Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gaskachels vervangen door centrale verwarming:

Gaskachels vervangen door centrale verwarming

Ik woon in een appartement van ongeveer 70 m² uit bouwjaar 1958 waar nog verwarming is met gaskachels en warm water via een geiser in de keuken. Ik wil graag uw globale prijsindicatie ontvangen voor de aanleg van centrale verwarming. Ik ben zelf lastig telefonisch bereikbaar, het opgegeven nummer is van mijn ouders. Graag voor uw vragen of een afspraak even contact via email.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gaskachels vervangen door centrale verwarming uit heel Nederland:

CV-installatie aanleggen in schippershuisje

Ik zou graag willen weten wat ongeveer het aanleggen van een cv installatie in een schipperhuisje kost. De gaskachels willen we vervangen voor een cv. Boven en beneden . Woonoppervlakte van circa 88 m²

CV aanleggen en badkamer en toilet renoveren

We willen graag 2 klussen laten uitvoeren: 1. Badkamer (ong. 6 m²) en aparte wc renoveren: sanitair installeren - tegelwerk - douchewand plaatsen - eventueel leidingwerk vervangen/wegwerken, betonvloer schuren (niet tegelen); 2. Centraal verwarming (ketel) aanleggen (i.p.v. gaskachels): kamerthermostaat aansluiten - ketel installeren - leidingwerk cv - radiator plaatsen. 68 m² appartement (4e verdieping, geen lift): vloerbedekking is niet gelijmde PVC tapijt, zo mogelijk graag de waterleidingen in de vloer frezen. Uitvoeringsperiode in onderling overleg. Graag eerst een afspraak maken om onze wensen te bespreken.

Vervangen van gaskachels door een CV-ketel en radiatoren

Ik heb een appartement/bovenwoning gekocht uit bouwjaar 1906 van ongeveer 60 m² en krijg daarvan over ongeveer 4 weken de sleutel. Er zijn daar nog gaskachels en een geiser en ik wil daar graag een CV-installatie met radiatoren laten plaatsen. De inhoud van de woning is 211 m³. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. Ik wil deze klus als eerste laten uitvoeren na de overdracht. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

CV in een bestaande woning aanleggen

In een bestaande woning willen we gaskachels vervangen door een CV installatie, inclusief leidingwerk aanleg en radiatoren. Korte beschrijving woonkamer 24 m2, keuken 20 m2, 3 slaapkamers op 1e verdieping van 5, 11 en 15 m2. het is een hoekhuis van een blok van 6.

Nieuwe cv-installatie aanleggen

We wonen in een benedenwoning met 4 vertrekken en een halletje. Nu staan er in 2 van de 4 vertrekken gaskachels. Warm water krijgen we via een geiser. Die willen we vervangen door centrale verwarming. Graag ontvangen we een offerte van u.

Nieuwe CV monteren

Graag zou ik willen weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor het vervangen van de gaskachels voor een cv. Het zal gaan om de leidingen, radiatoren en de ketel. De bovenwoning heeft een woonoppervlak van 105 m2.

CV-installatie aan laten leggen

Oud huis moet c.v aangelegd worden. Gaat om 140 m2 gaat om 10 radiatoren. Ook dus een nieuwe c. V ketel. Momenteel zitten er gaskachels in de woning. Ik neem aan dat er buizen vervangen moeten worden? Expansievat en boiler.

HR combiketel met leidingwerk installeren

Momenteel huurboiler en gaskachels. Alle gaskachels en bijbehorende leidingen moeten verwijderd worden. Installatie HR combiketel. Voorbereiden installatie vloerverwarming BG en plaatsen radiatoren op de verdiepingen. Waterleidingen nakijken en evt. Vervangen. Gasleiding keuken nakijken en eventueel vervangen. De woning is 137 m2.

Rookkanaal van de houtkachel nakijken

Wij willen de bestaande gaskachels laten vervangen door een houtkachel. Graag inspectie en offerte voor de aanpassing van het rookkanaal en het aansluiten van de houtkachel.

Gaskachels door een CV-installatie vervangen

Ik ben in onderhandeling over de aankoop van een appartement uit bouwjaar 1960 van 68 m² en 200 m³ inhoud. Er is daar verwarming middels gaskachels en ik wil in dit stadium graag een prijsindicatie ontvangen voor de vervanging van de gaskachels door een nieuwe cv-ketel met radiatoren. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. Er kan geen bezoek worden gebracht aan de woning op dit moment. Een prijsindicatie is voor mij nu voldoende en die ontvang ik graag per email.

Partners

Partners van Casius