Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Leiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Leiden heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Leiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Leiden of directe omgeving.

2076 klanten uit Leiden bevelen een bij Casius in Leiden aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Leiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: geheel nieuw waterleidingnetwerk op woonpark aanbrengen, verwarmingsinstallatie aanleggen, wTW-installatie laten plaatsen, gas, water en licht aanleggen voor mantelzorgwoning, cV-installatie in een woonhuis installeren, gaskachels vervangen door centrale verwarming, cV in bestaande woning aanleggen, installatie van de leidingen van water en elektra, airco op de bovenverdieping installeren, cV installatie compleet installeren, vloerverwarming aanleggen, heteluchtverwarming vervangen door CV installatie, vloerverwarming infrezen en aansluiten, complete cv installatie aanleggen, complete verwarming aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Leiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Leiden:

Diverse aanpassingen in huis met stadsverwarming

Betreft een installatie met stadsverwarming. Graag wil ik een prijsindicatie voor de volgende klussen. Indien mogelijk prijs per klus: - Lekkage verhelpen radiator in convectorput (lek lijkt na de thermostaatkraan te zitten) - Plaatsen radiator (ongeveer 10 x 100 x 30 cm) aan een aansluitpunt (leidingen zijn nu afgedopt) - Aansluiting van de handdoekradiator verplaatsen van bovenaan de radiator naar onderaan - Goed bereikbare kachelbuizen op zolder +/-80 cm meer onder het schuine dak verplaatsen (zitten nu 10 cm boven de vloer en 80c m van de shuine dakrand af)

Thermostaatkranen installeren in het hele huis

Graag ontvang ik een offerte voor het installeren van 9 goede kwaliteit thermostaatknoppen op 9 radiatoren. Dit zou ergens in maart-april moeten plaatsvinden.

Verwarmingssysteem op blokverwarming vernieuwen

Juni jl. appartement gekocht met blokverwarming waar één en ander aan modernisatie toe is. Waaronder vervangen van de radiatoren. - Vervangen van 6 oude radiatoren (zie foto’s), deze zijn reeds verwijderd. Graag ook leveren van nieuwe radiatoren. - Vervangen thermostaatkoppen alle radiatoren. - Plaatsen van afsluiter bij iedere radiator, dat in geval van lekkage, ik zelf de radiator kan afsluiten, betreft blokverwarming. - Beoordelen van montage boiler en aanpassen overloop, prutswerk van vorige loodgieter. Technolux heeft op moment van verwijderen radiatoren toestemming gegeven om de waterdampmeters tijdelijk te verwijderen. Zij komen de watermeters te zijner tijd zelf plaatsen op de nieuwe radiatoren (tenzij jullie hier ook toe bevoegd/bekwaam zijn). Nieuwe radiatoren moeten aangesloten worden op 3/8 leidingen. Na verwijderen van oude radiatoren was het een klus om deze af te doppen daar hier geen afsluitdoppen voor bestonden in de geschikte maat. Uiteindelijk koppelstukken van oude radiatoren afgehaald waar wel afsluitdoppen op geplaatst konden worden. Bijgesloten ook een plattegrond van het appartement voor de capaciteitsberekening, reeds enkele wijzigingen daar hele appartement wordt verbouwd. - Badkamer en toilet zijn één ruimte geworden. - Hal en woonkamer zijn één ruimte geworden.

Gasleiding verplaatsen

In een appartement in Leiden vanuit de meterkast een leiding aanleggen naar de CV (afstand 8 mtr) en naar het gasfornuis (afstand 2 mtr). Beide leidingen aanbrengen in een vloer waar de sleuven reeds aanwezig zijn. Momenteel lopen de leidingen over de muur, dit willen we weggewerkt hebben.

Chromoflex thermostaat van Thermaflex repareren

De thermostaat van mijn Chromoflex vloerverwarming in de badkamer reageert niet. Hij staat ondertussen op van 28 naar 40 graden staan maar verwarmt niet. Ook na resetten wordt de vloer niet meer warm. Is de thermostaat kapot of is er iets anders aan de hand? Graag wil ik dat een gespecialiseerde monteur kan komen kijken wat er aan de hand is en de reparatie kan uitvoeren. Er is nog een andere verwarming in de badkamer dus in die zin heeft het geen haast maar het is wel zorgelijk dat de temperatuur op de thermostaat blijft oplopen. Kunt u anders de thermostaat loshalen en uitschakelen en het later verder repareren? Of meteen een nieuwe thermostaat meenemen en monteren? Ik kan een foto van de huidige sturen.

Behangen en vinyl leggen

Ik wil de slaapkamer van mijn zoon laten behangen en er vinyl laten leggen. De te behangen wanden bedragen 50 vierkante meter en de vloer is ongeveer 20 vierkante meter. De klant schaft zelf de materialen aan.

Houtkachel aansluiten

Laminaatvloer. Doorsnede afvoer kachel 15 cm, doorsnede schoortsteen/afvoer 11 cm. Hoogte verschil afvoer kachel en schoortsteen 10 cm. Schoorsteen diend ook geïnspecteerd te worden.

Houtkachel aansluiten

Laminaatvloer. Doorsnede afvoer kachel 15 cm, doorsnede schoortsteen/afvoer 11 cm. Hoogte verschil afvoer kachel en schoortsteen 10 cm. Schoorsteen diend ook geïnspecteerd te worden.

