Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Leidschendam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Leidschendam heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Leidschendam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Leidschendam of directe omgeving.

525 klanten uit Leidschendam bevelen een bij Casius in Leidschendam aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Leidschendam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen plaatsen, vloerverwarming aanleggen, zonneboiler plaatsen, een water-water-warmtepomp installeren, warmtepomp informatie, advies en installatie warmtepomp, huisaansluiting naar de hoofdriolering realiseren, informatie voor een warmtepomp, verwarmingsinstallatie plaatsen, advies en installatie warmtepomp, warmtepomp plaatsen, advies en plaatsen zonneboiler, pVC vloer en vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming plaatsen, vloerverwarming plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Leidschendam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Leidschendam:

Afvoer op riool aansluiten

De keukenafvoer moet aangesloten worden op het riool en eventueel kijken naar de afvoer, alvast gereed maken voor de toekomstige plek van de keuken. Daarnaast willen we de badkamer met een toilet naar boven verplaatsen dus hier ook graag de aanleg van nieuwe afvoeren. Er was voorheen gasverwarming, we willen nu centrale verwarming aanleggen. Wellicht is een check op de huidige afvoeren ook geen slecht idee. Gaat om een rijtjeswoning uit 1928 met twee etages van circa 76 vierkante meter.

Vloerverwarming infrezen

Graag vragen wij een offerte op voor het infrezen van een vloerverwarming. De woonkamer, zandcement, en de gang en toilet, plavuizen heeft een oppervlakte van 60 m2. De vloerverwarming zal als hoofdverwarming gebruikt gaan worden en hoeft niet te worden dichtgesmeerd.

Lekkende kraan laten vervangen

Heer/mevrouw, Mijn kraan van douchekolom in badkamer lekt.

Vaillant douchegeiser installeren

Geiser vervangen van een ouder type die trouwens defect is. Het betreft de installatie van een 'MAG mini NL 11-0/1 XZ L' (zie foto). Alle materialen zijn aanwezig. Klus is inclusief het afvoeren van de oudere geiser.

Einhell airco nakijken en vullen

Graag zouden we onze airco Einhell SK3501 willen laten nakijken en vullen. We hebben ook een Chico en die mag ook nagekeken en geserviced worden. We denken na over een airco voor de bovenverdieping. Het vullen van de SK3501 is de eerste behoefte.

Vloerverwarming plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We willen vloerverwarming laten plaatsen. Ongeveer 44 m2, bestaande vloer is beton/dekvloer. Het is 1 ruimte begane grond. Het is bedoeld als hoofdverwarming.

Afzuigsysteem in de keuken herstellen

We hebben een afzuigsysteem in de keuken, maar deze heeft nooit gewerkt. 4 jaar geleden hebben wij een keukenbrand gehad. Alles is toen vervangen, maar het afzuigsysteem heeft het na de brand nooit gedaan. Dus die graag werkend maken.

Electrische boiler installeren

Ik wil mijn gas keukengeiser vervangen door een elektrische boiler van 100 liter. De bestaande meterkast moet daarvoor uitgebreid worden. De boiler komt ongeveer 5 meter van de groepenkast af te hangen. Graag een complete offerte inclusief manuren en materialen. Oude boiler is een huur boiler van Eneco, ik weet niet of jullie deze ook kunnen afvoeren?

Regenpijp aansluiting ondergronds controleren en repareren

Aan de onderkant van de buitenmuur aan de voorkant van mijn woning links en rechts van de regenpijp is er stijgend /optrekkend vocht te merken tot een hoogte van ongeveer 50 cm en een lengte van een aantal meters. Om te hoge grondwater , of grond- regen water in de kruipruimte uit te kunnen sluiten als oorzaak van deze vocht problemen, wil ik eerst laten controleren of de regenpijp niet misschien ondergronds ergens lekt en als dat zo is de ondergrondse regenpijp aansluiting dan laten repareren. Er is namelijk alleen vocht aan deze muur van de woning links en rechts van deze regenpijp.

Houtkachel aansluiten

Bestaande open haard vervangen door een houtkachel en aansluiten. Flexibele pijp aanbrengen door 10 meter hoge schoorsteen.

Agpo ketel vervangen

Ik wil mijn huidige CV-ketel, Agpo Econpact225c, laten vervangen en laat mij graag informeren over de mogelijkheden. Het betreft een appartement van 100 m2 groot.

