op een bestaand rookkanaal. De oude haard is al verwijderd. De nieuwe kachel heeft een bovenaansluiting van 150 rond, het bestaande rookkanaal is recht en 3 meter lang en bestaat uit dubbelwandige rvs pijp binnendiameter 200 rond. Hoogte kachel is 85 cm + 7 cm voor bodemplaat. De hoogte van de vloer tot het plafond is 238 cm. Graag een vrijblijvende offerte voor aansluiten + benodigde materialen, zoals enkelwandige stalen pijp 150 rond, smoorklep, verloopstuk en plafondrozet. Werkzaamheden vinden binnenshuis plaats. Belangrijk: indicatie van de wachttijd!

Afvoerkanaal in een schoorsteen plaatsen

Plaatsen van een afvoerkanaal om een houtkachel te laten branden. Er is een bestaande schoorsteen. Het betreft een eengezinswoning met 2 verdiepingen.

Open haard plaatsen en aansluiten

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een open haard in een boerderij. Er is een rookkanaal aanwezig, echter weet ik niet of deze in orde is. Het kanaal dient dus gecontroleerde te worden. Daarna wil ik graag een gemetselde open haard voor hout.

Plieger duoblok toilet vervangen

Klant wenst bij KARWEI een Plieger duoblok toilet aan te kopen en zoekt een vakman voor het monteren van de toilet bij haar thuis. De oude toilet moet worden verwijderd en worden afgevoerd. De huidige toilet is defect. Het moet bij voorkeur op zo een kort mogelijk termijn worden uitgevoerd. De toilet is nog niet geleverd door KARWEI. Klant wenst eerst een vakman die bekijkt wat de situatie is alvorens ze de artikelen laat bezorgen.

Radiatoren plaatsen

Ik heb een dijkwoning uit 1850. Aan de achterzijde zit de woning vast aan een pand dat op instorten staat. Dit gedeelte is altijd koud en hier zou ik graag radiatoren laten plaatsten. De muur is ongeveer 5.5 meter breed. In verband met slaapstoornis graag bellen vanaf 11.00 uur 's ochtends.

Janus 6 houtkachel herplaatsen

Onze houtkachel moet 8 cm verder van muur worden verplaatst i.v.m. beschadigen aan de stuclaag. Er is ook een extra bocht nodig. Materiaal heb ik niet in bezit, dit graag opnemen in uw offerte.

Kraan vervangen

Boven de wastafel een kraan demonteren en een nieuwe kraan monteren. Kraan koop ik bij Karwei.

Plaatsen van een houtkachel

Plaatsing en installatie van een houtkachel. Woning is voorzien van een rookkanaal, deze is echter al jaren niet meer in gebruik. Wellicht een nieuwe pijp in de schoorsteen of schoonmaken. Houtkachel schaffen we zelf aan.

CV ketel vervangen

Huidige ketel (Vaillant - type VCW 255/2) bouwjaar 2000. Ondanks verschillende reparaties, waaronder pomp, waterhuis, 3 weg schakelaar en platenschakelaar is er nog steeds geen konstante temperatuur heet water. Ook radiateurs lijken minder heet te worden, ook al zetten wij thermostaat bv op 25 graden.

Reparatie badkamer

De douchebak is onjuist geplaatst. Deze moet opnieuw gemonteerd worden, waarbij een plank onder de bak geplaatst moet worden voor extra ondersteuning.

Het aanbrengen van een vloerverwarming ...

Het aanbrengen van een vloerverwarming met het max4therm systeem (fs10). Oppervlakte 36m2, ruimte is sousterrain van jaren 30 huis, aan te sluiten op bestaand (nieuw aangelegd vloerverwarmings module) en af te werken met een geschikte gietvloer.

Geiser en losse cv ketel vervangen door ...

Geiser en losse cv ketel vervangen door hoogrendement, dakafvoer Cv dient vervangen door dubbelwandige pijp, en mogelijk thermosstaat en expansievat vervangen. Eventueel als extra klus loodwerk schoorsteen vervangen.

Opknapbeurt toilet beneden. Staand ...

Opknapbeurt toilet beneden. Staand duoblok wordt vervangen door hangend toilet (voorzetmuur plaatsen inclusief tegelen, afvoer aanpassen). Vervanging bestaand fonteintje (bak + kraan, afvoer aanpassen ?). Tegelwerk vloer wordt vervangen, tegelwerk wand blijft bestaan. Vloeroppervlak tussen 1,5 en 2 m2.

Partners

Partners van Casius