Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Leiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Leiden heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Leiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Leiden of directe omgeving.

2047 klanten uit Leiden bevelen een bij Casius in Leiden aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Leiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, water, riool en elektra aanleggen in restaurant, ventilatiesysteem aanleggen in restaurant, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, complete CV installatie aanleggen, cV aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen, zonneboiler met vloerverwarming installeren, vloerverwarming aanleggen op de begane grond, houtkachel en rookkanaal plaatsen, vloerverwarming als bijverwarming aanleggen, vloerverwarming aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Leiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Leiden:

Hoofdkraan van de waterleiding vervangen

Ik heb 1 hoofdkraan in de badkamer die vervangen moet worden

Houtkachel aansluiten op bestaand kanaal van open haard

Wij hebben een houtkachel gekocht en willen deze na het weghalen van de oude open haard aansluiten op het bestaande rookkanaal. In de woonkamer dient de pijp (circa 2.50 meter) zichtbaar te zijn en er moet bocht in komen om de kachel iets op te schuiven.

CV radiator plaatsen

Zelf gekocht CV radiator (Hemrad Altoplan 80 kg) op consoles plaatsen in woonkamer leiding aanwezig.

Gaskachel laten verwijderen

Ik wil mijn gaskachel laten verwijderen en afsluiten, CV heb ik al. Het staat nog alleen maar in de weg want de gaskachel wordt niet meer gebruikt.

WC vervangen

Ik wil mijn huidige vlakspoel WC vervangen voor een diepspoel. Ik verwacht dat het installeren er niet of nauwelijks leidingwerk of afvoer hoeft te worden aangepast. Bijgevoegd een foto van de huidige situatie. Afvoer is AO

CV ketel vervangen

CV ketel plaatsen, aansluiten, nieuwe doorvoer gesloten systeem. Huidige is een open systeem. Remeha Tzera CW4 heeft mijn voorkeur en mag mee geoffreerd worden. Liefst binnen 1 maand te plaatsen maar in ieder geval voordat het gaat vriezen. Zie uw reactie graag tegemoet.

Keukenkraan en waterreservoirs installeren

Ik wil graag een keukenkraan en twee kunststof waterreservoirs laten monteren. Ik heb de kraan al gekocht, de laaghangende waterreservoirs moet ik eerst nog even opmeten voordat ik ze bij Gamma ga kopen. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor de montage.

Radiatoren op stadsverwarming inregelen

Ik heb mijn radiatoren laten weghalen in de keuken en badkamer en die moeten opnieuw ingeregeld worden om te plaatsen in de badkamer.

Gasleiding in de kruipruimte controleren en vervangen

We willen graag de dat de gasleiding in de kruipruimte gecontroleerd wordt en wanneer nodig vervangen. Het om ongeveer 7 meter. De gasleiding is gemakkelijk bereikbaar. We zijn zelf onder de vloer geweest.

Design radiator in badkamer vervangen

Het vervangen van een designradiator in de badkamer.

Radiator en CV-leidingen vervangen

Ik wil in een slaapkamer de zichtbare CV-leiding (22 mm en 15 mm inclusief verloop van 22 naar 15 mm) laten vervangen (ook de ophangbeugels) van leidingen en radiator). De radiator moet ook vervangen worden. De kraan moet teruggeplaatst worden. De CV is een 11-type met afmeting 600 x 1400 mm (c.a. 1400 W). Graag wil ik het vervangen hebben voordat ik de vloer laat vervangen. Over ongeveer twee maanden wordt deze nieuwe vloer geplaatst.

Geiser schoonmaken en controleren

Gesloten geiser van Vaillant die onderhoud en schoongemaakt dient te worden

Advies, leveren en plaatsen van cv

Ik ben op zoek naar advies betreft een nieuwe cv ketel. Hiervoor zoek ik iemand die zowel kan leveren, plaatsen en aansluiten van deze ketel. Er zal waarschijnlijk wel een oude ketel verwijderd moeten worden en afgevoerd.

Warmtepomp plaatsen voor vloerverwarming

Het gaat om de verwarming met vloerverwarming van een kantoorverdieping van 50 m². Er hoeft niet gefreesd te worden.

