Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor radiatoren op stadsverwarming inregelen:

Radiatoren op stadsverwarming inregelen

Ik heb mijn radiatoren laten weghalen in de keuken en badkamer en die moeten opnieuw ingeregeld worden om te plaatsen in de badkamer.
Onze klant uit Leiden (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor radiatoren op stadsverwarming inregelen uit heel Nederland:

Regelklep van de stadsverwarming repareren of vervangen

De thermostaat staat uit, toch blijven de radiatoren warm. We hebben ons laten vertellen dat de regelklep kapot is.

Zolder opknappen

Wij willen diverse werkzaamheden laten verrichten op onze zolderverdieping. We laten daar graag 2 radiatoren van de stadsverwarming ontluchten. Verder willen we achter de knieschotten isolatie laten aanbrengen i.v.m. een 'koudebrug'. We laten graag schuifdeurtjes maken onder het schuine dak. Verder willen we de gipsplaten wanden van 2 zolderkamertjes laten stuken en een scheidingswand op de voorzolder. Als afronding moet er laminaat worden gelegd op de hele zolderverdieping van in totaal 45 m². Dat laminaat zullen wij zelf kopen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te bespreken en in te meten. Wij ontvangen graag uw gedetailleerde offerte in posten.

Stadsverwarming repareren

Ik heb stadsverwarming en nu we na de zomer de radiatoren weer een keer aanzetten worden ze niet warm. Als we de radiator ontluchten dan komt er enkel een zwak straaltje koud water uit. Ik heb wel warm water. Bij bellen met NUON werd gezegd dat het de regelklep is en dat ik zelf een monteur moet laten komen om dit te verhelpen. Graag offerte.

Thermostaat en klep voor de stadsverwarming installeren

Wij willen graag een thermostaatklok om de warmte op de benedenverdieping te regelen. Wij hebben stadswarmte en alle radiatoren worden apart bediend middels de radiatorknop. Graag een prijs voor een klep inclusief installatie en een bedrade thermostaatknop die per dag in te stellen is maar ook handmatig hoger gezet kan worden. Hoeft niet via WiFi te werken. De oude thermostaat mag mee met de vakman en de werkplek is goed bereikbaar.

Klep en thermostaat aansluiten op de stadsverwarming

Klep en thermostaat aansluiten op de stadsverwarming. Onze woning heeft stadsverwarming. Onze wens is om de vloerverwarming apart te kunnen bedienen beneden. De vloerverwarming op de begane grond dient door middel van een klep en een thermostaat bedient te worden. De pomp van de vloerverwarming en leidingen bevinden zich in de trapkast. De thermostaat dient instelbaar te zijn voor 7 dagen en 24 uur en geschikt voor het aansturen van de vloerverwarming en radiatoren boven.

Huiskamer stuken en sausen

In onze woning zit nog bouwbehang op de muren. We willen nu beginnen met het laten afwerken van de woonkamer en later misschien andere ruimtes laten aanpakken. We willen het bouwbehang laten verwijderen en daar de betonnen wanden laten glad stuken. Daarna willen we zowel de wanden als het plafond van ongeveer 30 m² laten voorzien van latex spuitwerk of laten sauzen. Er moeten 2 radiatoren van de stadsverwarming worden gedemonteerd en later weer gemonteerd. Er moet ongeveer 30 m² vloer worden afgeplakt. We willen hiervoor graag uw offerte ontvangen. Daarin graag een aparte post voor het verwijderen van het behang opnemen.

Radiatoren verwijderen en plaatsen

Ik heb nu een horizontale verwarming met 3 platen 210 cm x 50 cm in mijn woonkamer en deze moet vervangen worden door een verticale platte radiator van 50 x 200 cm (maximaal 220 cm). Ook wil ik een 'kickspace' verwarming in mijn keuken en volgens mij moet er ook een kamerthermostaat komen. Ik heb stadsverwarming.

Stadsverwarmingssysteem vervangen en radiatoren repareren

Graag wil ik iemand die naar onze CV/Stadsverwarming installatie komt kijken. Sommige radiatoren werken niet, terwijl de andere gewoon wel werken. Een jaar of anderhalf jaar terug zijn de knoppen vervangen door thermostaatknoppen. Wanneer het laatste onderhoud geweest is, weet ik niet. Daarnaast wil ik het hele systeem laten vervangen. Het systeem is ouderwets, staat altijd aan. Kunt u vrijblijvend en zonder kosten voor beide een offerte opmaken?

Regelklep van de stadsverwarming vervangen

Waarschijnlijk is de klep van de stadsverwarming stuk. De radiatoren worden niet goed warm, slechts de bovenkant. Alleen de radiator in wc beneden en douche boven worden lekker warm. Ontluchten gedaan, komt gelijk water

Defecte thermostaatklep vervangen

Wij maken gebruik van stadsverwarming, waarbij nu de verwarming het niet meer doet (geen enkele radiator). We hebben wel warm water. De klep van de thermostaat is waarschijnlijk defect, waardoor warm water niet naar de radiatoren kan. Ik ontvang graag een offerte voor het verhelpen van dit probleem.

Partners

Partners van Casius