Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor buitenkraan aanleggen door kruipruimte:

Buitenkraan aanleggen door kruipruimte

Een nieuwe buitenkraan laten aanleggen met een waterleiding door de kruipruimte ter vervanging van oude leiding, geraakt met boren. Graag een offerte van de kosten van deze reparatie.
Onze klant uit Hoek van Holland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenkraan aanleggen door kruipruimte uit heel Nederland:

Buitenkraan aanleggen

Vanuit een bestaande kraan in cv hok is de wens een kraan buiten aan te leggen. Het CV hok zit aan de buitenmuur. Ik maak graag een afspraak om een en ander te laten zien. Contact graag per mail.

Aanleggen leidingen warm en koud water

Het betreft de aansluiting en leggen van warm en koud water leiding. Van cv naar nieuwe wastafel over ongeveer 10 meter. Daarnaast vanuit de nieuwe koudwaterleiding ook een wasmachine kraan en een buitenkraan door de muur. Als laatste het veranderen van de afvoer van nieuwe wastafel/wasmachine naar bestaande afvoer.

Buitenkraan aanleggen

Aanleggen van een buitenkraan. Aanleg kan via kruipruimte. Hier staat momenteel een laagje water in.

Buitenkraan en vaatwasseraansluiting aanleggen

Ik zoek een loodgieter om een vaatwasmachineaansluiting te maken in het keukenkastje tussen de wasbak, waterleidingen en de buitenmuur. Deze waterleiding moet nog doorgetrokken worden naar een aan te leggen buitenkraan.

Buitenkraan in de achtertuin aanleggen

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen betreffende een buitenkraan in onze achtertuin waar we een tuinslang op aan kunnen sluiten en het gazon mee kunnen besproeien. We horen graag wat de kosten zijn voor materiaal, uurloon en BTW, kortom de totaalprijs.

Buitenkraan aanleggen

Wij zoeken iemand die bij ons een buitenkraan kan aanleggen. Ligt aan de prijs of we 1 of 2 kranen willen. Deze woning is nog in aanbouw.

Buitenkraan aanleggen

Wij zoeken een loodgieter om een buitenkraan aan te leggen.

Buitenkraan aanleggen

Het betreft het aanleggen van een buitenkraan die vanaf de meterkast aangesloten dient te worden. Er dient ongeveer 12 meter door de kruipruimte leiding gelegd te worden en daarna door de spouwmuur geboord.

Buitenkraan in de achtertuin aanleggen

Graag wil ik een buitenkraan laten aanleggen in de achtertuin. De waterleiding dient via de kruipruimte doorgetrokken te worden vanuit de meterkast. De afstand is ongeveer 12 meter.

Buitenkraan aanleggen vanuit de keuken

Wij willen graag een buitenkraan in onze achtertuin. De kraan kan denk ik het beste vanuit de keuken doorgetrokken worden naar buiten (max 2 meter). De keuken bevind zich direct aan de achtergevel van de tuinzijde. Eventueel binnen een tussen kraan plaatsen in verband met bevriezingsgevaar. In de bijlage heb ik een foto meegestuurd van het muurtje buiten waar de buitenkraan op moet komen. En een foto van de lekkage van het koppelstuk van de radiator. In deze radiator hebben wij een kleine lekkage op de sluitring. Waarschijnlijk is enkel het afdichttape lek. Zou dit ook direct meegenomen kunnen worden. Wat zijn de eventuele kosten hiervan. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius