Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Leiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Leiden heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Leiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Leiden of directe omgeving.

2230 klanten uit Leiden bevelen een bij Casius in Leiden aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Leiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen en aanschaffen, warmtepomp plaatsen, zonnepanelen aanleggen, complete cv-installatie aanleggen met vloerverwarming, centrale verwarming aanleggen, water-water warmtepomp realiseren, cv-ketel vervangen door een grondwaterpomp, water-water warmtepomp advies en installatie, nieuwe boiler, gashaard of cv, warmtepomp plaatsen, radiators vervangen in keuken, warmtepomp realiseren in een nieuwbouwwoning, hR-combiplus ketel en aanleg cv met 8 x radiator en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Leiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Leiden:

CV ketel verplaatsen

Ik wil graag mijn. cv ketel vier meter verplaatsen op de zolder. Nu liggen er zoveel buizen over mijn kleine zolder dat ik minder kan met mijn zolder. Ik wil het daarom verplaatsen naar de ander kant. Is dat mogelijk? Ik zie graag reactie tegemoet.

Douchekraan vervangen

Ik wil de douchekraan veranderen maar ik spreek geen Nederlands. Nieuwe kraan aanwezig.

douchecabine vervangen

Graag wil ik een offerte ontvangen voor vervangen van mijn douchecabine. Afvoeren van het oude materiaal doe ik zelf.

Douchekraan vervangen

Ik wil de douchekraan veranderen maar ik spreek geen Nederlands. Nieuwe kraan aanwezig.

Vaatwasmachine aansluiting maken en leidingen trekken

Ik wil een vaatwasser in de keuken plaatsen. Er is geen kraan aanwezig of aansluiting op de afvoer. Dit moet dus beide gemaakt worden. Op de afbeeldingen is de keuken te zien, en de vaatwasser moet op het lege gedeelte naast het werkblad in de keuken komen. Ook heb ik een afbeelding van de afvoer toegevoegd.

Oplossing waterafvoer cv ketel bedenken voor appartement en afvoeren

Ik zit met een probleem met mijn cv ketel. Ik mag op het balkon van mijn appartement geen geïsoleerde balkonkast maken voor de cv ketel. Ik zoek nu een vakman die mij kan adviseren waar ik met het waterafvoer heen moet. Graag de situatie samen bekijken en hopelijk snel oplossen.

Aansluiting en afvoer voor de wasmachine maken

Ik zou graag in de keuken een wasmachine plaatsen. In mijn appartement zit nu geen wasmachineaansluiting. Zou de wasmachine aangesloten kunnen worden op de bestaande afvoer en watertoevoer van de bestaande kraan en afvoer van de keuken? De afstand tussen de wasbak en de wasmachine zal ongeveer 1 meter worden.

Dieselkachel vervangen door een pellet CV ketel

Het gaat om het vervangen van een dieselkachel door een pellet CV ketel a/b van een varend woonschip. Totaal te verwarmen kuub inhoud is ongeveer 160 m3 inhoud. De boot is geschat 20 x 2 x 4 meter. Tevens moet het geschikt zijn voor verwarmen boiler ten behoeve van warm water. Afvoeren van de dieselkachel is niet nodig. Ik wil de oude kachel vervangen vanwege hoge stookkosten en om op schonere brandstof te verwarmen. Ik woon er in mijn eentje. Van wat ik heb begrepen hebt ik tussen de 8-10 kW nodig. Graag ontvang ik een offerte.

Beoordelen vloerverwarming en zo nodig spoelen met hoge druk

Er zijn 2 groepen van elk 6 blauwe slangen van het merk WTH. In het voorste deel van het appartement staan de kranen wel open strook is zichtbaar en de kranen voelen warm aan), er is warmteafgifte maar de vloer blijft koud. In het achterste deel lijkt alles naar behoren te functioneren, maar afhankelijk van de kosten zouden deze slangen ook gespoeld kunnen worden. We zitten nu in een frisse straks in een koude woonkamer. dus enige urgentie is wel geboden.

CV installeren, monteren en leidingen infrezen

Ik wil graag een CV ketel, leidingen en radiatoren voor appartement van 69 m2 uit 1965. Woonkamer met open keuken en 3 slaapkamers en kleine badkamer. De CV ketel kan in de keuken geplaatst worden. Leidingen in muren gefreesd. Zal gaan om ongeveer 6 radiatoren.

Leidingen bevriezen en radiatoren verwijderen blokverwarming

Voor een verbouwing dienen 3 radiatoren gedemonteerd te worden welke zijn aangesloten op een blokverwarming. indien mogelijk een afsluiter er tussen zodat de radiator later zelf terug op te hangen is. Verder heeft er in het verleden in de keuken een verwarming gezeten. Deze is door de vorige bewoners verwijderd echter zit er nog wel een verwarmingsknop aan de leiding. Deze zou ik graag ingekort willen hebben. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn.

