Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor kraan vervangen in de keuken:

Kraan vervangen in de keuken

Ik wil de kraan in de keuken laten vervangen. Hij zit los en is daardoor moeilijk te bedienen. Er loopt wat water het kastje eronder in en het keukenblad raakt er intern vochtig door. De toevoerkraan die zich in het toilet bevindt zit te vast om deze zelf af te sluiten.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kraan vervangen in de keuken uit heel Nederland:

Douchekraan vervangen

De kraan geeft bij helemaal op warm zetten niet echt meer warm water. Wij denken dat de fout in de kraan zelf zit. Wij willen graag een nieuwe kraan voor de douche. Graag de prijs voor een soortgelijke kraan meenemen in de offerte. Zie foto, maar een andere kraan die er op lijkt kan ook.

Twee kranen vervangen

Ik wil een wastafel mengkraan vervangen door een waste Grohe Lineare New xS size kraan. En daarnaast een Grohtherm 1000 New bad thermostaat Chroom vervangen.

Douche vervangen en badmeubel vervangen

Ik wil onze oude douche vervangen door een nieuwe douche, met 2 glazen schuifwanden, douchebak, regendouche en 2 achterwanden. Oude douche moet verwijderd worden. Ook wil ik graag bij de wastafel met onderkast een nieuwe kraan laten installeren. Oude wastafel moet verwijderd worden. Ook wil ik graag 1 badkamer kast laten monteren en ophangen. 1 spiegel moet ook opgehangen worden. Douche en wastafel komen op dezelfde plaats te staan.

Kraan vervangen

We willen ivm onze verhuizing onze Grohe Red Heetwaterkraan laten vervangen door een simpele kraan (die kopen we uiteraard bij Praxis).

Badkamer verbouwen: toilet, wasbak, spiegel en douchecabine vervangen

Graag wil ik mijn bestaande badkamer, gedateerd, vervangen. Het gaat om een vlakspoeltoilet, douchecabine, wasbak en kraan, spiegel, de douche kraan kraan en standaard. er hoeft niets verplaatst te worden. De tegels en het materiaal heb ik al. De badkamer is 2.30 x 2.40 m. Electra is aanwezig. Douchebak is 80 cm bij 80 cm. Wellicht moet er iets aangepast worden aan de leiding. Graag ook afvoeren oud materiaal, indien mogelijk ook tegelzetten erbij. De wasmachine en radiator blijven staan. Mijn vraag: wat is de volgorde? En hoelang gaat dit duren? Als ik heb gekozen wil ik eerst dat de loodgieter even komt kijken. Graag een secure vakman.

Bad- en wastafelmeubel vervangen op zelfde plek

Wij willen een klein bad 165x69,5 vervangen door bad 180x90 met doucheschermen 90 en 100 cm breed. Zo mogelijk duobad met whirlpool. Bestaande kraan, vloer- en wandtegels behouden. Badkamermeubel vervangen, ook op zelfde plek. Mechanische ventilatie aanbrengen. Elektriciteitsleiding aanwezig. Evt opnieuw voegen wandtegels.

Kraan vervangen

Ik denk dat ik een dolgedraaide thermoskraan heb. Ik kan niet meer de kraan compleet op vol draaien anders wordt het water koud. Dus de temperatuur kraanknop bepaalt de temperatuur niet meer. Ik denk dat m'n kraan binnen verkalkt is of vervangen moet worden.

Douchekraan vervangen

ik wil graag een thermostatische douchekraan vervangen. Die ik nu heb, heeft een handel en daar kom ik met m'n rug tegenaan tijdens het douchen. De hartafstand is 15 cm. De kraan heb ik alvast gekocht.

Vaatwasseraansluiting maken

Wij overwegen een vrijstaande vaatwasser te kopen. Ik zie in de keuken wel een punt waar een afvoer in kan, maar geen aansluiting. Er is wel een koudwaterleiding met kraan die naar buiten gaat. Deze kraan is door leeftijd en, ik vermoed, langdurig niet gebruikt te zijn geweest ook niet meer te sluiten, dus kan ook vervangen worden. Wat zouden de kosten zijn? Het kastje in de foto zit tussen twee andere kastjes. De vaatwasser zal naast het blok worden geplaatst, dus de afvoer/aanvoer moet ook door dat kastje. Ik neem aan dat dat ook met - eventueel verlengde - kabels aan de vaatwasser zelf kan worden geregeld.

Monteren Grohe Red

Wij hebben een Grohe Red Grohe New Mono Keukenmengkraan L-Uitloop & Combi Boiler gekocht. We zoeken een monteur die dit kan bevestigen bij ons in de bijkeuken. De Grohe kraan moet naast de bestaande kraan bevestigd worden. We hebben onderin het kastje de ikea lades al vervangen voor korte lades dus er moet ruimte genoeg zijn voor de boiler. Zie foto's. Graag ontvangen we een offerte voor de werkzaamheden. Uitvoeren het liefst zo snel mogelijk.

Partners

Partners van Casius