Verkalkte waterstop en slang vervangen

Ik heb lekkage in mijn keuken als gevolg van een vermoedelijk verkalkte waterstop en slang van mijn afwasmachine. Ik wil graag weten wat een vervanging kost.

Nefit CV-ketel verplaatsen

Ik ontvang graag een offerte voor het verplaatsen van onze 2 jaar oude Nefit CV ketel op onze zolder. Graag uw reactie schriftelijke per mail. Dank Edgar

Waterleidingen aanleggen

Ik wil een waterleiding vanuit de meterkast op begane grond naar appartement op 2e verdieping laten aanleggen en andere waterleiding op een splitsing afdoppen, want die loopt naar 2 appartementen en dat is verkeerd aangelegd.

Wastafel vervangen

Er zit een barst in de huidige wastafel en wil hem graag vervangen. - Moet ik de wastafel alvast kopen en klaar leggen in de badkamer? - Kraan heb ik al (van de huidige wastafel) maar misschien zijn er ook andere accessoires nodig die ik wel nieuw moet kopen dus neemt de vakman dit mee? Of moet ik het ook inkopen voordat de vakman langskomt? Zo ja, welke...? - Hoeveel tijd zal dit ongeveer in beslag nemen?

Geiser vervangen door een elektrische boiler

Zou graag mijn geiser voor een elektrische boiler willen vervangen. Materiaal graag in de prijs mee berekend.

Installeren van een houtkachel in een volkstuin huisje

Het installeren van een houtkachel (merk Ecofire one - deze is in bezit) afmeting 42 x 39 x 80 cm, uitlaat c.a. 150 mm vermogen circa 7 KW. Er is geen geschikt rookgasafvoerkanaal aanwezig, deze dient geïnstalleerd te worden door het dak. Het gaat om een schuin dak met Bitumen dakbedekking. Hoogte naar het dak vanaf de houtkachel is circa 3 meter. Het gaat om installatie in een houten volkstuin huisje (geen elektra aanwezig). Een onderplaat en het afvoerkanaal en dergelijke mag de vakman regelen.

Mechanische ventilatie vervangen

De motor van de mechanische ventilatie op 2e verdieping vervangen. En ik wil de ventilatiegaten in het toilet (begane grond) en in de badkamer (1e verdieping)van een draadloos regelsysteem voor ventilatie voorzien. Ook graag reiniging van de ventilatiebuizen.

Houtkachel in de veranda plaatsen

Ik wil een houtkachel laten plaatsen in mijn veranda. Die is 5. 20 breed en 2. 30 diep hij is alleen aan de voor zijde open.

Houtkachel met rookkanaal plaatsen

Wij zijn benieuwd naar de mogelijkheden voor een houtkachel in ons huis. Het is een rijtjeswoning met begane grond, eerste en twee verdieping. Op zolder is een schuin pannendak. Op het dak hebben we zonnepanelen. Is het wel mogelijk een rookkanaal te maken? Graag willen wij uw advies.

Gas- en waterleiding verleggen

De gas- en waterleiding loopt nu open hoog tegen de muren. Dit willen wij in de grond. Het frezen van de ruimten voor de leidingen kunnen wij zelf, maar voor voornamelijk het verleggen van de gasleiding zouden wij graag offertes ontvangen. De lengte van de gasleidingen in totaal geschat op 10 meter. Er is 1 splitsing. Voor verdere informatie, graag contact.

Warmtewisselaar van stadsverwarming vervangen

Graag uw offerte om de warmtewisselaar van de stadsverwarming te vervangen. Werkzaamheden: Het dichtzetten van de afsluíters (cv en waterzijdig). Het aftappen van de CV installatie en oude stadsverwarming unit. Het aftappen van de waterleidingen. Het elektrisch buiten bedrijf stellen van de oude stadsverwarming unit. Het demonteren en afvoeren van de oude stadsverwarming unit. Het leveren en monteren van een nieuwe stadsverwarming unit (type AGH Northrop small CW4). Het leveren en monteren van de benodigde ophangbeugel inclusief nieuwe pomp. Het aanpassen van de water leidingen + leveren en monteren benodigde materialen. Het aanpassen van de afvoer leidingen + leveren en monteren benodigde materialen. Het leveren en monteren van een nieuwe inlaatcombinatie. Het in bedrijf stellen en controleren op goede werking van de nieuwe stadsverwarming unit.