Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor tristar airconditioning monteren:

Tristar airconditioning monteren

Bij de Praxis heb ik de Tristar 5421 split unit gekocht en deze moet gemonteerd worden.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tristar airconditioning monteren uit heel Nederland:

Airco plaatsen en aansluiten

Zou graag willen weten wat het installeren en aansluiten van een airco kost. Bijvoorbeeld de: Tristar vaste airconditioning AC5423. Zou ik deze wel zelf kunnen plaatsen zodanig dat een monteur deze ingebruik stelt? Graag bericht.

Airco installeren

Ik zoek een partij voor het installeren van de Praxis airco: Tristar vaste airconditioning Split AC-5406 met afstandsbediening in mijn woning. De woning is goed bereikbaar.

Airconditioning laten plaatsen

Ik zoek een partij die de Tristar AC5406 in mijn woning kan installeren. De binnenunit moet in de slaapkamer geplaatst worden. De buitenunit kan op het platte dak, naast de slaapkamer, geplaatst worden. De woning is goed bereikbaar.

Onderhoud aan de Tristar airconditioning

Airco plm. 3 jr geleden door officiele tristar installateur aangelegd. Bevindt zich op het zuiden 1e vedieping. Het systeem heeft 2 1/2 jr stilgestaan en functioneert niet als airco, draait verder wel

Onderhoud aan de Tristar airconditioning

Ik heb al aantal jaren een Tristar Airconditioning hangen in mijn kamer, hij deed het vroeger altijd al goed maar de laatste maanden blaast het niet veel koud lucht meer. Ik weet niet precies wat de reden is, of het bijgevuld moet worden of als er ergens iets is gaan lekken. Ik wil graag een monteur die er naar kan kijken. Graag wil ik ook weten wat de kosten hiervoor zijn. Dank u wel. Erwin.

Split airconditioning laten monteren

Graag zouden wij offertes ontvangen met betrekking tot het installeren van een split airconditioning op een slaapkamer op de eerste verdieping van een 2 onder 1 kap woning. Bijvoorbeeld een Tristar vaste airconditioning Split AC-5406 met afstandsbediening.

Airco plaatsen

Wij willen graag de Tristar vaste airconditioning 'AC5406' aanschaffen en door de vakman laten monteren. De split airco zal gemonteerd moeten worden in de slaapkamer.

Airconditioning installeren

Ik zou graag de airconditioning van Tristar thuis geïnstalleerd krijgen door de montageservice van Praxis.

Tristar airconditioning installeren

Graag ontvang ik een offerte voor het installeren voor een Tristar airco split unit. Binnen moet de airco op de zolderkamer worden gehangen. De airco heb ik al. Ik zou graag een prijsopgave willen ontvangen.

Airco plaatsen in de woonkamer

Ik wil een nieuwe airco plaatsen en installeren in mijn woonkamer. Ik heb een airco merk Tristar vaste airconditioning Split AC-5406, met een binnen- en buitenunit. De buitenunit kan op het balkon. In woonkamer de binnenunit aan de wand monteren. De leiding kan mogelijk via het raam lopen. Ik denk dat de leiding verlengd moet worden, maar die kan ik zelf kopen.