Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Leimuiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Leimuiden heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Leimuiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Leimuiden of directe omgeving.

46 klanten uit Leimuiden bevelen een bij Casius in Leimuiden aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Leimuiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming als hoofdverwarming in combinatie met een warmtepomp, warmtepomp, vloerverwarming en lage temperatuur radiatoren realiseren, vloerverwarming aanleggen, het vervangen en verwijderen van radiatoren, nieuwe cv-ketel en vloerverwarmingsinstallatie leveren en monteren, complete cv installatie vervangen, vloerverwarming droog systeem leggen en vervangen en verplaatsen CV, chromoflex thermostaat van thermaflex, een nieuwe CV-ketel installeren en leidingen leggen, brink luchtverwarming vervangen, het leggen, infrezen en aansluiten van vloerverwarming, een houtkachel installeren en laten werken in combinatie met een warmtepomp, stralingspanelen plafond in slaapkamer plaatsen, variokomp vloerverwarming, leidingschema keuken maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Leimuiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Leimuiden:

Convectorput leveren plaatsen en gat in betonvloer zagen

Ivm het laten plaatsen van openslaande deuren wil ik graag een convectorput laten maken. de breedte van de achterwand is 295 cm er hangt nu een radiator van 200 x 40 cm ik zou graag willen weten wat het kost incl. het leveren van de convectorput.

Technische tekening maken voor de keuken van een nieuwbouwwoning

Ik heb een technische tekening/installatie tekening nodig voor de keuken in ons nieuwbouwhuis. De bouw moet nog beginnen, maar aangezien het prefab onderdelen zijn, wil de aannemer nu (voor 01-januari ) al de tekeningen hebben. Wij hebben al een tekening van hoe de keuken moet worden, weten dus de plaatsing van alle apparatuur en wand contact dozen. Nu heb ik enkel een gedetailleerde tekening nodig.

Kraan van Ucosan stoomcabine repareren

Van onze stoomcabine (Ucosan) is de kraan kapot. Ik wil de kraan graag laten leveren en vervangen.

Installatie CV houtkachel inclusief rookkanaal

Installatie van een cv-houtkachel met buffervat (500 liter) incl. rookkanaal. CV houtkachel aansluiten op bestaande cv (gaskachel) systeem. Woning incl. 1e verdieping is ca. 8 meter hoog met een schuin pannendak welke direct vanaf de 1e verdieping begint. Mogelijkheid om een zonneboiler te integreren graag opnemen in de offerte. Graag inclusief levering.

4 verwarmingsbuizen moeten verplaatst worden door plafond en muur

4 verwarmingsbuizen moeten verplaatst worden door plafond en muur.

Wc afvoer en leidingwerk

De afvoer van het toilet moet 10 cm naar achter worden verplaats. Daarbij moet er voorbereidend werk ten behoeve van het plaatsen van een keuken worden verricht. Gaat hier ook om leidingen verleggen en afvoer. Verder moeten er 4 verwarmingsbuizen verplaatst worden door plafond en muur.

Schoorsteen verwijderen en vernieuwen

Oude stenen schoorsteen verwijderen en afvoeren. Ongeveer 8 meter nieuwe moderne schoorsteen plaatsen. Geen gemetselde schoorsteen, maar een flexibele schoorsteen. Schoorsteen gaat binnendoor.

Houtkachel en kachelpijp plaatsen

Ik wil een houtkachel in de woonkamer. En ik zoek iemand die gecertificeerd is om een houtkachel te plaatsen. de kachelpijp moet door twee keer beton heen en een keer door een schuin dak.