Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor cv leidingen vervangen in de kruipruimte:

CV leidingen vervangen in de kruipruimte

Onder de woonkamer, dus in de kruipruimte in de gang en onder de grond naar links loopt een cv-leiding (2 buizen) die verroest en niet geïsoleerd zijn. Deze wil ik laten vervangen, het gaat om ongeveer 6/8 meter leiding. Het is wel een beetje krap daar. Graag een offerte met en zonder materiaal.
Onze klant uit Krimpen aan den IJssel (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor cv leidingen vervangen in de kruipruimte uit heel Nederland:

Groepen plaatsen & perilex & leidingen verlengen

Ter behoeve van een nieuwe keuken, graag een perilex plaatsen en nieuwe groepen bij plaatsen voor de oven/ magnetron. Graag ook verplaatsen wcd’s op betonnen wand. 3 fase is inmiddels aangevraagd via nieuwe aansluiting.nl en verwacht begin oktober. Verder heb ik een aantal cv leidingen die verlengd moeten worden, ze zijn van kunststof. Deze moeten verlengd worden met een 0.5 meter tot 1 meter.

Moederhaard en geiser vervangen door een CV ketel

In mijn appartement heb ik een moederhaard (met centrale verwarming) en geiser. Ik wil graag deze installaties vervangen voor een CV ketel. Graag advies over het type/ model CV installatie en locatie van inbouw, met zo min mogelijk leidingen omleggen. De geiser zit in een keukenkastje. Het appartement is zo’n 80 m2.

Gasleiding vernieuwen

Ik wil graag de gasleiding in woonhuis vernieuwen en c.v. leidingen vernieuwen. Ik wil ook dat de oude leidingen afgevoerd worden. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.

Hoofdverwarming

43 m2, graag offerte voor hoofdverwarming (2 radiatoren weg) en bijverwarming, zo ondiep mogelijk frezen ivm cv-leidingen in afwerklaag (dunnere buizen?), huis is gekocht, maar moet nog verhuizen nadat mijn woning is verkocht

Electra aanleggen in te renoveren woning

Al het electra in de woning moet worden vervangen. Nieuwe meterkast (8 groepen met een stopcontact, graag voor inductie), nieuwe leidingen, nieuwe lichtpunten, nieuwe stopcontacten. Graag een voorstel hoeveel lichtpunten en stopcontacten er nodig zijn. Graag zou ik ook een buiten stopcontact en lichtpunt willen hebben. Het gaat om 2 woonlagen van 70 m2: - Begane grond: woonkeuken, wc en hal. - Souterrain verdieping: 3 slaapkamers, 2 badkamers en berghok met cv, mechanische ventilatie, droger en wasser. Het wordt een casco woning, dus het kan direct gelegd worden.

CV instalatie aanleggen en een gasleiding aanleggen

De klus: CV ketel installatie met leidingen aanleggen naar de locaties van de radiatoren. (Geen radiatoren ophangen). De aanleg van een gasleiding en leidingen van de meterkast naar de locatie van de ketel leggen. Het gaat om circa 4 meter, door 2 muren.

CV-leidingen infrezen en werkzaamheden aan radiatoren

Ik wil graag een paar CV-leidingen laten infrezen en 1 kleine radiator laten aanleggen, 1 radiator verplaatsen, 1 radiator verwijderen, en 1 radiator laten aansluiten en ophangen.

Rayburn installeren

Wij hebben in Engeland een nieuwe Rayburn (er zit een rookpijp bij) gekocht die aangesloten kan worden op de CV. Nu zijn we op zoek naar een erkende installateur die hiermee ervaring heeft. Momenteel wordt de keuken verbouwd. Het is nog helemaal kaal, de leidingen moeten nog getrokken worden, deze worden binnen kort getrokken. De afstand van de Rayburn naar de CV is ongeveer 3 meter. Zou iemand ons kunnen helpen en ook even komen kijken?

Vloerverwarming begane grond en badkamer realiseren

Het gaat om een bestaande woning uit 1976. We willen graag vloerverwarming op de begane grond. Het gaat om een ruimte van ca 55m2. De vloer en keuken op de begane grond worden volledig vervangen. Er is nu alleen een convectorput ter verwarming, geen radiatoren in deze ruimte. Alle leidingen lopen via de wanden, niet in de vloer. Kruipruimte is reeds goed geïsoleerd. We zijn tevens geïnteresseerd in vloerverwarming in de badkamer van ca 6-8m2 op de 1e verdieping. De woning heeft een CV ketel uit 2014. Wij laten ons graag adviseren over natbouw of droogbouw.

Leidingen bevriezen, radiator loskoppelen en leiding afdoppen

Ik wil een CV blokverwarming radiator laten verwijderen na bevriezen van de leiding en deze blokverwarming leiding laten afdoppen.

Partners

Partners van Casius