Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor lekkende kraan laten vervangen:

Lekkende kraan laten vervangen

Heer/mevrouw, Mijn kraan van douchekolom in badkamer lekt.
Onze klant uit Leidschendam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkende kraan laten vervangen uit heel Nederland:

Lekkende kraan laten vervangen

Vervangen van een lekkende oude kraan door en nieuwe wastafelkraan. sproeier

Lekkende buitenkraan repareren

Mijn VSH buitenkraan lekt. De kraan heb ik losgedraaid, de oude afdichting verwijderd en nieuwe teflon tape aangebracht, echter de kraan blijft lekken (achter de beplating). Ik doe altijd de kraan leeg laten lopen voor de winterperiode en sluit de kraan af in de meterkast. Ik heb een loodgieter nodig die de lekkage verhelpt. De leiding bevind zich achter de gevelbeplating. Ik heb foto's bijgesloten.

Gaskookplaat installeren

Gas afsluiten en oude gas kookplaat verwijderen en nieuwe gas kookplaat plaatsen en gas aansluiten (dezelfde nis maat). Ook eventueel druppelende en lekkende keuken water kraan gelijk repareren.

Lekkende stoomcabine repareren

I have a shower cabin that has a couple of broken jetheads, but most importantly the main faucet, where you can open and close the water, is leaking a lot of water when opened. I would like to understand if it is possible to repair this, and if so how much it would cost. Sorry for my lack of dutch, please feel free to call me and I will explain the situation. Mijn stoomcabine heeft een lekkage. Er zijn een aantal jets gebroken. Bij de kraan lekt er een hoop water. Graag wil ik beide laten repareren.

Keukenkraan vervangen

Het vervangen van een lekkende kraan in de keuken. De nieuwe kraan moet ik nog kopen. Wat kost het om de kraan te laten vervangen?

Toilet renoveren

Kunt u mij een prijsopgave doen voor renovatie van de toiletruimte van 89 x 145 cm. Ik wil graag grijze grote langwerpige tegels tegen de muur, op de grond een tintje donkerder en er hoeft geen wastafel, er hangt nu een natuurstenen fonteintje m echter een lekkende kraan, dus ook een nieuwe kraan nodig en een wit hangtoilet. Er zit nu een staande pot. Eventueel kan ik vragen of mijn man vast het voorwerk doet, de tegeltjes eruit slopen.

Lekkende kraan repareren

Ik wil graag de lekkende kraan laten repareren. Waarschijnlijk is het vervangen van het kraanleer voldoende, maar heb geen ervaring met deze klus.

Lekkende WC kraan repareren

Mijn kraantje in de WC lekt , is kraan die in de muur is weggewerkt.

Badkraan verplaatsen

We zijn op zoek naar een vakman die de badkraan kan verplaatsen van badrand naar de muur en de oude kraan kan afdoppen oid. Tevens hebben we wastafelkranen die aangesloten moeten worden en een lekkende douchekraan waarvan we niet weten welk type het is en dus ook niet weten hoe we het moeten oplosse .

Doorlopende en lekkende kraan repareren

1 lekkende kraan van fonteintje in WC ruimte (geeft soms brommende geluid) en 1 lekkende kraan in keuken. Indien nodig, de kraan van het fonteintje of beide kranen vervangen. Ik zorg zelf voor de kranen.

Partners

Partners van Casius