Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Katwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Katwijk heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Katwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Katwijk of directe omgeving.

175 klanten uit Katwijk bevelen een bij Casius in Katwijk aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Katwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp en LT installatie laten aanleggen (renovatieproject), advies isolatie en verwarming voor renovatie melkfabriek van 7 appartementen, een horizontaal gesloten bron en warmtepomp realiseren, het realiseren van radiatoren in meerdere ruimtes in een boerderij, het realiseren van vloerverwarming, warmtepompen, zonnepanelen en slaan waterbron, overgaan naar elektrische radiatoren ivm zonnepanelen, het verwijderen van een convectorput en het aanleggen van vloerverwarming, het leveren, installeren en aansluiten van een grondwater-warmtepomp, leveren en monteren CV-ketel, het leveren en installeren van een water-water-warmtepomp, realiseren warmtepomp, een warmtepomp leveren en installeren bij een vrijstaande woning, lucht-lucht warmtepomp voor Tiny House realiseren, het realiseren warmtepomp installatie, warmtepomp realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Katwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Katwijk:

Buitenkraan aanleggen

Ik wil graag een prijsopgave voor het aanleggen van een buitenkraan. Geen vorstvrije kraan. Hoofdkraan zit naast de voordeur, dus de afstand is nihil. Offerte inclusief materiaal zoals de kraan.

Vloerverwarming leggen

Het betreft een woonkamer en een gang. Ik overweeg een elektrische vloerverwarming te laten leggen als bijverwarming. Er komt een pvc vloer op te leggen. Het gaat om 55 m2. Hopelijk kan een vakman mij informeren of dit de moeite waard is.

Mechanische ventilatie vervangen en leidingen schoonmaken

Ik wil onze mechanische ventilatie vervangen, en de leidingen schoon maken. Graag een all inclusive offerte.

Pelletkachel aansluiten

Wij hebben een Qlima Fiorina 74 bij jullie gekocht. Ik zou graag willen dat iemand deze komt installeren. Ik weet niet wat hier allemaal bij nodig is.

Onderhoud aan een Einhell airco

Einhell airco laten onderhouden en bijvullen. De behuizing van de buitenunit (het blik) is deels aan vervanging toe.

Haard plaatsen en aansluiten

Graag een prijsindicatie voor het plaatsen en aansluiten van een haard in een klein huis. Inclusief het aanleggen van een rookgasafvoerkanaal. Een hitte bestendigde muur kan zelf gemaakt worden. Materiaal voor de vakman.

Balansventilatie met automatische aan- en afvoer

Gaat het om een nieuwbouw of renovatie? Renovatie. Hoeveel ruimtes moeten er geventileerd worden? Meer dan 6 ruimtes. Wat is de functie van het gebouw? Woning. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Twee verdiepingen, 5 slaapkamers, twee badkamers, hal beneden en overloop boven en een woonkamer met open keuken. De woning wordt hoogwaardig geïsoleerd dus goede ventilatie is belangrijk. In verband met het plannen om zoveel mogelijk energie-neutraal te worden is ventilatie systeem D het meest geschikt.

Pelletketel op de cv aansluiten

Alleen de Pelletketel is aangeschaft, ik wil graag een installatie van de ketel, inclusief een doorvoer in de muur. De ketel is in de schuur geplaatst er moeten leidingen komen van de schuur naar de bijkeuken, afstand is ongeveer 5 meter, doorvoer van leidingen in muur is noodzakelijk evenals een keerklep, vuilfilter 2 afsluiters en een laadventiel.

Radiator plaatsen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het ophangen en aansluiten van een radiator in de badkamer. We hebben deze al gekocht bij Gamma.

Nieuwe kraan in badkamer installeren

Oude kraan op de wastafel verwijderen in badkamer en de nieuwe bij Gamma bestelde kraan monteren. De kraan zal passend zijn en kan zonder aanpassingen in het leidingwerk worden gemonteerd.

Kraan in de keuken vervangen

Er sijpelt water langs de kraan na gebruik. Hierdoor ligt er steeds een laag water op het aanrechtblad. Ik weet niet of de kraan nog gerepareerd kan worden, anders gewoon vervangen. Ik heb nog geen vervangende kraan aangeschaft.

Buitenkraan realiseren

Buitenkraan realiseren en plaatsen. Kruipruimte aanwezig.