Gaskachels vervangen door centrale verwarming

Ik woon in een appartement van ongeveer 70 m² uit bouwjaar 1958 waar nog verwarming is met gaskachels en warm water via een geiser in de keuken. Ik wil graag uw globale prijsindicatie ontvangen voor de aanleg van centrale verwarming. Ik ben zelf lastig telefonisch bereikbaar, het opgegeven nummer is van mijn ouders. Graag voor uw vragen of een afspraak even contact via email.

Nefit CV-ketel vervangen

Aanvullende informatie: Oude ketel: nefit compact cw5 uit 2007 Nieuwe ketel: nefit trendline II cw5 Nieuwe thermostaat: nefit easy. Oude ketel moet retour naar nefit. Dit in verband met garantie/korting. Vakman moet de ketel aanmelden bij nefit waarna de ketel door nefit bij de installateur opgehaald (deze hoeft dus niet door de vakman opgestuurd te worden, maar wordt opgehaald)

Houtkachel aansluiten en pijp aanbrengen tot het plafond

In onze woning is een nieuw aangelegd rookgasafvoerkanaal aanwezig tot in het plafond in de woonkamer. Het deel daaronder moet nog worden aangelegd. Wij willen een houtkachel laten plaatsen en aansluiten op dit rookkanaal. De hoogte tot aan het plafond is ongeveer 3 meter. De kachel heeft een aansluiting aan de achterkant. We laten graag door de vakman bekijken welke materialen er nodig zijn voor een goede en veilige aansluiting en die realiseren. Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten zijn.

Hoofdkraan van de waterleiding vervangen

Ik heb 1 hoofdkraan in de badkamer die vervangen moet worden

Houtkachel aansluiten op bestaand kanaal van open haard

Wij hebben een houtkachel gekocht en willen deze na het weghalen van de oude open haard aansluiten op het bestaande rookkanaal. In de woonkamer dient de pijp (circa 2.50 meter) zichtbaar te zijn en er moet bocht in komen om de kachel iets op te schuiven.

CV radiator plaatsen

Zelf gekocht CV radiator (Hemrad Altoplan 80 kg) op consoles plaatsen in woonkamer leiding aanwezig.

Gaskachel laten verwijderen

Ik wil mijn gaskachel laten verwijderen en afsluiten, CV heb ik al. Het staat nog alleen maar in de weg want de gaskachel wordt niet meer gebruikt.

WC vervangen

Ik wil mijn huidige vlakspoel WC vervangen voor een diepspoel. Ik verwacht dat het installeren er niet of nauwelijks leidingwerk of afvoer hoeft te worden aangepast. Bijgevoegd een foto van de huidige situatie. Afvoer is AO

CV ketel vervangen

CV ketel plaatsen, aansluiten, nieuwe doorvoer gesloten systeem. Huidige is een open systeem. Remeha Tzera CW4 heeft mijn voorkeur en mag mee geoffreerd worden. Liefst binnen 1 maand te plaatsen maar in ieder geval voordat het gaat vriezen. Zie uw reactie graag tegemoet.

Keukenkraan en waterreservoirs installeren

Ik wil graag een keukenkraan en twee kunststof waterreservoirs laten monteren. Ik heb de kraan al gekocht, de laaghangende waterreservoirs moet ik eerst nog even opmeten voordat ik ze bij Gamma ga kopen. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor de montage.

Radiatoren op stadsverwarming inregelen

Ik heb mijn radiatoren laten weghalen in de keuken en badkamer en die moeten opnieuw ingeregeld worden om te plaatsen in de badkamer.

Gasleiding in de kruipruimte controleren en vervangen

We willen graag de dat de gasleiding in de kruipruimte gecontroleerd wordt en wanneer nodig vervangen. Het om ongeveer 7 meter. De gasleiding is gemakkelijk bereikbaar. We zijn zelf onder de vloer geweest.

Design radiator in badkamer vervangen

Het vervangen van een designradiator in de badkamer.

Radiator en CV-leidingen vervangen

Ik wil in een slaapkamer de zichtbare CV-leiding (22 mm en 15 mm inclusief verloop van 22 naar 15 mm) laten vervangen (ook de ophangbeugels) van leidingen en radiator). De radiator moet ook vervangen worden. De kraan moet teruggeplaatst worden. De CV is een 11-type met afmeting 600 x 1400 mm (c.a. 1400 W). Graag wil ik het vervangen hebben voordat ik de vloer laat vervangen. Over ongeveer twee maanden wordt deze nieuwe vloer geplaatst.

Geiser schoonmaken en controleren

Gesloten geiser van Vaillant die onderhoud en schoongemaakt dient te worden

Advies, leveren en plaatsen van cv

Ik ben op zoek naar advies betreft een nieuwe cv ketel. Hiervoor zoek ik iemand die zowel kan leveren, plaatsen en aansluiten van deze ketel. Er zal waarschijnlijk wel een oude ketel verwijderd moeten worden en afgevoerd.

Warmtepomp plaatsen voor vloerverwarming

Het gaat om de verwarming met vloerverwarming van een kantoorverdieping van 50 m². Er hoeft niet gefreesd te worden.