Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor rookgasafvoer buiten aanbrengen:

Rookgasafvoer buiten aanbrengen

Graag zou ik een prijsindicatie willen ontvangen voor het boren van een 2-tal gaten door de verdiepingsvloeren in een nieuwbouw huis voor een rookgas kanaal met buiten diameter van 200. Derhalve neem ik aan dat de gaten minimal 250 zullen moeten zijn. Het gat in de 2e verdiepingsvloer zal van onder af geboord moeten worden in verband met dakbeschot.
Onze klant uit Middelharnis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rookgasafvoer buiten aanbrengen uit heel Nederland:

Gevelboring voor rookgasafvoer van de geiser

Mijn geiser is reeds geplaatst. Er dient alleen nog een gat in de muur gemaakt te worden om de rookgasafvoer naar buiten te krijgen. Het gaat om de gevel aan de achterzijde van mijn woning op 2 hoog in Amsterdam. Ik heb al een afvoer in bezit. Daarnaast wil ik ook een gasleiding verleggen en een onderhoudscheck voor mijn geiser.

Houtkachel plaatsen en rookgasafvoer monteren

Het betreft een houtkachel plaatsen in een overkapte (plat dak) buiten veranda. Heeft een houten vloer. Hier kan ik betontegels leggen als fundering voor de kachel. Afvoer voor rookgas aanleggen door plat dak (voorkeur)of door achterwand. Plat dak is bekleed met een kunststof dakbedekking (licht grijs). Vanaf de vloer tot aan het dak is ongeveer 2,60 meter.

Houtkachel met afvoerkanaal plaatsen in een serre

Ik overweeg om een houtkachel te kopen, de Livin'flame flora van de Gamma, en wil die in mijn serre laten plaatsen. Er moet een doorvoer voor de rookgasafvoer worden gemaakt door een houten wandje naar buiten en daar moet dan wellicht een pijp met kap op. Ik wil een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen. Ik sta open voor uw advies en ontvang graag uw prijsopgave.

Rookgasafvoer voor gaskachel aanleggen

Ik wil een dubbelwandige rookgasafvoer van circa 8 meter. Daarna via het dak naar buiten. De buitenmaat van de kachelafvoer is 10.8 centimeter. We hebben in de vloeren zachte steen laten aanbrengen ter behoeve van het rookkanaal. Het gaat om een huis met 3 verdiepingen. Geen bochten. De schoorsteen moet 12 meter worden. Het gaat om het aanleggen, inclusief het materiaal.

Pelletkachel aansluiten

De pelletkachel voorzien van rookgasafvoer: door de woonkamer naar de garage toe en vervolgens daar door het dak naar buiten toe. De nokhoogte van de garage is 2.60 meter.

Rookgasafvoer voor pelletkachel aanleggen

Ik wil de afvoerpijp van de pelletkachel door een bestaande pijp van de voormalige openhaard naar buiten boven de nok van het puntdak laten plaatsen. De aan te leggen pijp loopt in een aantal bochten naar boven door het dak. De lengte van de pijp is ongeveer 7 meter.

Nieuwe CV-ketel installeren

Nieuwe CV ketel plaatsen op begane grond. Appartement van 90 m2. Rookgasafvoer door muur naar buiten. Snelle en gelijke warm water aanvoer douche en keuken. Een CW 4 of 5 ketel.

Afvoer voor de HR-ketel maken

Ik wil een vr ketel afvoer vervangen door een afvoer welke geschikt is voor een hr ketel. Betreft een geveldoorvoer, ik weet niet hoe de situatie buiten is. Ik vermoed dat de rookgasafvoer richting het dak gaat, maar dit zal bekeken moeten worden. Er lopen nu in ieder geval twee pijpen door de gevel naar buiten. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Rookgasafvoer horecaruimte realiseren

Offerte voor het plaatsen van een rookgasafvoer voor een horecaruimte. Het is op de begane grond met daarboven buren, aan de achterkant zitten geen buren, dus van daaruit naar boven/buiten door plafond van gipsplaat. Graag advies van de vakman wat mogelijk is.

Installatie van een pelletkachel

Wij hebben een pelletkachel gekocht die over een week of 3 binnen komt en willen deze graag helemaal geïnstalleerd hebben [vanuit de verpakking], dus daar komt nog allerlei materiaal bij zoals pijpen enzo. Wij willen het rookkanaal door de buitenmuur, wij dachten net onder het plafond op de begane grond op ongeveer 2.5 meter. Het betreft een Cadel Doge Air plus. Een Nederlandse handleiding is aanwezig. De rookgasafvoer is 80 mm. En de inlaat verbrandingslucht is 60 mm. Kunt u hier voor ons een offerte voor maken? Ik heb wat foto's van de buitenmuur meegestuurd, de zwarte pijl geeft ongeveer aan waar het gat naar buiten komt.

Partners

Partners van Casius