Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Hoogvliet Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Hoogvliet Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Hoogvliet Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Hoogvliet Rotterdam of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Hoogvliet Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen plaatsen, vloerverwarming aanleggen, warmtepomp informatie, advies en installatie warmtepomp, huisaansluiting naar de hoofdriolering realiseren, informatie voor een warmtepomp, verwarmingsinstallatie plaatsen, advies en installatie warmtepomp, warmtepomp plaatsen, advies en plaatsen zonneboiler, pVC vloer en vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming plaatsen, vloerverwarming plaatsen, verbouwing van serre, zonneboiler voor verwarming of sanitair water en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Hoogvliet Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Hoogvliet Rotterdam:

Agpo zonneboiler nakijken

Mijn Aquasol 3 standaard zonneboiler is sinds de koop van mijn huis nooit gebruikt en bij de verkoop van mijn huis wil ik graag dat er iemand nagaat wat er mis is en hoeveel het kost. Deze doet het blijkbaar niet.

Ubbink riool ontluchting

Ik wil graag 3 x op het dak een Ubbink riool ontluchting sneldek pan laten monteren en deze laten aansluiten binnen op het riool.

CV leidingen in de muur laten frezen

Ik ben op zoek naar een loodgieter die twee leidingen in mijn woonkamer en twee leidingen in mijn badkamer kan infrezen.

Bad- en douchekraan vervangen en afstellen

We hebben een badkraan en douche waarvan de thermostaat helemaal is vastgelopen, waardoor we hier nu enkel erg warm water uit krijgen. Bij het bad hebben we hem al geprobeerd te ontkalken maar tevergeefs. Nieuwe kranen nog niet gekocht omdat we hier graag advies over willen. Ook graag nog even een blik op de zwanenhals in de badkamer omdat deze lekt.

Toilet laten plaatsen

Het plaatsen van duoblok met wateraansluiting onder, de koperen leiding met aansluiting zit nu aan de zijkant bovenaan en dient naar beneden te worden geplaatst.

Onderhoud aan een Barbas gashaard

Ik wil mijn Barbas Vento Classic 75, gesloten systeem, een onderhoudsbeurt laten geven. Er zijn geen problemen, alleen het glaskoord moet vervangen worden, en een onderhoudsbeurt. Haard is van 2011.

Waterslag verhelpen en wastafel plaatsen

De eerste klus is het verhelpen van waterslag. Bij het open en dichtdraaien van de keukenkraan hoor je harde tikken. Het loopt naar de meterkast toe. De tweede klus is een wastafel plaatsen, er zit een scheur in de bestaande wasbak.

Buitenkraan aanleggen

Graag zou ik een buitenkraan aanleggen. De afstand van de meterkast naar waar de buitenkraan moet is ongeveer 6 meter.

Keuken, badkamer en elektrawerk installeren

In mijn blokhut wil ik een Ikea keuken laten installeren en een douchecabine met wastafel en WC. Leidingwerk is al aanwezig. Ook moet elektriciteit worden aangelegd met een aantal lichtpunten. Tot slot dient een geiser te worden aangesloten.

Boiler verplaatsen van de badkamer naar de inbouwkast

Ik wil graag een boiler laten verplaatsen van badkamer naar inpandige kast naast de badkamer.... hierbij moeten ook de leidingen en elektra worden aangepast.

Thermostaat in de woonkamer verplaatsen

Wij willen graag de cv thermostaat in de woonkamer naar een andere muur verplaatsen. Hij hangt nu aan de muur achter de koelkast

Vloerverwarming aanleggen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Minder dan 10 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: in augustus gaan wij de keuken verbouwen. De bestaande radiator (circa 2,5 meter, aangesloten op de CV-installatie via een verdeler in de trapkast) wordt verwijderd (andere keukenindeling). Is het mogelijk om een vloerverwarming (in te frezen) op de bestaande verwarmingsinstallatie aan te sluiten?

Airco unit plaatsen

Ik wil een airco unit laten plaatsen in de woning voor een oppervlak van 120 m2. De afstand naar buiten toe is ongeveer 1 meter.

Convectorput verwijderen, dichtmaken en radiator plaatsen

Graag zou ik twee convectorputten (38 x 265 cm en 38 x 115 cm) willen laten verwijderen. Hierna zal de vloer aangeheeld moeten worden (zodat nieuwe houten vloer gelegd kan worden) en aansluitingen voor radiatoren aan de muur geplaatst worden. Het gaat om een woonkamer.

