Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor lekkende badkraan repareren:

Lekkende badkraan repareren

Badkraan repareren, lekt momenteel. Vermoedelijk niet goed gemonteerd.
Onze klant uit Leiderdorp (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkende badkraan repareren uit heel Nederland:

Badkraan vervangen en toiletkraan repareren

A. Vervanging van de bad/douche mengkraan in onze badkamer. De nieuwe kraan (hans grohe type axor) is reeds aangeschaft. Er hoeft geen leidingwerk te worden aangepast. B. Reparatie van lekkende toiletkraan van hans grohe (eengreeps model, staande montage), type Graag uw reacties per mail ivm beperkte telefonische bereikbaarheid.

Lekkage aan badkraan verhelpen

Een lekkende badkraan oplossen. Mogelijk dat het tegelwerk na de reparatie hersteld moet worden. Wat is er gebeurd: er is een badkamerrenovatie geweest. We hebben voor de oplevering getekend maar de kraan zat niet goed in het midden. Door wat wrikwerk van de man is de kraan wel in midden komen te staan maar daarna is de lekkage begonnen. De mengkraan zit op een opstaande rand. Bij het linker gedeelte van de kraan, bij het opstaande rand, loopt een klein stroompje water.

Lekkende kraan laten maken

Mijn badkamerkraan lekt en daardoor is de muur die gestuuct is lelijk geworden. Ik zou graag over de plek een tegel geplakt willen hebben en op de tegel de kraan gemonteerd, zodat het meteen allemaal klaar is. Het gaat over de badkraan.

Lekkende kranen herstellen

Keukenkraan lekt, of herstellen of een nieuwe plaatsen, badkraan lekt, of herstellen of een nieuwe plaatsen. Graag contact via email.

Lekkende badkraan en kitrand vervangen

De badkraan lekt, die moet vervangen worden en ik zou graag nieuwe kitranden rondom het bad willen.

Lekkende gootsteen repareren en badkraan installeren

De gootsteen in de keuken lekt. Dat wil ik graag verholpen hebben. Ook moet er een thermostaatkraan bij het bad worden geïnstalleerd.

lekkende vaste wastafel afvoer; slecht ...

lekkende vaste wastafel afvoer; slecht vullende stortbakken 2 WC's kapotte badkraan

Lekkende douche/badkraan moet ...

Lekkende douche/badkraan moet gerepareerd worden.