Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Maasdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Maasdam heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Maasdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Maasdam of directe omgeving.

17 klanten uit Maasdam bevelen een bij Casius in Maasdam aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Maasdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: plaatsen van infrarood panelen, warmtepomp en LT installatie laten aanleggen (renovatieproject), advies isolatie en verwarming voor renovatie melkfabriek van 7 appartementen, verduurzamen van bungalow villa, woning verwarmen, wellicht met infrarood, waterpomp boiler leveren en plaatsen, zonneboiler vervangen, warmtepomp plaatsen, airco binnenunits en een buitenunit plaatsen, het realiseren van vloerverwarming, warmtepompen, zonnepanelen en slaan waterbron, vloerverwarming aanleggen, nieuwe paneelverwarmingen, vloerverwarming aanleggen, warmtepompboiler plaatsen, aanschaffen en installeren van doorstroomboiler en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Maasdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Maasdam:

Houtkachel plaatsen

Het rookkanaal gaat pas op de tweede verdieping de schoorsteen in, daarvoor moet hij door een houten vloer. Ik wil graag een houtkachel in de woonkamer. Er is een kanaal aanwezig, maar er loopt nog geen pijp doorheen. Het gaat om een huis uit 1954.

Buitenkraan laten aanleggen

Ik wil aan de achterzijde van mijn woning een buitenkraan laten aanleggen. De wateraansluiting zit in de meterkast aan de voorzijde van het huis. Er moet een leiding door de kruipruimte worden gelegd. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Zonneboiler installeren

Voor in onze vrijstaande woning (oude boerderij) zoeken wij iemand om een zonneboiler te laten plaatsen. Het gaat om een huishouden bestaand uit vier personen. Afhankelijk van de kosten gaat het om zowel het leveren als het monteren. Graag ontvang ik een offerte.

Houthaard op rookkanaal aansluiten

Op bestaand rookkanaal van een (voormalig) gashaard een met een glazen lift (paneel) afsluitbare houthaard plaatsen met veel rendement. Maten maximaal 72cm x 72cm

Radiator verplaatsen

De bestaande radiator aan de rechter buitenmuur moet afgekoppeld worden en aan de naast liggende wand, naast de cv verdeler, weer geplaatst en aangesloten worden.

CV-koppelingen vernieuwen

Het vervangen van 2 oude cv-koppelingen onder de vloer in de kruipkelder. Het gaat om koppelingen van 1" gasbuis naar cv-leiding 22mm., de oude Sok/Bochten 1" zitten echter zo vast dat ze niet los te draaien zijn. De koppelingen zitten ca. 6 meter achter in de kruipruimte, die een hoogte heeft van ca. 50cm. Toegangsluik vergt ook wat lenigheid om in te kruipen, maar is wel te doen (zie fotos) De koppelingen lekken, dus daarom het vernieuwd worden.