Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor tristar airconditioning monteren:

Tristar airconditioning monteren

Bij de Praxis heb ik de Tristar 5421 split unit gekocht en deze moet gemonteerd worden.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tristar airconditioning monteren uit heel Nederland:

Onderhoud aan de Tristar airconditioning

Ik heb al aantal jaren een Tristar Airconditioning hangen in mijn kamer, hij deed het vroeger altijd al goed maar de laatste maanden blaast het niet veel koud lucht meer. Ik weet niet precies wat de reden is, of het bijgevuld moet worden of als er ergens iets is gaan lekken. Ik wil graag een monteur die er naar kan kijken. Graag wil ik ook weten wat de kosten hiervoor zijn. Dank u wel. Erwin.

Split airconditioning laten monteren

Graag zouden wij offertes ontvangen met betrekking tot het installeren van een split airconditioning op een slaapkamer op de eerste verdieping van een 2 onder 1 kap woning. Bijvoorbeeld een Tristar vaste airconditioning Split AC-5406 met afstandsbediening.

Airco plaatsen

Wij willen graag de Tristar vaste airconditioning 'AC5406' aanschaffen en door de vakman laten monteren. De split airco zal gemonteerd moeten worden in de slaapkamer.

Airconditioning installeren

Ik zou graag de airconditioning van Tristar thuis geïnstalleerd krijgen door de montageservice van Praxis.

Tristar airconditioning installeren

Graag ontvang ik een offerte voor het installeren voor een Tristar airco split unit. Binnen moet de airco op de zolderkamer worden gehangen. De airco heb ik al. Ik zou graag een prijsopgave willen ontvangen.

Airco plaatsen in de woonkamer

Ik wil een nieuwe airco plaatsen en installeren in mijn woonkamer. Ik heb een airco merk Tristar vaste airconditioning Split AC-5406, met een binnen- en buitenunit. De buitenunit kan op het balkon. In woonkamer de binnenunit aan de wand monteren. De leiding kan mogelijk via het raam lopen. Ik denk dat de leiding verlengd moet worden, maar die kan ik zelf kopen.

Vaste airco van Tristar plaatsen

Ik heb een Tristar vaste airconditioning Split AC-5406 met afstandsbediening gekocht en deze wil ik graag zo spoedig mogelijk laten installeren op onze slaapkamer.

Storing Tristar airco verhelpen

We hebben sinds enkele weken zelf een "Tristar vaste airconditioning 'AC5407'" geplaatst. We hebben deze volledig geplaatst volgens de handleiding. In het begin werkte de airco perfect maar na ongeveer 2 weken kwam er ijs op de koperen leiding. Een tijdje daarna werkte de airco niet meer en gaf hij de melding "F4" op de display van de airco. Nadat ik de storingen in de handleiding gelezen heb denk ik dat er te weinig koelmiddel in de airco zal zitten. Dit kan daar een lekkage zijn of door een fout bij het plaatsen. Daarvan heb ik geen idee. Kunnen jullie dit probleem oplossen? Ik woon in België, is dit een probleem? Het probleem zou bij voorkeur snel moeten verholpen worden. Wat zou de kost ongeveer zijn om dit probleem te verhelpen?

Vaste airconditioning installeren

Het betreft een offerte aanvraag om een Tristar vaste airconditioning Split AC-5406 met afstandsbediening te laten installeren.

Montage split-unit airconditioning

Ik wil graag mijn airconditioning split-unit merk Chigo 12000 BTU SU 1630, aangeschaft op 16/05/2016 bij Gamma vestiging De Meern/Leidsche Rijn, laten installeren door een erkend installatiebedrijf dat volgens de wettelijke voorschriften een airconditioning mag installeren. Ik heb reeds, zoals in uw folder klusadvies 'airconditioning' op internet staat aangegeven, de firma Chigo/Tristar voor een offerte benaderd, echter zij geven niet thuis. Daarom wil ik aan Gamma vragen om voor mij een erkend installateur te zoeken. Eerder heb ik van een van uw medewerkers klantencontact begrepen dat ik dit via Gamma kan laten doen. Mijn Split-unit staat op dit moment, met toestemming van de vestiging, nog opgeslagen in het magazijn van uw vestiging te De Meern/Leidsche Rijn.