Keukenkraan en douchekraan vervangen

Bij deze wil ik u vragen wat u rekent voor het plaatsen van een keukenkraan, dus oude kraan verwijderen en nieuwe plaatsen, merk kraan grohe gekocht bij de gamma. Tevens wil ik de douchekraan laten vervangen. Graag ontvang ik indicatie van de kosten.

Tristar airco AC 5406

Installatie van bovenstaande airco. Wat is de kostprijs hiervoor?

Houtkachel aansluiten en dakdoorvoer maken

Ik heb aan mijn hoekwoning een uitbouw. In deze uitbouw wil ik graag een houtkachel met rookkanaal laten installeren. Het plafond is op een hoogte van 270 centimeter. Het dak van de uitbouw is van beton.

Waterkraan in de keuken vervangen

Ik heb een kapotte kraan bij de gamma gekocht die ik heb laten installeren. Nu moet ik een andere kopen die de oude kan vervangen. Wat kost het als u die installeert?

Houtkachel en rookgasafvoerkanaal installeren

Plaatsen/installeren van een houtkachel, inclusief het aanleggen van een rookgasafvoerkanaal en plaatsen van een hittebestendige vloerplaat. De houtkachel komt in een brede nis te staan, waarbij het rookgasafvoerkanaal direct door muur of plafond naar buiten kan.

Open haard plaatsen

Ik zou graag 2 offertes willen ontvangen, 1 waarbij de haard direct aan een buitenmuur komt te staan en 1 waarbij deze niet aan een buitenmuur komt en ongeveer 3-3.5 meter daarvandaan staat. Er zijn nog geen enkele voorbereidingen getroffen voor het plaatsen van een een open haard. Dit heeft nog geen haast maar zouden wel graag willen weten wat de kosten zijn, zodat we dit wel snel zouden kunnen laten plaatsen of weten wat we opzij moeten gaan zetten voor bijvoorbeeld volgende winter.

Radiator vervangen

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor het plaatsen van de door ons gekochte Plieger antiko reto. Deze moet op de plaats van de traditionele radiator komen. Radiator moet opgehangen worden en de leidingen ca 15 cm verlengd worden. Uitvoering Graag zo spoedig mogelijk een prijsopgave.

Nieuwe radiator plaatsen

De werkzaamheden zijn als volgt: • Het aftappen van de cv installatie; • Het demonteren en milieuvriendelijk afvoeren van de oude radiator; • Het leveren en monteren van 1 radiator 22-400-2600, graag merk en typeomschrijving; • De radiator wordt geplaatst op standconsoles; • De nieuw radiator wordt voorzien van een nieuwe kraan en voetventiel; • Het aansluiten van de radiator op bestaand leidingwerk; • Het weer vullen en proefstoken van de cv-installatie.

Meterkast met alle leidingwerk verplaatsen

Vanwege eenverbouwing wil ik graag mijn meterkast, gasaansluiting en watermeter verplaatsen. Dit met ongeveer 2,5 meter.

Meterkast met gas, water en elektra verplaatsen

Vanwege een aanpassing aan de entree van onze woning wil ik graag de water- en gasmeter en de groepenkast ruim twee meter opzij laten verplaatsen . Daarbij wil ik de meterkast vernieuwen en uitbreiden want die is oud.

Knik in de gasleiding in het weiland opsporen

In het weiland staat de gasmeter en loopt de leiding 200 meter door de wei naar mijn huis. Bij de meter in het weiland is de gasdruk goed maar bij binnenkomst in mijn huis niet. Er lijkt dus ergens een lek te zitten in de leiding. Omdat de gasleiding door het weiland van de buurman loopt is het niet mogelijk de gehele leiding op te graven. Ik zoek dus een bedrijf die met een camera of meting de knik of het lek in de gasleiding kan opsporen en het probleem kan verhelpen.

Keukenkraan laten installeren

Ik wil graag de keukenkraan laten vervangen omdat deze los zit. Ik schaf de nieuwe kraan zelf bij Gamma aan.

Split airco van Tristar aansluiten

Graag laat ik een nieuwe Tristar split airco monteren. De oude, zelfde model, is al verwijderd. De airco is al aanwezig.

Houtkachel installeren

Het betreft installeren Livinflame houtkachel Stockholm: - Vloer is beton met daarop laminaat. - Woning betreft een appartement vloer / plafond ongeveer 2.7 meter. - Dak is plat, betonplaten met daarop isolatie en grind. - Geen verdiepingen.