Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Krimpen aan den IJssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Krimpen aan den IJssel heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Krimpen aan den IJssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Krimpen aan den IJssel of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Krimpen aan den IJssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch, informeren en plaatsen van een warmtepomp boiler en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Krimpen aan den IJssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Krimpen aan den IJssel:

Drie radiatorkranen vervangen

Drie bestaande manuele radiatorventielen in de huiskamer dienen vervangen te worden voor Tado Slimme Radiatorknoppen. Daarvoor moet de ventiel vervangen worden.

Split unit airco plaatsen

Graag wil ik een splitunit airco laten plaatsen in onze blokhut van 12 m2 en 30 kuub inhoudt. Dus maar een kleine airco, maar die dubbel zoveel kan produceren, dan is het voordeliger. Het hoeft niet luxueus. Elektra wordt geregeld, er komt een extra groep bij voor de airco.

CV leidingen vervangen in de kruipruimte

Onder de woonkamer, dus in de kruipruimte in de gang en onder de grond naar links loopt een cv-leiding (2 buizen) die verroest en niet geïsoleerd zijn. Deze wil ik laten vervangen, het gaat om ongeveer 6/8 meter leiding. Het is wel een beetje krap daar. Graag een offerte met en zonder materiaal.

Vloerverwarming aanleggen

Vloer van gehele beneden verdieping (48 - 50 m2) voorzien van vloerverwarming. Graag advies voor infrezen of bestaande dekvloer verwijderen. Het is mogelijk om een platte grond en foto's te maken

Advies over mogelijkheden vloerverwarming in combinatie met beton

Ik ben op zoek naar mensen die verstand hebben van vloerverwarming in combinatie met beton. Wij overwegen vloerverwarming te laten leggen maar willen hier eerst goed advies over. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m²

Vloerverwarming als hoofdverwarming aanleggen en advies

Ik ben zelf de gehele woning aan het renoveren, ben nu met betonbalken broodjesvloer bezig RC6, waar dan een drukvloer overheen komt van 5cm met bewapening rond 6x150x150. Wij willen uiteindelijk vloerverwarming(laagtemparatuur) hoofd verwarming!!!!! met als afwerklaag gevlinderd beton. Nu vraag ik mij af wat de beste opbouw is en graag een prijs opgaaf hiervoor. Verder is het belangrijk dat bij eventueel opdracht aan gegeven kan worden waar de thermische onderbrekingen en uitzetvoegen komen. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? meer dan 100 m²

Verwarmingsmogelijkheden bespreken

De bedrijfshal en de kantine worden nu via een dieselkachel en elektrische verwarming worden verwarmd. Graag zou ik de mogelijkheden willen weten voor verwarmen via stookolie of door infrarood. De bedrijfshal is 8 bij 16 meter groot en 6 meter hoog en de kantine 2.50 bij 3 meter.

Waterleidingen laten vervangen

Ik wil de waterleidingen in de kruipruimte (aprox. 70 cm hoog) laten vervangen waarbij ook de douche aangesloten moet worden

Aardwarmtepomp installeren

Mijn woning is van 1966. Ik heb overal hr++ beglazing en gevels zijn geïsoleerd. Ik heb een hoekwoning. De huidige radiatoren wil ik laten zitten dus ik heb warmtepomp nodig met hoge temperatuur. Ik wil een boiler van 180 tot 200 liter. De warmtepomp kan boven op het dak van de bijkeuken en de boiler kan in de bijkeuken waar nu cv ketel hangt. De cv ketel moet verwijderd worden. De warmte + boiler moeten gemonteerd worden. Mijn woning heeft een woonoppervlak van 120 m2.

Gashaard ombouwen naar houthaard

Ik zoek een partij die mijn gashaard kan ombouwen naar een allesbrander/open haard. De gashaard bevindt zich op de begane grond en is goed bereikbaar.

Aanleg van een buitenkraan

Graag offerte voor aanleg van een buitenkraan. Leidingen kunnen onder het huis door, circa 10 m lang. Hoeft geen gat geboord te worden.

Vorstvrije buitenkraan aanleggen

Vorstvrije buitenkraan aanleggen in de achtertuin vanuit de aftapping meterkast of via de keuken in kruipruimte. Mijn buren zijn ook geïnteresseerd in een buitenkraan.

Houtkachel plaatsen

Plaatsen van houtkachel Livin Flame Narvin. (Gamma aanbieding tot en met 24 december). Kachel, doorvoerpijpen c.q. koppelstukken en vloerplaat moeten nog worden aangeschaft. Bestaande schoorsteen aansluiting zit in het huis. We weten niet of deze ooit gebruikt is.

Houtkachel aansluiten op bestaand rookkanaal

Wij hebben een houtkachel met achteraansluiting die moet worden aangesloten op de schouw. Om de aansluiting te kunnen maken moet er een nisbus ingemetseld worden en de onderzijde dichtgemaakt worden met stenen. Graag ontvangen wij een offerte voor het maken van de aansluiting in de schouw en het aansluiten van de kachel zodat deze gebruiksklaar is. De schoorsteen heeft al een camera inspectie gehad en is geveegd en goedgekeurd. Op de foto is nu een ijzeren plaat te zien die het gat bedekt.

Dakdoorvoer laten plaatsen

Op de derde verdieping van onze woning zouden wij graag een dakdoorvoer laten maken ten behoeve van de droger afvoer. Het betreft een schuin dak. Het dak is gemakkelijk te betreden via de dakkapel op de derde verdieping.

Hydrofoor plaatsen op een binnenvaart schip

Lezer, voor eind opdracht van mijn opleiding kapitein manager moet ik wat uitzoeken over een hydrofoor. Ik moet onderzoeken wat de kosten van de aanschaf van een hydrofoor zijn, de demontage en de afvoer van de oude hydrofoor en het plaatsen van een een nieuwe hydrofoor. Hoeveel gaat het kosten als jullie het zouden uitvoeren en hoeveel als ik het zelf zou uitvoeren maar wel met jullie hydrofoor? Ik zou het erg leuk vinden als ik een reactie van jullie kan ontvangen.

Vaatwasaanluiting maken en contactdozen bedraden en afmonteren

Vaatwasaansluiting maken en 3 wandcontactdozen bedraden en afmonteren en ik denk dat ewr een nieuwe groep gemaakt moet worden voor vaatwasser?

Houtkachel in een tuinhuis installeren

Ik heb een nieuw tuinhuis en wil graag een houtkachel laten installeren. De afvoer kan door het dak of de zijwand van het tuinhuis.

Vloerverwarming aanleggen

Wij zijn bezig met de aankoop van een woning. Ik wil graag vloerverwarming leggen op zo'n 70 m2. Ik wil dit graag op de CV aangesloten hebben. We hebben een betonnen vloer, er liggen nu tegels, die verwijderen we zelf.

Allesbrander laten plaatsen

Wij zijn voornemens om een allesbrander plaatsen in onze woonkamer op de begane grond. Er is verder nog geen rookkanaal aanwezig dus deze zal moeten worden aangelegd. Ons huis telt 2 verdiepingen en heeft betonnen vloeren. Wij willen de haard halverwege het huis langs de muur. Het kanaal zal door de badkamer en de 2e verdieping (zolder) heen moeten om vervolgens uit te komen op het dak. Graag vernemen wij een globale prijsindicatie om dit uit te laten voeren. Alvast bedankt voor uw reactie.

Open haard plaatsen

Op 1 december ontvangen wij de sleutel van een woning uit 1973 waar momenteel een gas openhaard geplaatst is. Wij hebben een vergelijkbare woning waarbij op deze plek een doorkijkhaard geplaatst is. Kunt u met deze info een kleine inschatting maken richting welke prijs we moeten denken? De muur waarin de openhaard geplaatst moet worden willen wij ook deels doorbreken. Is dit iets wat u ook kunt doen of komt hier weer een losse afspraak met een aannemer aan te pas? Uiteraard kunnen wij u meer info sturen. Bijgevoegd een foto van de huidige situatie en het voorbeeld met de doorkijkhaard.

Airco vacumeren

Ivm met nieuwe split unit installatie graag airco vacumeren voor in gebruikname, buiten unit staat op dakappel van merk panasonic (liefst deze week nog).

Aansluitingen aanpassen voor nieuwe keuken

Ik krijg 29 juni de sleutel van mijn nieuwe huis en mijn nieuwe keuken komt in week 29 (de week van 18 juli). In de tussentijd moeten er leidingen verlegd worden, elektra verlegd en extra stopcontacten geplaatst worden. Ook moet er vermoedelijk een extra groep in de groepenkast worden geplaatst. De afvoer voor de vaatwasser en de spoelbak moeten verplaatst worden. Ik heb tekeningen van het keukenbedrijf met alle leidingen. De keuken wordt verder geplaatst door het keukenbedrijf.

Airco op zolder aanleggen

We zouden graag met u een afspraak willen maken in week van 2 t/m 7 mei voor advies mbt nieuw aan te leggen airconditioning in onze woning. Het betreft de zolderverdieping waarop een werkruimte en slaapkamer zijn gelegen. De vloeroppervlakte is 6 x 3 en 6 x 2,5 meter. Beide ruimtes hebben een hoog plafond, iets van 4 meter in de nok. Wij willen graag in de week erna besluiten voor welke leverancier/installateur wij kiezen. Graag vernemen wij van u.

Lekkende designradiator vervangen

Ik wil een lekkende designradiator vervangen. De radiator is 400 hoog x 3000 breed. De nieuwe radiator is van een ander merk en design dan de oude.