Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Mookhoek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Mookhoek heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Mookhoek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Mookhoek of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Mookhoek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Mookhoek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Mookhoek:

Expansievat verplaatsen

Ik wil graag het expansievat 6 meter laten verplaatsen. Blijft wel gewoon op zolder.

Convectorput leveren plaatsen en gat in betonvloer zagen

Wegens het willen plaatsen van een schuifpui, zouden we graag onze huidige radiator (waar nu een ombouw omheen staat) willen vervangen voor een convectorput. Hiervoor zijn de volgende werkzaamheden nodig: - Maken van opening/put in de vloer, met zoveel mogelijk behoud van ons huidige laminaat. - Leidingen van CV verlengen zodat het in de kruipruimte komt. (Zitten nu rechts van de radiator, tegen de muur) - Aanschaf convectorput - Aanschaf convectorput rooster - Plaatsen van alles - Netjes achterlaten Lengte van de put/radiator/convector is volgens ons rond de 2,5/3m voldoende. Het moet in ieder geval de gehele woonkamer + keuken kunnen verwarmen (ongeveer 50m²)

Vloerverwarming aanleggen

Wij willen een droog bouw voerverwarming voor circa 35-40 m2 in een jaren 30 huis. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Confectie put aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een confectie put. Er zit nu een houtenvloer en er worden openslaande deuren geplaatst waardoor er geen plek meer is voor de verwarming onder het raam. We krijgen per 1 mei de sleutel van het nieuwe huis. De verwarming zou verwijdert moeten worden. De woning is ongeveer 5 meter breed. Hoe breed de confectie put moet worden wil ik graag advies over. Is het beter om eerst de confectie put te plaatsen en daarna de pui, of andersom?

Dakgoot vervangen of repareren

Beste, Onze dakgoot moet voor en achter gerepareerd worden, misschien vervangen. Het betreft een rijtjes huis van 6 meter breed. Ik weet niet goed van welk soort materiaal de dakgoot is gemaakt, ik denk geen kunststof. Het is een huis uit jaren 1977. Waarschijnlijk is het zink, geen aluminium in ieder geval. De ombouw is trespa, deze liever niet vervangen. Als het kan de dakgoot vervangen door pvc, maar ik weet niet of dat lukt met de aansluiting op de buren. Het liefst zo goedkoop mogelijk. We horen het graag.

Woningsplitsing gas, water en elektra

Ik heb een meterkast voor gas en elektra voor twee adressen, een winkel en boven een woning. Ik wil graag laten splitsen en een extra meterkast laten plaatsen.

Douchedeur plaatsen

Douchedeur plaatsen, foto is oude situatie. Douchedeur vervangen. Afvoeren oud materiaal optioneel.

Vervangen gasverwarmingsinstallatie en 5 radiatoren

Het betreft een appartement op de derde etage, bestaande warmte en water toestel op gas moet vervangen worden.Daarnaast moeten er 5 radiatoren worden geplaatst.

Loden leidingen en afvoeren vervangen

Ik wil de loodleiding en de afvoeren van het water vervangen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.

Drie airco's leveren en plaatsen

Wij zouden graag een offerte willen hebben voor 3 airco’s in ons huis. Gaat om het leveren en plaatsen. Ik wil graag over de mogelijkheden geïnformeerd worden.

Een nat vloerverwarmingssysteem aanleggen

We zouden vloerverwarming willen hebben, ik denk aan een nat systeem. Het gaat om een appartement op de 4e verdieping, bouw van 2003. We hebben een cement/zand dekvloer. Na oplevering is het tot nu voorzien geweest van gespannen tapijt, dit verwijderen we zelf. We zoeken vloerverwarming voor de woonkamer van rond 50 m2 (en mogelijk nog twee andere kamers op zelfde verdieping van 7 en 13 m2). Bedoeling is gevuld op te leveren en geëgaliseerd voor pvc plak vloer.

Moederhaard en boiler vervangen door een cv ketel

We zouden graag de moederhaard en elektrische boiler vervangen door een CV ketel. Een mogelijkheid is ook, om de boiler en moederhaard te vervangen. Het betreft een monumentaal appartement uit 1933. Graag de oude installaties afvoeren. We hebben geen idee welke capaciteit we nodig hebben. We hebben een vloeroppervlak van 66 m2 en we zijn met 2 personen. Het is voor verwarming en voor warm water. Leidingen zouden mogelijk omgelegd en doorgetrokken worden. We zouden graag beginnen in de week van 25 februari.

Dompelpomp installeren in de kruipruimte

Ik heb een kruipruimte van ca 41 m2 groot en 75 centimeter diep. Na een regenbui loopt hier zo'n 17 centimeter water in. Wat kost een het plaatsen van een pomp met aansluiting op mijn afvoerpijp (op laagste punt) welke automatisch werkt als er water in staat en overtollig water in hoofdriool terugstort?

Vaatwasser aansluiting maken

Wij zouden graag een afvoer en wateraansluiting willen hebben in ons keukenkastje voor een vaatwasser. Over de elektra moeten we nog even nadenken.

Warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen

Mijn woning heeft momenteel een luchtverwarming. Ik denk aan twee mogelijkheden om de woning te verwarmen. Optie 1: We denken aan een warmtepomp erbij. Dit lijkt het makkelijkst. We zijn bezig met een aanbouw, daar zouden de kanalen uitgebreid (metselen) moeten worden. Verder moeten de oude kanalen van de luchtverwarming ook vervangen worden, het waren constructieve kanalen. De aanbouw wordt 40 m2. Daarnaast hebben we een lucht ververser met warmtewisselaar. Na de verbouwing is het luchtdicht en zou dit aangesloten moeten worden op bestaande lucht verwarming. Optie 2: Lucht verwarming gaat weg en dan willen we het hele huis verwarmen met lucht-luchtwarmtepompen. We hebben ongeveer 440 m2 vloeroppervlakte. Verwarming is niet overal evenveel nodig (denk aan kelder en zolder). We hebben een 2-onder-1 kap woning, we zijn met 2 personen en een hond. Er zijn 4 etages, kelder en zolder meegerekend. Graag ontvangen we advies en een offerte.

Convectorput verwijderen en gat opvullen/dicht maken

Ik wil de convectorput (4 meter) in mijn nieuwe woning laten verwijderen, leidingen afdoppen en daarna het gat laten opvullen, zodat de vloer voor de aanleg (infrezen) van vloerverwarming geschikt wordt. Datum verwijderen op 27 maart 2020.

Divers leiding- en loodgieterswerk, inclusief loden leidingen vervangen

Ik krijg per 21 februari de sleutel van onze nieuwe woning. Vlak daarna dienen de loden waterleidingen worden te vervangen, gasleidingen nakijken en zo nodig vervangen, een riool pijp en waterleiding leggen (verlengen) voor een nieuwe wc/badkamer, 3 radiatoren vervangen (ik zal ze kopen).

Gaskachel verwijderen

Ik wil graag mijn gaskachel laten verwijderen. Hij staat midden in de woonkamer en stoort heel erg. Ik zou graag willen weten wat het kost om het te verwijderen.

Droog vloerverwarming systeem aanleggen als hoofdverwarming

Wij willen vloer verwarming als hoofdverwarming laten aanleggen. We denken aan een droog systeem. Het betreft een vrijstaande woning met een vloeroppervlakte van 65 m2 (huiskamer/keuken en hal) waar nu nog verschillende vloerafwerking aanwezig is. Er is een houten vloer aanwezig in het huiskamer deel. Voor de rest weet ik het helaas nog niet, omdat wij de sleutel pas in maart ontvangen. Vanaf dan kan ik definitief beoordelen of het een betonnen of een houten vloer is. De vloer wordt door onszelf vlak gemaakt.

Afvoer wasmachine verplaatsen

Ik wil de afvoer van de wasmachine naar de berging (vlak naast de badkamer, waar de afvoer nu staat) verplaatsen.

Vloerverwarming plaatsen en isoleren kruipruimte

Wij zijn geïnteresseerd in vloerverwarming in onze huiskamer (50 m2). Het liefst doen we dat met een laminaatvloer. Ons huis is niet goed geïsoleerd en we willen ook de kruipruimte van 35 m2 laten isoleren. Daarmee hopen we een hoop warmteverlies te voorkomen. Er is ook een stuk aanbouw waar geen kruipruimte onder zit. Geen flauw idee of en hoe we dat kunnen isoleren. We willen graag de vloerverwarming als hoofdverwarming gebruiken, maar willen zo min mogelijk warmteverlies. We hebben ons huis een jaar geleden gekocht, maar weten eigenlijk niet precies wat voor vloer er onder de houten vloer ligt. Vanuit de kruipruimte zien we een houten vloer liggen, maar wat daarboven ligt is vooralsnog een raadsel. We denken dat de vloerverwarming niet ingefreesd kan worden, Ons huis is gebouwd in 1957. Een hoop vragen dus.

Schoorsteen aan bovenkant afsluiten en waterdicht maken

Wij gebruiken de open haard niet, maar willen het rookkanaal niet gelijk verwijderen. Graag offerte voor afsluiten en waterdicht maken van bovenkant schoorsteen, zodat we geen last meer hebben van tocht.

Realiseren van vloerverwarming

Het gaat om een tussenwoning waar vloerverwarming via cv ketel water moet komen over 40 vierkanten meter. Op de vloer hebben tegels gelegen dus is niet geëgaliseerd. verdeler zit onder de trap van de radiatoren beneden. Radiatoren zijn verwijderd leidingwerk werk ligt er nog. leiding moeten vervangen worden voor de vloer verwarming.

Houten haard verbouwen

Wij hebben een haard die we door willen trekken naar de hoek. Ik wil de oude verwijderen en er een moderne, dichte hoekhaard met glas voor in de plaats hebben. Graag ontvang ik een offerte.

Het realiseren van vloerverwarming en verplaatsen van cv ketel

Het gaat om een renovatieproject van een huis met 65 m² met een anydrietdekvloer van 5 cm dik. Graag willen we vloerverwaming laten infrezen. Hierbij willen we een apart steem 1) woonkamer en badkamer 2) slaapvertrekken. Dit moet apart met een slimme thermostaat te regelen zijn. Het is de bedoeling dat de huidige CV ook verplaatst wordt van de slaapkamer naar de badkamer, in de badkamer zit de koof.