Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Leiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Leiden heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Leiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Leiden of directe omgeving.

2223 klanten uit Leiden bevelen een bij Casius in Leiden aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Leiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: 12 warmtepompen plaatsen, warmtepomp voor sportcomplex, warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, warmtepomp installeren d.m.v. bodemwarmte., de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, bedrijfsruimtes verwarmen met infraroodverwarming, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Leiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Leiden:

Buitenkraan aanleggen

Graag ontvang ik uw vrijblijvende offerte voor aanleg van een buitenkraan in de voortuin (beperkte afstand van waterleiding en bestaande doorvoer buitenkraan achtertuin)

Verwijderen 2 kleine gaskacheltjes

Ik heb in de keuken en in een slaapkamer 2 oerlerlijke kleine gaskacheltjes die ik graag zou willen laten verwijderen. Als het kan op zeer korte termijn :)

Boilers nakijken en eventueel verplaatsen

Mijn badkamer boiler en mijn keuken boiler zijn al lang niet onderhouden. Graag wil ik naar beide laten kijken (ook ivm een steeds hogere energierekening laatste paar maanden). Al acht jaar niet nagekeken. Daarnaast wil ik advies krijgen over het eventueel verplaatsen van de badkamer boiler en mogelijkheden voor misschien een nieuwe. Het merk boilers is Daalderop.

Hydrofoor installatie plaatsen

Hydrofoor installatie plaatsen om waterdruk te verhogen in douche op 4e etage.

Gaskachel vervangen door een complete cv-installatie op gas

Ik wil graag de gaskachel vervangen door een complete cv installatie op gas. De gaskachel verwijderen doen we zelf. Ik weet niet precies welke capaciteit ik nodig heb, maar wij willen een ketel die 2 douches aankan en op radiatoren wordt aangesloten. De woning heeft 3 etages, een woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en een zolder met overloop en een woongedeelte van ongeveer 40 m2. We zijn met twee personen.

Gaskachel eruit en CV mogelijk met vloerverwarming aanleggen

Het betreft een jaren '30 benedenwoning van in totaal 55 m2 grondoppervlak (woonkamer, keuken en slaapkamer). Momenteel is er nog geen centrale verwarming aanwezig en wordt er verwarmd door middel van een gaskachel. Het is de bedoeling dat het huis in de eerste plaats voorzien wordt van een centrale verwarming, maar aangezien er toch geklust moet worden zou ik hierbij graag vloerverwarming als hoofdverwarming aan laten leggen. Indien dit qua kosten een groot verschil oplevert dan ten opzichte van het plaatsen van radiatoren, zou ik radiatoren willen overwegen.

CV ketel verplaatsen

Ik wil graag mijn. cv ketel vier meter verplaatsen op de zolder. Nu liggen er zoveel buizen over mijn kleine zolder dat ik minder kan met mijn zolder. Ik wil het daarom verplaatsen naar de ander kant. Is dat mogelijk? Ik zie graag reactie tegemoet.

Douchekraan vervangen

Ik wil de douchekraan veranderen maar ik spreek geen Nederlands. Nieuwe kraan aanwezig.

douchecabine vervangen

Graag wil ik een offerte ontvangen voor vervangen van mijn douchecabine. Afvoeren van het oude materiaal doe ik zelf.

Douchekraan vervangen

Ik wil de douchekraan veranderen maar ik spreek geen Nederlands. Nieuwe kraan aanwezig.

Vaatwasmachine aansluiting maken en leidingen trekken

Ik wil een vaatwasser in de keuken plaatsen. Er is geen kraan aanwezig of aansluiting op de afvoer. Dit moet dus beide gemaakt worden. Op de afbeeldingen is de keuken te zien, en de vaatwasser moet op het lege gedeelte naast het werkblad in de keuken komen. Ook heb ik een afbeelding van de afvoer toegevoegd.

Oplossing waterafvoer cv ketel bedenken voor appartement en afvoeren

Ik zit met een probleem met mijn cv ketel. Ik mag op het balkon van mijn appartement geen geïsoleerde balkonkast maken voor de cv ketel. Ik zoek nu een vakman die mij kan adviseren waar ik met het waterafvoer heen moet. Graag de situatie samen bekijken en hopelijk snel oplossen.

Aansluiting en afvoer voor de wasmachine maken

Ik zou graag in de keuken een wasmachine plaatsen. In mijn appartement zit nu geen wasmachineaansluiting. Zou de wasmachine aangesloten kunnen worden op de bestaande afvoer en watertoevoer van de bestaande kraan en afvoer van de keuken? De afstand tussen de wasbak en de wasmachine zal ongeveer 1 meter worden.

