Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor multi split airco leveren en plaatsen:

Multi split airco leveren en plaatsen

Beste, Graag zou ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor het installeren (en eventueel aanschaffen) van een Panasonic Etherea Multi split DUO airco systeem met bediening via WiFi. Betreft een moderne tussenwoning in Hoogvliet goed geïsoleerd en opgeleverd in 2011. Situatie gewenst: 1 Buitenunit op wandbeugel in de achtertuin 1 Wand unit woonkamer met grote schuifpui (+45m2) 1 Wand unit zolderkamer met schuindak en 1 kantelraam (+20m2) Plaatsing: Zo spoedig mogelijk. Eventueel is een advies afspraak op locatie ook mogelijk.
Onze klant uit Hoogvliet Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor multi split airco leveren en plaatsen uit heel Nederland:

Installeren warmtepompsysteem met multisplit

Ik wil mijn kamer, keuken en slaapkamer met een lucht-lucht warmtepomp verwarmen, dus het moet een multi split met 3 aparte uitblazers worden.

Airco multi-split unit leveren en installeren

Het leveren en installeren van een airco installatie bestaande uit 1 buitenunit en 2 binnenunits voor respectievelijk een woonkamer/keuken met een inhoud van 81 m3 en een slaapkamer van 37 m3. Inclusief voorstel/advies voor de beste locatie van de onderdelen en de aan te brengen verbindingsleidingen, de capaciteit van het systeem, het te leveren merk en de prijs van de onderdelen en de installatie.

Installatie van airconditioning

Ik wil graag een prijsaanbieding voor levering en installatie van airconditioning (koeling) thuis. Airconditioning Split-unit (single), Airconditioning Multi Split (multiple).

Multi-split airco installeren

Ik wil graag een multisplit airco plaatsen. 1 wandunit moet op de slaapkamer. De afstand tussen de binnen en buiten unit is circa 8 meter. 1 wandunit moet in de woonkamer onder een plat dak en 1 buitenunit aan de gevel boven het platte dak.

Multi split airco leveren en plaatsen

Graag een offerte voor het aanschaffen en plaatsen van een multi split airco unit. Optie I: 2 kamers 1e verdieping, Kamer A 83m3, kamer B 40m3 Optie II is als de airco ook naar kamer C gaat op de begane grond, dan is het 100m3. Woning betreft een 3 verdieping woning met plat dak uit 2008. Buiten unit dient op dak geplaatst te worden. Afstand begane grond tot 3e verdieping plat dak is ongeveer 8 m verticaal. Ik schat ongeveer 17 strekkende m aan koelslang lengte nodig te hebben. Prijsopgave graag gespecificeerd naar materiaal, plaatsing en overige kosten(extra groep en stroompunt aanleggen). Er kan middels de 2e verdieping relatief gemakkelijk op het plat dak van de 3e verdieping gekomen worden.

Multi split airco installeren

We zijn op zoek naar de mogelijkheden en kosten voor 3 airco's in huis met 1 buiten unit. Het betreffen 2 units boven en 1 beneden. Boven is het een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een wat kleinere, smallere ruimte. Beneden is het de woonkamer met open keuken. De verdiepingen zijn elk 50 m2. De buitenunit zou eventueel op het platte dak geplaatst kunnen worden. We hebben nog geen concrete plannen. Graag informatie en een prijsindicatie.

Nieuwe LG airco's installeren

Graag ontvang ik offertes voor de aanschaf en installatie van multisplit units met bijbehorende buitenunit(s). Het gaat dan om units van LG, In eerste instantie om 3 units en uiteindelijk om 5 of 6 units met 1 of 2 buitenunits. De bekabeling is al aangelegd en weggewerkt in de muren. Ik wil de offertes in 2 delen, eerst de offerte voor de aanschaf en het plaatsen van 3 units (De Luxe) en later 1 unit De Luxe en indien als Multi Split beschikbaar 2 units Artcool Stylist. En dan bij het geheel de beste optie voor buitenunit(s).

Einhell airco vervangen

Wij hebben op dit moment een multi-split airconditioning, Einhell SKA2500C+H, aan onze buitengevel hangen voor koeling van 2 slaapkamers. De airco moet vervangen worden in verband met slecht worden van het buitendeel (roest). Wij willen deze dus vervangen. Wat kost het in totaal voor loskoppelen en afvoeren oude airco en plaatsen en in werking stellen van een nieuwe multisplit airco?

Mitsui split aircosysteem monteren

Mitsui split aircosysteem monteren. Installeren 1x Mitsui multi-split aircosysteem, bestaande uit: 1x buiten-unit, type MKBDO12HN4, koel cap. 6531W, verwarm cap. 7630W, 230V en 2x binnen-unit, type MKBDI12HN4, koel cap. 3266W, verwarm cap. 3815W, 1/4"-1/2", 230V, incl. afstandsbediening. PFD bestand met locaties en afbeeldingen beschikbaar.

multi split airco instaleren

Ik ben in het bezit van een Zibro multi split airco welke geinstaleerd en afgevuld moet worden. Dit zou begin augustus moeten gaan gebeuren.