Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Koudekerk aan den Rijn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Koudekerk aan den Rijn heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Koudekerk aan den Rijn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Koudekerk aan den Rijn of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Koudekerk aan den Rijn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch, informeren en plaatsen van een warmtepomp boiler en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Koudekerk aan den Rijn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Koudekerk aan den Rijn:

Vaatwasser aansluiting maken

In de keuken zit nu geen vaatwasser en ook geen aansluiting hiervoor. Er is wel een wastafel met afvoer. Dus er moet in de keuken het volgende geplaatst worden: Een wasmachinekraan. Een aansluiting voor een vaatwasser op de sifon van de gootsteen, of een losse afvoerbuis. En een elektra-aansluiting.

Bestaande ketel en bad geiser vervangen

Bestaande ketel en bad geiser vervangen op zolder. Dit graag vervangen door een combiketel of elektrisch en dan in combinatie met zonnepanelen. Dit komt dat weer op zolder. Graag het afvoeren van de oude ketel meenemen in de prijs.

Vervangen van CV ketel

Vervanging CV ketel Vaillant 24-28c Solide combiketel. Vloerverwarming aanwezig op begane grond, moet de nieuwe ketel op aangesloten worden. In bezit van Honeywell chronoterm vision termostaat. Voorkeur voor Remeha Calenta 28c cw4. Ik heb mij laten vertellen dat bij een nieuwe cv ketel het rookgasafvoerkanaal ook vervangen moet worden en een nieuwe vuil afscheider aangesloten moet worden? Oude ketel mag ook afgevoerd worden.

Houtkachel plaatsen in woonkamer

Aan onze oude woning hebben wij een aantal jaar geleden een uitbouw geplaatst met een plat dak. Graag zouden wij in deze uitbouw een houtkachel willen laten plaatsten waarbij het rookkanaal of via het platte dak naar buiten gaat of via de zijgevel. Hier ontvangen wij graag wat advies over.

Haard en afvoerkanaal plaatsen

Wij wonen op een hoekhuis. Er is geen warmte afvoerkanaal aanwezig. Wij denken dat er wel een mogelijkheid is om door de buitenmuur te boren op de begaande grond om zo het kanaal via de buitenkant van het huis te laten lopen.

Douchestang bevestigen

Ophangen van douchestang, zonder waterleiding te raken. Kraan reeds bevestigd. Bovenkant van waar de stang moet komen is niet betegeld, iets van pleisterwerk, onderkant in een voeg bevestigen.

Rookkanaal aanpassen voor gebruik van een houtkachel

Het gemetselde kanaal van de schoorsteen is lek. Deze moet worden voorzien van een rvs-voering met een doorsnede van 150 mm, zodat deze te gebruiken is voor een houtkachel. Het kanaal is loodrecht. In de verdieping vloer is al een nisbus ingestort van 150 mm. De lengte van het kanaal is 8 meter.

Verwarming plaatsen

Er zit geen verwarming in de slaapkamer van de uitbouw op de eerste verdieping. We willen in de kamer graag verwarming en de radiator(en) aansluiten op onze bestaande CV-installtie. De kamer is flink, 2.5 meter breed en 5 a 6 meter lang, hoogte 2.30 ongeveer. Hier willen we offertes voor aanvragen.

Vervangen van convectorput en drie radiatoren

I.v.m. vervanging parket in de kamer ook de convectorputten aanpassen. I.v.m. nieuwe keuken radiatoren keuken aanpassen. I.v.m. opknappen bijkeuken radiator aanpassen. I.v.m. opknappen woonkamer radiator vervangen.

Standaard radiatorkranen vervangen door ...

Standaard radiatorkranen vervangen door thermostaatkranen (5 stuks).