Dieselkachel vervangen door een pellet CV ketel

Het gaat om het vervangen van een dieselkachel door een pellet CV ketel a/b van een varend woonschip. Totaal te verwarmen kuub inhoud is ongeveer 160 m3 inhoud. De boot is geschat 20 x 2 x 4 meter. Tevens moet het geschikt zijn voor verwarmen boiler ten behoeve van warm water. Afvoeren van de dieselkachel is niet nodig. Ik wil de oude kachel vervangen vanwege hoge stookkosten en om op schonere brandstof te verwarmen. Ik woon er in mijn eentje. Van wat ik heb begrepen hebt ik tussen de 8-10 kW nodig. Graag ontvang ik een offerte.

Beoordelen vloerverwarming en zo nodig spoelen met hoge druk

Er zijn 2 groepen van elk 6 blauwe slangen van het merk WTH. In het voorste deel van het appartement staan de kranen wel open strook is zichtbaar en de kranen voelen warm aan), er is warmteafgifte maar de vloer blijft koud. In het achterste deel lijkt alles naar behoren te functioneren, maar afhankelijk van de kosten zouden deze slangen ook gespoeld kunnen worden. We zitten nu in een frisse straks in een koude woonkamer. dus enige urgentie is wel geboden.

CV installeren, monteren en leidingen infrezen

Ik wil graag een CV ketel, leidingen en radiatoren voor appartement van 69 m2 uit 1965. Woonkamer met open keuken en 3 slaapkamers en kleine badkamer. De CV ketel kan in de keuken geplaatst worden. Leidingen in muren gefreesd. Zal gaan om ongeveer 6 radiatoren.

Leidingen bevriezen en radiatoren verwijderen blokverwarming

Voor een verbouwing dienen 3 radiatoren gedemonteerd te worden welke zijn aangesloten op een blokverwarming. indien mogelijk een afsluiter er tussen zodat de radiator later zelf terug op te hangen is. Verder heeft er in het verleden in de keuken een verwarming gezeten. Deze is door de vorige bewoners verwijderd echter zit er nog wel een verwarmingsknop aan de leiding. Deze zou ik graag ingekort willen hebben. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn.

Infraroodverwarming aanleggen

Wij hebben in 2017 al 2 infra rood panelen laten plaatsen in de woonkamer/ keuken , deze geven onvoldoende warmte af onder de tafel en dan heb je ‘t nog koud. Het comfort is niet wat ik er van verwacht had. In de badkamer volstaat het prima.

Energie zuinige CV installatie realiseren in een bungalow woning

We hebben vakantiehuis waar reeds elektrische radiatoren staan. We willen dit systeem vervangen door een energiezuinig moderner systeem op afstand te besturen. Naderhand hebben wij begrepen dat dit toch niet verstandig is, omdat het verbruik nog te hoog is. Wij willen graag advies wat dan wel geschikt is voor onze situatie. Het gaat om een vrijstaande bungalow van 200 m3. De bungalow is voor zes personen. Het gaat om de gehele installatie van cv ketel en radiatoren. Graag ontvangen wij advies en een offerte.

Vloerverwarming realiseren

Graag laat ik in de woonkamer elektrische vloerverwarming leggen, zodat het in de zomer gekoeld wordt en in de winter verwarmd. De woonkamer is ongeveer 5,2 x 10 meter. Ik heb geloof ik een betonvloer met daarop laminaat. Dit haal ik weg, wel graag afvoeren. Graag na plaatsing vloerverwarming tegels leggen.

Geiser vervangen

Ik wil deze geiser door een nieuwe vervangen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een offerte.

Droge vloerverwarming aanleggen

Houten ondervloer zonder isolatie. We willen graag isolatie, droge vloerverwarming (27 m2) en een gietvloer in de woonkamer en aansluitende keuken op de begane grond. Het betreft een in 1910 gebouwde woning.

Infrezen van vloerverwarming in een zanbetonvloer en het verwijderen van oude vloerverwarming

Het gaat om het infrezen van vloerverwarming in een zandbetonvloer van een renovatiewoning / casco woning (1980). circa 85 m2. er zit al vloerverwarming in het beton, maar deze dient niet als hoofdverwarming en hoeft niet behouden te worden. Graag prijsopgave per m2 en inclusief pomp etc.

Infrezen van vloerverwarming

Woonkamer van 5.63 breed en 11.04 lang. Aparte gang van 2.00 breed en 6.00 lang.

Kraan vervangen in de keuken

Ik wil de kraan in de keuken laten vervangen. Hij zit los en is daardoor moeilijk te bedienen. Er loopt wat water het kastje eronder in en het keukenblad raakt er intern vochtig door. De toevoerkraan die zich in het toilet bevindt zit te vast om deze zelf af te sluiten.