Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor afzuigsysteem in de keuken herstellen:

Afzuigsysteem in de keuken herstellen

We hebben een afzuigsysteem in de keuken, maar deze heeft nooit gewerkt. 4 jaar geleden hebben wij een keukenbrand gehad. Alles is toen vervangen, maar het afzuigsysteem heeft het na de brand nooit gedaan. Dus die graag werkend maken.
Onze klant uit Leidschendam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afzuigsysteem in de keuken herstellen uit heel Nederland:

Opzettegels plaatsen in de keuken

Het betegelen van een keukenwand (4 m2, Stukje boven keukenblad en afzuigsysteem). Graag over de bestaande tegels heen betegelen met opzettegels.

Nieuwe afzuigkap laten plaatsen

Ik zoek een klusjes/vakman die mijn afzuigkap in de keuken kan vervangen. Deze moet aangesloten worden op het centrale afzuigsysteem, en mag de motor niet gebruiken. Dit is geen inbouw maar hangt gewoon aan de muur. Nieuwe kap is aanwezig, gaat alleen om oude eraf halen en nieuwe ophangen. Bij voorkeur ook de oude kap afvoeren.

Extra groep in meterkast installeren

In verband met een nieuwe keuken inclusief een inductieplaat met ingebouwde afzuigsysteem (Bora) denken wij dat we een extra groep in de meterkast moeten hebben. De huidige keuken is voorzien van 1 grote koel/vriescombinatie, combi magnetron/oven, vaatwasser en een extra ingebouwde koelkast, tafelmodel. De nieuwe keuken zal inclusief de volgende apparaten worden. Combi magnetron/oven, vaatwasser, koelkast en vrieskast, kraan met cooker en een inductieplaat Bora met ingebouwde afzuigsysteem. De meterkast is nu een fase 1 en zou een fase 3 moeten gaan worden.

Ventilatie installeren in badkamer en keuken

Ventilatie installeren in de badkamer en keuken. Voor de keuken een afzuigsysteem aanleggen. Alle werkzaamheden en materialen in overleg.

Gasleiding en waterleiding verleggen

In verband met de aanschaf nieuwe keuken moet de gas, waterleiding verplaatst worden inclusief ook de afzuiginstallatie willen we naar buiten laten verplaatsen in plaats van wat we nu hebben via de algemene afzuigsysteem. Ook moet er een verwarming afgedopt worden. Hiervoor in de plaats wil ik graag een roosterverwarming.

Gat in buitenmuur maken voor afzuiging

Er dient een gat geboord te worden in de buitenmuur, steen en beton, voor aansluiting afzuigsysteem keuken

Gat in de keuken maken

Er moet een gat in de muur gemaakt worden met een doorsnee van ongeveer 10 cm ten behoeve van de afvoer van het afzuigsysteem. De muur is een stenen muur en geen beton.

Rovent mechanische ventilatie vervangen

Ik heb een Rovent 5 Mech afzuigsysteem en wil deze laten vervangen voor een andere energiezuiniger systeem. Het oude systeem draait op standen midden en hoog. Het betreft een 1 gezinswoning, het systeem draait in de keuken, toilet en douche en hangt op zolder.

Afzuigsysteem aanleggen in de keuken

Mijn woning heeft 2 verdiepingen. Op de 1e verdieping staat een keuken met een mechanisch afzuigsysteem, deze zuigt onvoldoende op. Op de tweede verdieping is nog een keuken gebouwd, alleen is hier geen afzuigsysteem naar buiten toe aanwezig. De badkamer er naast heeft wel afzuigsysteem. Ik wil graag laten bekijken of er een keuken afzuiging op die van de badkamer aangesloten kan worden of dat er een nieuwe afzuiging naar buiten aangelegd moet worden.

Koof maken in de keuken met spotjes en LED-strip

Wij willen graag een L-vorm koof in de keuken. Onderkant spotjes, en bovenkant een LED strip. Witte koof. Afmetingen: Linkerzijde: 315 cm (afzuigsysteem maar buiten toe). Rechterzijde: 243 cm. (Elektra-aansluiting rechts). Wij horen graag wat de mogelijkheden zijn. Contact ons voor vragen.

Partners

Partners van Casius