Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Mijnsheerenland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Mijnsheerenland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Mijnsheerenland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Mijnsheerenland of directe omgeving.

58 klanten uit Mijnsheerenland bevelen een bij Casius in Mijnsheerenland aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Mijnsheerenland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Mijnsheerenland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Mijnsheerenland:

Afvoer aansluiten op het riool

Ik wil eigenlijk twee offertes : Een voor het aanleggen van een standpijp in huis tbv badkamer opzolder en aansluiting op het riool. Verlengen van de bestaande Gasleiding in de keuken naar de zolder etage

Grundfospomp van de vloerverwarming laten vervangen

De pomp maakt sinds 2 dagen lawaai. We wonen pas 1 jaar in dit huis ,heb geen idee hoe oud de pomp is. Het huis is 25 jaar oud. Hoe oud de pomp is, weet ik niet. Het is een Grundfospomp ups 25-60- 180 van de vloerverwarming. Graag een nieuwe pomp plaatsen.

Verplaatsen van de airco unit

Ik wil de binnenunit van mijn Mitsubishi Airco circa 2 meter verplaatsen waardoor de leidingen naar de buitenunit ook wellicht te kort zullen zijn. Graag zou ik een prijsopgaaf willen ontvangen voor het verplaatsen en verlengen van de binnenunit. De buitenunit blijft gewoon op z'n plaats.

LUCHT - LUCHT warmtepomp platsen

Wij gaan bij onze vrijstaande woning zonnepanelen installeren en willen dan gelijk de duurzaamheid in huis verhogen. De LUCHT-LUCHT warmtepomp zal gebruikt gaan worden voor het verwarmen en het koelen van de woning en het reinigen van de lucht.

Radiator plaatsen op zolderkamer

In een zolderkamer een nieuwe radiator plaatsen. Afstand vanaf CV ketel 1.5 meter. Benodigde radiatorwatt 2800 a 3000. Voorgeboorde gaten in wand voor leidingwerk. Aanbrengen 5 thermostaat kranen. 1 op nieuwe radiator en 4 op bestaande radiatoren in andere slaapkamers.

PVC regenpijp vervangen

Ik zou graag willen weten wat het kost om een PVC regenpijp te vervangen vanaf de dakgoot tot op de grond.

CV radiator aanbrengen in de berging

Het aanbrengen en aansluiten van een CV radiator (mag een gebruikte zijn) in de berging (3.00 x 3.00 meter) De CV leidingen moeten worden aangesloten in de kruipruimte van de keuken (vloerluik aanwezig), tevens moet er gelijk een waterleiding getrokken worden van keuken naar de berging De berging staat los van de keuken (afstand keuken/berging is 5.50 meter).

lekkage van koelgas van een airco verhelpen

Ik ben in het bezit van een Daikin siesta airco, binnen en buiten unit. Deze blijkt het koelgas te verliezen. Is het mogelijk deze af te persen en het euvel te verhelpen en weer bij te vullen ?

Mijn woning bevat twee etages en bestaat ...

Mijn woning bevat twee etages en bestaat uit drie slaapkamers een badkamer en toilet en een keuken en een woonkamer en mijn vraag is wat gaat het mij kosten om in een woning een complete cv installatie te plaatsen ? * er is nog helemaal niks in de woning kwa cv * Het gaat om een woning in mijnsheerenland maar ik zet mijn oude adres er onder als postadres.