Bovengrondse afvoerpijp in de betonnen vloer verzinken

Na een doorbraak (deur) in de buitenmuur gemaakt te hebben, zit een 110 mm bovengrondse afvoerpijp in de weg. Deze zat voorheen in de spouwmuur en blokkeert nu over een breedte van 75 mm de deuropening. Hij steekt 22 cm boven de betonvloer uit en mag maximaal ongeveer 5 cm uitsteken. De pijp kan in de spouw naar beneden geleid worden. De betonvoer zal over een breedte van 75 cm uitgebikt moeten worden om plaats te maken voor de pijp.

Losse toiletpot en rioolgeur nakijken en oplossen

Mijn man heeft de tegels vervangen in de badkamer. Daardoor moest hij de hangende toiletpot losmaken en terugplaatsen. Maar sindsdien hang er een rioolgeur in de badkamer en de toiletpot hangt ook een beetje los. Ik wil graag dat iemand naar kijkt.

Gasleiding onder de vloer aanleggen

Aansluiting in de keuken maken voor een kookplaat op gas. Nu zit er een elektrisch, maar dit wil ik graag op gas hebben. We moeten hiervoor: 1. Aftakken van de leiding naar de CV, 2. Direct door een beton of steen muur heen, 3. Ongeveer 3 meter onder een houten vloer door dus in een mantel, (deze zal ik begaanbaar maken) 4. Weer door een muur heen (beton), 5. Aansluiten op de gasplaat (ongeveer 1.5 meter van de doorvoer). De klus betreft enkel het aanleggen van de leidingen.

Nieuwe CV monteren

We hebben op korte termijn een nieuwe CV nodig die ik graag op afbetaling wil aflossen.

Kruipruimte leegpompen

Door verstopte riolering staat er tussen de 15 á 20 centimeter water in de kruipruimte. Het betreft een oppervlakte van 9 meter bij 4 meter.

CV-ketel verplaatsen

Ik wil graag weten hoeveel het kost om een cv ketel te verplaatsen. Ik heb een koopwoningen en eneco kwam net langs voor een onderhoudsbeurt. Ze zeiden dat ze niet meer een onderhoudsbeurt mogen doen, tenzij mijn cv ketel wordt verplaatst. Er is een pijp op zolder met asbest en de ketel moet 2 meter van die pijp verwijderd zijn. Of ik moet de asbest laten verwijderen, maar dat is voor mij op dit moment financieel niet haalbaar.

Riolering met asbest laten vervangen

Wij hebben sinds kort last van rioolvliegjes vanuit de kruipruimte, naar aanleiding hiervan een inspectie laten uitvoeren waaruit het advies is gekomen dat de riolering in de kruipruimte onder de gang/huis van voor naar achter vervangen moet gaan worden. Betreft een meter of 7 aan riolering, de pijp is van asbest/cement. Graag ontvang ik een offerte hiervoor.

Designradiator in de badkamer vervangen

Ik wil de designradiator in de badkamer vervangen. Deze heb ik nog niet aangeschaft en wil graag bespreken welke de beste optie is.

Centraal afzuigsysteem repareren of vernieuwen

Het centrale afzuigsysteem van het appartement doet het niet meer. Het gaat om een mechanisch ventilatiesysteem. Ik heb het stroom een aantal keer aan- en uitgezet en nu doet hij het niet meer. Hopelijk is het geheel te repareren maar misschien moet er een nieuwe versie worden geplaatst.

Nieuwe CV installatie installeren

Wij hebben op dit moment een eengezinswoning met 2 woonlagen onder voorbehoud gekocht. In deze woning is nog geen CV aanwezig. In alle ruimtes dienen er radiatoren geplaatst te worden, leidingen gelegd en een CV ketel geplaatst. De woning is rond 1961 gebouwd en heeft een woonoppervlakte van ongeveer 90 m2. l

HR-ketel en radiatoren vervangen

Het compleet aansluiten nieuwe HR ketel plus radiatoren voor het gehele huis. Gaat om een tussenwoning van 72 m2. De woning heeft op dit moment geen centrale verwarming staan. Alleen een moederhaard en een geiser, beide op gas. Ik wil het graag weten voor meefinancieren de maximale kosten voor dit project.