Gasleiding verplaatsen

Door nieuwe keuken moet de gasleiding een klein stukje worden verplaatst

Mechanische ventilatie reinigen

Onze MV moet snel (rond komend weekend 23-26 september) gereinigd worden. Ik weet is kort dag maar het plafond wordt de 28e gestuct en dan hebben we geen tijd meer. Als u meent dit op deze dagen te kunnen kunt u reageren.

Kraan in de douchecel vervangen

De knoppen van onze kraan in de douche-cel zijn dol gedraaid. Ik wil deze laten vervangen; ik weet echter niet welke knoppen ik moet hebben, ik weet ook niet of het vervangen van alleen de knoppen mogelijk of dat er een volledig nieuwe kraan gemonteerd moet gaan worden. Graag wil ik dat iemand een en ander van tevoren inventariseert, ons advies geeft en ook aangeeft wat wij moeten aanschaffen en vervolgens de reparatie uitvoert. Momenteel gebruiken wij een waterpomptang om "het water aan en uit te zetten".

Buitenkraan aanleggen

Wij willen graag een buitenkraan in de tuin deze moet aangelegd worden onder ons huis de waterleiding zit bij de voordeur en de tuin zit achter het huis. De woning is ongeveer 10 meter lang. Er is een kruipruimte waardoor de leiding getrokken kan worden. Kunt u de materialen verzorgen?

Gasstel plaatsen

Ik wil een gasstel laten plaatsen. Er is nog geen nieuwe flexibele gasslang aanwezig. Wat kost het om het gasstel te plaatsen?

Bromgeluid aan hydrofoor verhelpen

Wij wonen in een appartement gebouwd in 1994. Wij wonen op de eerste verdieping en beneden onze woonruimte zijn de ruimtes voor de waterpompen en de traforuimte voor elektriciteit. In april 2015 zijn de gasboilers vervangen door elektrische en is er een nieuwe hydrofoor installatie geplaatst. Sinds die tijd is er bij ons in het appartement een bromgeluid te horen, net alsof er een motor stationair staat te draaien. Het bestuur geeft te kennen dat het geluid beneden de norm is, dit terwijl er geen meting heeft plaats gevonden. Wij zouden hier graag iemand naar laten kijken om te zien wat er gedaan kan worden om het gebrom te verhelpen. Omdat ik zelf geen e-mail adres heb mag ik gebruik maken van het e-mail adres van mijn buurman. Ik ben zelf te bereiken via het opgegeven telefoonnummer.

CV-installatie vullen en vloerverwarming inregelen

Ik wil graag mijn Remea CV-installatie laten bijvullen en de vloerverwarming laten inregelen.

Doucheset vervangen

Het demonteren van een oude doucheset en het monteren van een nieuwe.

Verwarming verplaatsen

Wij willen graag weten wat het kost om een nieuwe verwarmingselement te verplaatsen en aan te sluiten en er 1 verhangen/verplaatsen (2 meter verderop).

Schuimbeton en vloerverwarming aanbrengen

Ik wil graag de begane grond van mijn woning laten voorzien van schuimbeton, vloerverwarming en een dekvloer. De oppervlakte is 40 m2 en ongeveer 35 cm diep. Het gaat om 3 aansluitende ruimtes.

Onderhoud aan gaskachels en geiser

Ik huur per direct een flat. Deze woning is voorzien van een gashaard, welke zeer waarschijnlijk ook de CV aanstuurt. Deze gashaard doet het echter niet. Ik wil graag de gaskachel en de geiser laten nakijken.

Muurdoorvoer en aansluitingen voor houtkachel maken

Op 14 december krijgen wij de sleutel van onze woning. Er moeten diverse klussen worden uitgevoerd, zoals het stuken van de wanden en het aansluiten van een houtkachel. Voor dat laatste zoeken wij een vakman die voor ons ook een muurdoorvoer kan maken. Die moet in de woonkamer op de begane grond door de buitenmuur worden gemaakt. Daarop moet een kachelpijp worden aangesloten en aan de buitenzijde een rooster of kap. Graag overleggen wij met een vakman over de mogelijkheden, de planning ( ivm. stucwerkzaamheden) en de kosten hiervan.

Vervangen van een badkraan

Ik heb een nieuwe thermostatische douchekraan gekocht en wil de oude dus met deze nieuwe vervangen. Het gaat om het type hansgrohe ecostat 1001SL. De oude is precies hetzelfde merk en type. Ik ben benieuwd hoeveel dit kost.