Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Lekkerkerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Lekkerkerk heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Lekkerkerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Lekkerkerk of directe omgeving.

52 klanten uit Lekkerkerk bevelen een bij Casius in Lekkerkerk aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Lekkerkerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch, informeren en plaatsen van een warmtepomp boiler en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Lekkerkerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Lekkerkerk:

Gasleiding verleggen

Er moet een nieuwe gasleiding worden verplaatst in verband met de komst van een nieuwe keuken. Deze wordt eind november geïnstalleerd, het zou dus voor die tijd moeten gebeuren. ik weet niet hoeveel meter de leiding verlegd moet worden, daar moet iemand voor langskomen.

Overbodige gasleiding afdoppen

We hebben een nieuwe keuken met nieuwe gasleiding op een andere plaats in het huis waardoor de oude gas leiding overbodig is geworden en we graag in de meterkast af willen laten doppen zodat we de leidingen kunnen verwijderen.

Vloerverwarming aanleggen

Betreft woning uit 1940 met 4 verdiepingen (incl zolder). Woning momenteel niet bewoond (renovatie/opknappen) en op zoek naar installatie vloer- cq wandverwarming (130 m2). Bedoeling is om de woning begin December te betrekken.

Vervangen loden leidingen en afvoeren

Ik zoek een loodgieter die een loden leiding kan vervangen. Het gaat ongeveer om 3 strekkende meter. De leiding is moeilijk bereikbaar. Aan de hand van een watermeting zit een loden leiding (het huis in). Die willen we later vervangen. De leiding gaat onder de vloer richting het keukenblok, waar ook de keukenkraan zich bevind.

Ventilatiesysteem tegen vocht installeren

Ik wil graag expertise van een vochtexpert. 'S ochtends zijn alle ramen beslagen met condens (dubbel glas en met ventilatierooster). Het gaat enkel om de boven verdieping. Hier heb ik 3 slaapkamers liggen van circa 5 x 5 meter, 3 x 3 en 5 x 3 meter. Het betreft een woning uit 1927.

Houtkachel installeren

Het plaatsen van een houtkachel in een oude woning met houten vloeren. Ik zie wel een schoorsteen op het dak, maar er is geen rookkanaal meer. De pijp moet boven het dakkapel komen denk ik, wat uitkomt op zo'n 5 meter maximaal denk ik. Er moet ook een hittebestendige vloer komen. Die pijp moet dan ook weer afgetimmerd worden.

Houtkachel met afvoerkanaal aanleggen

Houtkachel inclusief afvoerkanaal plaatsen Houtkachel plaatsen compleet inclusief afvoerkanaal. Door twee betonnen verdiepingsvloeren en het schuine pannendak.

Alle convertor radiatoren vervangen

Graag wil ik alle convector radiatoren weghalen en vervangen voor normale radiatoren. De buizen in huis zijn wel vrij dik, misschien zijn deze niet bruikbaar. Het gaat om 7 radiatoren: 3x van 2,5 meter, 1x van 1,6 meter, 1x van 0,75 meter en 2x van 3 meter. Graag wil ik een prijs om deze volledig te vervangen voor paneelradiatoren.