Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor buitenkraan aanleggen door kruipruimte:

Buitenkraan aanleggen door kruipruimte

Een nieuwe buitenkraan laten aanleggen met een waterleiding door de kruipruimte ter vervanging van oude leiding, geraakt met boren. Graag een offerte van de kosten van deze reparatie.
Onze klant uit Hoek van Holland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenkraan aanleggen door kruipruimte uit heel Nederland:

Buitenkraan aanleggen

Wij zoeken een loodgieter voor het aanleggen van een buitenkraan op ons complex. Er is een tappunt aanwezig in de technische ruimte en deze dient dan via de gezamenlijk parkeergarage naar het gewenste punt gebracht te worden, het gaat om een lengte van ongeveer 60m.

Buitenkraan aanleggen

Aanleg buitenkraan in de achtertuin. Wateraansluiting via de meterkast aan voorzijde woning. De lengte van de woning is circa 11 meter lang. Leiding moet via de kruipruimte.

Buitenkraan aanleggen en installeren

Graag zouden wij een buitenkraan laten installeren. Onze waterleiding loopt tot de buitenmuur. Werkzaamheden zouden indicatief betreffen: installeren T-stuk, doorvoeren kraanleiding door buitenmuur, installeren kraan. Graag zien wij uw voorstel tegemoet.

Buitenkraan aanleggen

Buitenkraan aanleggen. Met alles wat daarbij nodig is.

Buitenkraan aanleggen

In de voortuin zou ik graag een buitenkraan laten aanleggen. Aan de andere zijde van de muur is de keuken aanwezig waar de leiding van doorgetrokken moet worden.

Uitbouw plaatsen

Het betreft een uitbouw van: - 2,40 meter bij 5,2 meter - fundering voor uitbouw reeds aanwezig - openslaande tuindeuren - verlengen van de vloerverwarming in het stukje uitbouw - plaatsen van een daklicht van 1 x 1m in het stukje uitbouw - verlengde van de buitenkraan en elektriciteitspunten aanleggen

Buitenkraan aanleggen in de tuin

Graag willen wij in de achtertuin een buitenkraantje laten monteren. Aan de andere zijde van de gevel is de keuken aanwezig, hier vanuit kan de leiding worden doorgetrokken.

Buitenkraan installeren

Ik wil een buitenkraan laten aanleggen in de achtertuin. Ik weet niet of er een wateraansluiting is en anders zal het via de kruipruimte moeten worden doorgetrokken.

Buitenkraan aanleggen

Buiten kraan aanleggen achter en of voortuin.

Buitenkraan in achtertuin aanleggen

Ik wil graag in het voorjaar een buitenkraan aan laten leggen voor de achtertuin. De keuken staat tegen de achtergevel aan, aan de andere zijde van de muur wil ik graag de kraan laten monteren en de leiding laten doortrekken.

Partners

Partners van Casius