Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor nefit cv-ketel vervangen:

Nefit CV-ketel vervangen

Aanvullende informatie: Oude ketel: nefit compact cw5 uit 2007 Nieuwe ketel: nefit trendline II cw5 Nieuwe thermostaat: nefit easy. Oude ketel moet retour naar nefit. Dit in verband met garantie/korting. Vakman moet de ketel aanmelden bij nefit waarna de ketel door nefit bij de installateur opgehaald (deze hoeft dus niet door de vakman opgestuurd te worden, maar wordt opgehaald)
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nefit cv-ketel vervangen uit heel Nederland:

Hout CV voor verwarming huis en tapwater

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: ik ben geïnteresseerd in een hout cv op houtblokken die het huis verwarmd en ook het tapwater. Op dit moment hangt er een Nefit CV en is er een houtkachel, dat moet beide weg.

Vervangen van huidige CV-installatie

Nefit ketel met zonneboiler willen we vervangen door een betere oplossing. -Vervangen van huidige CV installatie door een nieuwe CV (zonder gas? ) of een warmtewisselaar eventueel met zonnepanelen.

CV uitbreiden met warmtepomphybride systeem

Huidige Nefit CV uitbreiden met een warmtepomphybride systeem. Oriëntatie fase voor selectie. Tevens gebruik maken van subsidies heeft de voorkeur, zoals bij de Nefit enviline.

Warmtepomp plaatsen naast CV-ketel op propaan

Ik wil een lucht lucht warmtepomp plaatsen bij de Nefit cv ketel op propaan in garage, naast zonneboiler, we willen graag mogelijkheden voor aansluiting van een cv op tankgas propaan als kostenbesparing.

CV-ketel onderhouden

Graag een offerte voor een onderhoudsbeurt voor Nefit HR combi ketel uit 1994.

CV Ketel vervangen

Huidige ketel staat in de vrijstaande garage, maar is stuk gevroren. De nieuwe ketel moet in de kelder geplaatst worden. Gas, water, CV leiding, elektra is aanwezig. Rookgas afvoer nog niet. Er moet hiervoor waarschijnlijk een gat in de muur naar buiten geboord worden. Ketel die ik op het oog heb: Nefit Trendline II AquaPower Plus HRC 30/cw6 maar het mag ook een ander merk zijn. Slimme thermostaat (bijvoorbeeld Nest, of Nefit) is ook gewenst. Graag de oude ketel afvoeren. Kunt u bij het opstellen van een offerte ook de specificaties van de nieuwe ketel erbij vermelden?

Warmtepomp ter vervanging van CV installeren

Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw. Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik ben op zoek naar een betaalbare hybride warmtepomp. Mijn huidige cv ketel is 5 jaar oud en van het merk Nefit Proline. De warmtepomp kan geplaatst worden op zolder naast de CV ketel. De unit die de lucht aanvoert kan eenvoudig aan de buitenmuur geplaatst worden. Graag zou ik een offerte per e-mail ontvangen voor een hybride warmtepomp en de installatie daarvan.

Lucht warmte pomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Huis in gebruik / afgewerkte kamers. Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? 2 tot 5 ruimtes. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Combinatie bestaand HR-CV Ketel Nefit Ecomline HRC 30H (circa 10 jaar oud) met Hybride waterpomp (buitenlucht) in een matig geïsoleerd oud huis, te combineren met zonnepanelen.

Warmtepomp leveren en plaatsen

Welke installatie hebt u momenteel? Verwarming op gas De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Aansluiting bestaande vloerverwarming, Verwarming van water (Sanitair), Verwarmen en/of koelen van een gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Wij hebben een opgeknapt huis uit 1951. Dak geïsoleerd, spouwmuurisolatie, vloerverwarming begane grond, eerste verdieping radiatoren. Cv ketel nefit trendline. Gasverbruik gemiddeld 85m3 per maand, electra verbuik gemiddeld 230 kwh per maand. Wij hebben nog geen zonnepanelen maar zijn hier wel naar opzoek.

Onderhoud en herstel CV installatie

** Welke brandstof wordt er gebruikt? Aardgas; ** Wat is het merk van uw huidig stooktoestel? Nefit. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: In een woonhuis een 1-groeps- met een kraan en een 2-groepsvloerverwarmingsverdeler (beide meer dan 30 jaar oud) leveren en installeren. In de offerte graag aangeven: - Welke apparaten worden geïnstalleerd; - Opgave voorrijd/arbeidskosten. Alles inclusief btw.

Partners

Partners van Casius