Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor radiatoren op stadsverwarming inregelen:

Radiatoren op stadsverwarming inregelen

Ik heb mijn radiatoren laten weghalen in de keuken en badkamer en die moeten opnieuw ingeregeld worden om te plaatsen in de badkamer.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor radiatoren op stadsverwarming inregelen uit heel Nederland:

Radiatoren verwijderen en afdoppen

Het gaat om het verwijderen en tot aan het beton afdoppen van 8 van de 9 aanwezige radiatoren. Radiatoren staan zonder zichtbare verdeler aangesloten op stadsverwarming (Radiatoren werken onafhankelijk van elkaar). 1 radiator dient aangesloten te blijven.

Lekkage in verwarmingsleiding repareren

Er is lekkage van verwarmingsbuizen, die door de deklaag lopen van de vloer in een aanbouw. De verwarming is aangesloten op de stadsverwarming. De verwarmingsbuizen lopen naar twee radiatoren.

Stadsverwarming en draaiknoppen laten nakijken

Wij hebben stadsverwarming. Er is al langere tijd een probleem met de radiatoren. Deze worden niet goed warm terwijl ze op de hoogste stand staan. De ene keer geven ze meer warmte dan de andere keer. Het lijkt mij dat er iets mis is met het draai mechanisme van de radiator. Graag via de mail reageren

Onderhoudsbeurt voor de CV-installatie

Welke brandstof wordt er gebruikt? Andere Wat is het merk van uw huidig stooktoestel? Stadsverwarming Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken het idee is om alle radiatoren te vervangen door vloerverwarming en in de douche ruimte wellicht wandverwarming.

Lucht -, water- en warmtepomp plaatsen

Welke installatie hebt u momenteel? Stadsverwarming De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Aansluiting bestaande vloerverwarming Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Bestaande woning uit 2009, aangesloten op stadsverwarming, beneden vloerverwarming en 1 convectorput. Boven aparte pomp voor de radiatoren (badkamer en slaapkamers). Ik wil of een totale vervanging of een hybride systeem.

Nuon stadsverwarming radiatoren inregelen

Ik heb nuon stadsverwarming en enkele jaren geleden wat radiatoren vervangen waarna op de bovenverdiepingen de radiatoren niet meer goed warm worden. Ik begreep van nuon dat dat opgelost kan worden door de installatie opnieuw in te regelen.

Radiatoren op stadsverwarming beter inregelen of afstellen

Graag ontvang ik een offerte voor het inregelen van de waterzijde radiatoren. Het warmteverbruik is naar ons inziens hoger dan gemiddeld. Sommige ruimtes worden te traag en sommige worden te snel opgewarmd. De woning is aangesloten op de stadsverwarming en heeft drie etages met elk drie kamers. In totaal zijn er 10 radiatoren geïnstalleerd met de centrale regelknop (Honeywell) in de aankomsthal.

Radiatoren op de stadsverwarming inregelen

Volgens de Nuon leveren wij nu meer warmte terug dan nodig is. Zij raden ons aan om onze radiatoren opnieuw te laten inregelen, is dit mogelijk? Daarnaast willen wij eventueel nog een extra radiator plaatsen. Nu is ook mijn vraag kunnen wij dan beter wachten met alles inregelen of heeft dit geen invloed op het geheel?

Radiator van de stadsverwarming vervangen

Op onze slaapkamer zitten 2 radiatoren. In verband met een verbouwing die wij willen uitvoeren moet er 1 verwijderd worden en 1 vervangen worden door een smaller en hoger exemplaar. Maar we hebben dus stadsverwarming. Wat gaat ons dat kosten? En wat zijn de kosten voor die vervanger radiator?

Thermostaatkranen op radiatoren plaatsen

Ik heb nu stadsverwarming met een thermostaat aan de muur die niet werkt. Ik zou graag op de 3 radiatoren in de woonkamer thermostaatknoppen willen. De rest van de radiatoren gebruik ik niet in huis. Is dit mogelijk of werkt dit niet? En wat zijn de kosten in dat geval van aanschaf en plaatsing?

Partners

Partners van Casius