Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor nefit cv-ketel vervangen:

Nefit CV-ketel vervangen

Aanvullende informatie: Oude ketel: nefit compact cw5 uit 2007 Nieuwe ketel: nefit trendline II cw5 Nieuwe thermostaat: nefit easy. Oude ketel moet retour naar nefit. Dit in verband met garantie/korting. Vakman moet de ketel aanmelden bij nefit waarna de ketel door nefit bij de installateur opgehaald (deze hoeft dus niet door de vakman opgestuurd te worden, maar wordt opgehaald)
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nefit cv-ketel vervangen uit heel Nederland:

Vervanging van de CV-ketel

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het vervangen van mijn Nefit CV-ketel.

Standleiding voor gas aanleggen en CV monteren

Ik wil een aantal dingen laten doen. - doortrekken standleiding gas vanaf de meterkast (voorhuis) naar schacht in hoofdhuis (circa 8,5 meter) - splitsing gas voor schacht begane grond naar keuken - gas (standleiding) doortrekken in schacht naar boven naar cv ruimte (circa 11 meter) - plaatsen cv met aansluiting gas en water in installatieruimte. Ketel zelf bestellen of meeleveren. Het betreft een Nefit trendline II Aquapower Plus HRC30 Cw 6.

Nefit CV-ketel verplaatsen

Ik ontvang graag een offerte voor het verplaatsen van onze 2 jaar oude Nefit CV ketel op onze zolder. Graag uw reactie schriftelijke per mail. Dank Edgar

Afvoerpijp van CV-ketel op de buitengevel verlengen

De afvoerpijp van onze CV-ketel zit aan de buitenkant van onze zijgevel levert wat last op voor de buren. De waterdamp slaat soms naar beneden. Wij hebben begrepen dat een 'kapje' ervoor niet bestaat of niet zou helpen. Wij willen daarom de pijp aan de buitengevel naar boven toe door laten trekken tot boven het dak. Deze pijp zit nu in de gevel op 2.55 meter vanaf de dakrand. Waarschijnlijk moet de pijp dan nog een heel klein stukje hoger. Onze CV-ketel is een Nefit ProLine HRC 24/CW4 van. Graag ontvangen wij een offerte voor de installatie van de buitenpijp.

Waterschade aan de binnenmuur herstellen

Door een lekkage in de cv opstelling is er vocht in de muur van onze slaapkamer gekomen. Over de gehele lengte van de muur en van onderen circa 30 cm omhoog. De lekkage is inmiddels opgelost door Nefit zelf maar wij zitten nog met de gevolg schade. Het behang is losgekomen van de muur en het stucwerk achter het behang is losgekomen. Graag ontvangen wij online een offerte voor het verwijderen van het behang, herstellen van de muur en het opnieuw behangen van de muur (behang is aanwezig). De afmeting van de muur is circa 230 x 400 cm. Wij wonen in Wapenveld (Gelderland).

Moederhaard en boiler vervangen voor een CV- ketel

Ik heb een kleine twee kamer benedenwoning gekocht van 48 vierkante meter. Verwarming in de woning is door middel van de moederhaard met radiatoren en warm water door middel van een boiler. In alle ruimten staan er al radiatoren en in de woonkamer radiatoren + kachel(zie bijlage). De schacht (dimensies van de buitenste maten zijn 118 bij 34 centimeter) wil ik graag hanteren voor de afvoer en aanvoer. Ik ga ervan uit dat de schoorsteen schoon en doorvoer vrij is Gegevens: - Radiatoren staan er al en het gaat alleen om het laten vervallen van de bestaande elektrische boiler en gaskachel - De oude moederhaard dient gedemonteerd en afgevoerd te worden - De oude boiler dient gedemonteerd en afgevoerd - Een nieuwe Nefit Proline HRC 24 CW/3 ketel dient geinstalleerd te worden - De ketel dient naast de schoorsteen in de woonkamer geplaatst te worden - Rookgasafvoer met flexibele buis dient door de bestaande schoorsteen gevoerd te worden - Leidingen door kelder casu quo kruipruimten voeren - Waterleiding van warm en koud water aanpassen aan de ketel - Condensafvoer dient aangesloten te worden op de bestaande afvoer - Cv-leidingen, gasleiding en afvoer aanhelen aan de ketel - Een expansievat van 18 bij 1 centimeter plaatsen - Een prescor 1/2" plaatsen - Een inlaatcombinatie dient geplaatst te worden - Een Moduline 1000 dient geplaatst te worden als regelaar.

Installatiewerk en aanleg van vloerverwarming in een souterrain

Wij hebben een split-level woning gekocht uit bouwjaar 1974 en krijgen daarvan op 15 mei de sleutel. Er is daar een souterrain (niveau -1) waar wij een nieuwe keuken willen gaan plaatsen. Die ruimte is voorzien van een betonvloer, stucwerk wanden, een deur naar de kruipruimte, een grote raampartij en deur met toegang tot de achtertuin. Deze multifunctionele ruimte is voorzien van een aansluiting voor wasapparatuur, opstelling van een cv-combiketel (Nefit topline, HRC45, Aquapower, 2011), een keukenblok met kastruimte en spoelbak met warm + koud water en een unit van de vloerverwarming. We willen graag een offerte ontvangen voor de uitbreiding en wijziging van de water- en gasaansluitingen en het aanleggen van 20 tot 25 m² vloerverwarming. Er staan foto's van de woning op Funda. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Nieuwe CV-ketel leveren, vervangen en installeren

Wij willen onze CV ketel (daalderop) vervangen. Omdat we een (groot) bad hebben lijkt het ons verstandig om voor een CW5 ketel te gaan. Bijvoorbeeld een Nefit Trendline II HRC 30 CW5 plus een Easy thermostaat. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

CV-ketel Nefit HR EcomLine controleren

Ik wil graag een ketelcontrole voor een ketel uit 2004, graag zo snel mogelijk, werkt niet meer.

Geiser schoonmaken en controleren

Ik en de buren willen graag onze geisers een onderhoudsbeurt laten geven. Het gaat om een Bosch WT 13 geiser uit 2010 en een Nefit F 3300 VE-N uit 2013. Het zijn beide ventilator geisers met een gesloten systeem. Wij hebben blokverwarming dus er zijn geen CV's aanwezig.

Partners

Partners van Casius