Infraroodverwarming aanleggen

Wij hebben in 2017 al 2 infra rood panelen laten plaatsen in de woonkamer/ keuken , deze geven onvoldoende warmte af onder de tafel en dan heb je ‘t nog koud. Het comfort is niet wat ik er van verwacht had. In de badkamer volstaat het prima.

Energie zuinige CV installatie realiseren in een bungalow woning

We hebben vakantiehuis waar reeds elektrische radiatoren staan. We willen dit systeem vervangen door een energiezuinig moderner systeem op afstand te besturen. Naderhand hebben wij begrepen dat dit toch niet verstandig is, omdat het verbruik nog te hoog is. Wij willen graag advies wat dan wel geschikt is voor onze situatie. Het gaat om een vrijstaande bungalow van 200 m3. De bungalow is voor zes personen. Het gaat om de gehele installatie van cv ketel en radiatoren. Graag ontvangen wij advies en een offerte.

Vloerverwarming realiseren

Graag laat ik in de woonkamer elektrische vloerverwarming leggen, zodat het in de zomer gekoeld wordt en in de winter verwarmd. De woonkamer is ongeveer 5,2 x 10 meter. Ik heb geloof ik een betonvloer met daarop laminaat. Dit haal ik weg, wel graag afvoeren. Graag na plaatsing vloerverwarming tegels leggen.

Geiser vervangen

Ik wil deze geiser door een nieuwe vervangen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een offerte.

Droge vloerverwarming aanleggen

Houten ondervloer zonder isolatie. We willen graag isolatie, droge vloerverwarming (27 m2) en een gietvloer in de woonkamer en aansluitende keuken op de begane grond. Het betreft een in 1910 gebouwde woning.

Infrezen van vloerverwarming in een zanbetonvloer en het verwijderen van oude vloerverwarming

Het gaat om het infrezen van vloerverwarming in een zandbetonvloer van een renovatiewoning / casco woning (1980). circa 85 m2. er zit al vloerverwarming in het beton, maar deze dient niet als hoofdverwarming en hoeft niet behouden te worden. Graag prijsopgave per m2 en inclusief pomp etc.

Infrezen van vloerverwarming

Woonkamer van 5.63 breed en 11.04 lang. Aparte gang van 2.00 breed en 6.00 lang.

Kraan vervangen in de keuken

Ik wil de kraan in de keuken laten vervangen. Hij zit los en is daardoor moeilijk te bedienen. Er loopt wat water het kastje eronder in en het keukenblad raakt er intern vochtig door. De toevoerkraan die zich in het toilet bevindt zit te vast om deze zelf af te sluiten.

Toilet monteren

Ik wil een bij praxis aan te schaffen toilet in mijn woning monteren.

Gas water en elektra splitsen

Wij hebben de woning al jaren geleden gesplitst (studio beneden met eigen opgang en huis ernaast voor studenten) alleen gas water en elektra zit nog in het studenten huis Dat willen wij graag gesplitst hebben zodat wij 1 huis kunnen verkopen

Hele bovenverdieping voorzien van vloerverwarming

Wij zijn de badkamer aan het verbouwen en willen graag in de gehele bovenverdieping, inclusief badkamer, voorzien van vloerverwarming. Er hoeft niets verwijdert te worden, wij halen zelf alles weg en verstevigen de vloer in de badkamer. Daarop kan direct de vloerverwarming gelegd worden. Het gaat om ongeveer 50 tot 100 m². De materiaal- en arbeidskosten graag apart offeren.

Vloerverwarming aanleggen

62 m2 vloerverwarming dient ingefreesd te worden en ik wil daar graag een offerte voor hebben.

Aanleg vloerverwarming

Aanleg vloerverwarming. Aansluiting op stadswarmte Nuon. Oppervlakte vloer circa 50 m2. Vloer is zandcement vloer. Gaat om hoofdverwarming. Gleuven dichtzetten met standvaste mortel.

Vloerverwarming realiseren in bedrijfsunit

Dit jaar (volgens huidige planning vroege najaar 2019) zal er een bedrijfsunit worden opgeleverd waar ik vloerverwarming in wil hebben. Het heeft 1 verdieping. Begane grond en 1e verdieping zijn beide 25 m2. Buizen kunnen gelegd worden voordat vloer wordt gegoten. De bedoeling is dus dat dit, zoals het er nu uitziet, in het vroege najaar van 2019 wordt gerealiseerd. Het leggen van de buizen van de vloerverwarming moet eerder gebeuren, op het moment voordat de vloeren worden gestort.