Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor gasleiding onder de vloer aanleggen:

Gasleiding onder de vloer aanleggen

Aansluiting in de keuken maken voor een kookplaat op gas. Nu zit er een elektrisch, maar dit wil ik graag op gas hebben. We moeten hiervoor: 1. Aftakken van de leiding naar de CV, 2. Direct door een beton of steen muur heen, 3. Ongeveer 3 meter onder een houten vloer door dus in een mantel, (deze zal ik begaanbaar maken) 4. Weer door een muur heen (beton), 5. Aansluiten op de gasplaat (ongeveer 1. 5 meter van de doorvoer). De klus betreft enkel het aanleggen van de leidingen.
Onze klant uit Hoogvliet Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gasleiding onder de vloer aanleggen uit heel Nederland:

Gasleiding verplaatsen

In een appartement in Leiden vanuit de meterkast een leiding aanleggen naar de CV (afstand 8 mtr) en naar het gasfornuis (afstand 2 mtr). Beide leidingen aanbrengen in een vloer waar de sleuven reeds aanwezig zijn. Momenteel lopen de leidingen over de muur, dit willen we weggewerkt hebben.

Radiator- en gasleiding verplaatsen vanwege nieuwe keuken

Ik wil 2 radiatorbuizen laten omleggen: in de muur in plaats van door de ruimte. En de gasleiding 3 meter verplaatsen: onder de vloer door. De muren en vloer liggen nu open. Uiterlijk eind februari moet de gehele verbouwing klaar zijn.

Gasleiding aanleggen

Het is de bedoeling dat de gasleiding vanaf de gasmeter naar de keuken wordt gelegd. Dit is ongeveer 15 meter. De leiding hoeft niet in de vloer gelegd te worden.

Gasleiding aanleggen

Gasleiding moet vanaf de meter naar de keuken aangelegd worden, dit is zo'n 15 meter ongeveer De leiding hoeft niet weggewerkt te worden in de vloer, de aansluiting is slechts voor badgeiser en gasfornuis.

Luik zagen in meterkast voor gasleiding

Voor de aanleg van een nieuwe gasleiding moet volgens de normen een luik gezaagd worden door de betonnen vloer in de meterkast. Heeft u hier ervaring mee wat Liander precies wilt hebben?

Gaskachel verwijderen en vloer afwerken

Ik heb sinds enige tijd centrale verwarming in mijn woning, maar de oude gaskachel staat nog in de woonkamer en is ook nog aangesloten op de gasleiding. Ik wil die gaskachel laten afkoppelen en verwijderen. Het laminaat is om de kachel heen gelegd en ik wil de vloer graag ook netjes laten afwerken met bijvoorbeeld een kleine verhoging. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Gaten boren in muur en vloer

Ik wil een gat laten boren van huis naar garage tbv afzuigkap, en in de betonnenvloer tbv gasleiding en elektraleiding.

Gasleiding verleggen via de vloer

In mijn keuken wil ik de gasleiding verleggen via de vloer. Van links naar rechts, afstand is ongeveer 3 meter. De vloer staat momenteel vrij. Er is al een poging gedaan met gebruik van knelhoeken, en dat werkt op zich. Maar wil dit liever gelast en professioneel afgewerkt hebben.

Gasleiding in de kruipruimte controleren en vervangen

We willen graag de dat de gasleiding in de kruipruimte gecontroleerd wordt en wanneer nodig vervangen. Het om ongeveer 7 meter. De gasleiding is gemakkelijk bereikbaar. We zijn zelf onder de vloer geweest.

Groepen uitbreiden

Ik zou graag 3 nieuwe groepen aan willen leggen. De vloer ligt momenteel open ivm aanleg nieuwe gasleiding voor de verwarming. Ik ontvang graag een offerte.

Partners

Partners van Casius