Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor lekkende koppelingen radiator:

lekkende koppelingen radiator

Het gaat om twee lekkende koppelingen van een radiator in de woonkamer. (de koppelingen die aangesloten zijn aan de flexibele slangen die uit de vloer komen).
Onze klant uit Hoogvliet Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkende koppelingen radiator uit heel Nederland:

Lekkende radiatorkranen repareren

Afgelopen weekend mijn aan/uit radiatorkranen vervangen voor thermostatische radiatorkranen. Blijkbaar is dit toch wat lastiger dan gedacht aangezien de koppelingen op 1 na nat zijn. Het gaat om lekvrij maken van 3 radiatorkranen en 2 voetventielen.

Koppelingen en kranen van kunststof leidingen vervangen

Koppelingen en kranen van kunststof leidingen vervangen: * In ketelruimte 3 tot 6 koppelingen vanuit verdeler naar kunststof leiding vervangen (zijn nu niet de juiste koppelingen en lekken); * 2 Lekkende koppelingen aan kunststof naar convector vervangen op eerste verdieping; * 2 Ontluchtingskoppelingen vervangen in convectorput; * Totaal 3 radiatorkranen vervangen in verband met lekkage (2 op de begane grond en 1 op de eerste verdieping); * 1 Meter leiding met aansluiting vervangen in de kruipruimte.

Koppelingen verwarming vervangen

Drie radiatoren hebben lekkende koppelingen. Deze moeten worden vervangen.

koppelingen verwarming vervangen

drie radioatoren hebben lekkende koppelingen. Deze moeten worden vervangen.

Warm- en koudwaterleidingen vervangen

Vervangen stuk warm- en koudwaterleiding lopend van wc beneden naar de badkamer boven. Oorzaak lekkende gesoldeerde koppelingen en oude leidingen.

diverse kleine klussen

een paar kleinere klussen bij elkaar: - een stopcontact plaatsen achter in een keukenkastje achter een inbouwoven (kan er zo uitgeschoven worden. We hebben hier eerder via jullie electricien Hedro bij gehad om een advies te geven! -een reparatie van een lekkende radiatorkraan in de badkamer - een mengkraan op een wastafel zit niet helemaal goed aangesloten; daar moet even naar gekeken worden en evt. worden aangepast - wij hebben stadsverwarming en de koppelingen moeten even gecontroleerd worden of de aansluitingen nog solide zijn - wij overwegen om in de werkkamer een muur tegen geluid te isoleren; graag advies en informatie

wat moet gebeuren is: lekkende ...

wat moet gebeuren is: lekkende koppelingen radiatoren vernieuwen, thermostaatkranen aanbregen, wc-pot vastzetten, ontluchting in wc maken, wastafels aanbrengen cq verplaatsen