Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor grundfospomp van de vloerverwarming laten vervangen:

Grundfospomp van de vloerverwarming laten vervangen

De pomp maakt sinds 2 dagen lawaai. We wonen pas 1 jaar in dit huis ,heb geen idee hoe oud de pomp is. Het huis is 25 jaar oud. Hoe oud de pomp is, weet ik niet. Het is een Grundfospomp ups 25-60- 180 van de vloerverwarming. Graag een nieuwe pomp plaatsen.
Onze klant uit Mijnsheerenland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grundfospomp van de vloerverwarming laten vervangen uit heel Nederland:

Pomp van de vloerverwarming vervangen

Wij willen graag onze oude grundfospomp voor de vloerverwarming laten vervangen door een energiezuinigere pomp. Graag ontvangen wij prijzen wat dit kost.

Vloerverwarmingspomp vervangen

We hebben een Grundfospomp voor de vloerverwarming maar die maakt een ratelend geluid. Het zijn twee groepen. Het gaat om het vervangen van de pomp en het doorspuiten van de leidingen ( zwarte leidingen) aangezien een groep niet meer warm werd.

Vervangen van Grundfospomp

Tijdens vervangen van defecte pomp cv-installatie door erkende installateur ben ik vergeten door te geven dat ik ook nog een aparte pomp had draaien voor mijn vloerverwarming. Deze heeft dus droog staan draaien en is nu dus defect. Nieuwe pomp al in mijn bezit, een Grundfos UPS 25-40 180. Deze moet dus alleen in de plaats komen voor de defecte. Gaarne een prijsopgave.