Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Hoek van Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Hoek van Holland heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Hoek van Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Hoek van Holland of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Hoek van Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: cV ketel en warmtepomp installeren, verwarmingspomp installeren, warmtepomp advies en plaatsing, vloerverwarming en een lucht-water warmtepomp plaatsen, warmtepomp(en) plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, hybride lucht-warmtepomp en zonnepanelen installeren, zonneboiler en buffervat plaatsen, een water-water-warmtepomp installeren, nieuwbouw voorzien van warmtepomp, gasloos wonen, vloerverwarming plaatsen, warmtepompinstallatie plaatsen, warmtepomp instaleren, elektrische boiler plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Hoek van Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Hoek van Holland:

CV ketel vervangen

Nu hangt er een oude gasketel en deze wil ik vervangen voor een nieuwe. De woning heeft een oppervlakte van circa 135 m2.

Keukenmengkraan installeren

Graag wil ik de volgende keukenkraan later monteren: AquaVive keukenmengkraan Jialing chroom 50% Garantie: 3 jaar Hoogwaardige afwerking Keramische schijven Easy clean Zwenkbare uitloop Uitneembare handdouche

Airco plaatsen in campingverblijf

Ik zou graag een airco systeem willen laten plaatsen. Het gaat om een split unit.

Gat boren ter behoeve van ventilatiesysteem

Ik wil een ventilatiesysteem laten installeren in de badkamer. Er moet nog een gat naar buiten geboord worden.

Complete CV installeren in tot woning verbouwde bedrijfshal

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Nieuwbouw. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Bedrijfshal wordt omgevormd naar een woning. Er dient een complete cv installatie geplaatst te worden in deze hal.

Buitenkraan aanleggen door kruipruimte

Een nieuwe buitenkraan laten aanleggen met een waterleiding door de kruipruimte ter vervanging van oude leiding, geraakt met boren. Graag een offerte van de kosten van deze reparatie.

Kranen vervangen

Ik wil graag de kraan in de keuken vervangen en de badkraan vervangen.

Nieuwe geiser installeren in een zomerhuisje

In mijn zomerhuisje moet een nieuwe geiser geïnstalleerd worden. De huidige geiser hangt in een aparte kast die alleen van buitenaf te openen is. Het moet een geiser zijn die warm water levert aan de keuken en de douche.

Tristar split airco testen op lek en vullen

Onze tristar ac- 5407 airco hangt nu een jaar in de woonkamer en werkt naar behoren. Momenteel lekt hij echter condenswater aan de rechterzijde. Daarnaast voert hij wel voldoende water af via de waterslang. Ik wil de unit graag laten demonteren, repareren en weer laten ophangen. Ik ontvang daarvoor graag een vrijblijvende offerte.

Allesbrander in de woonkamer verplaatsen

Ik wil mijn allesbrander die nu in het midden van de muur staat verplaatsen naar de hoek toe, ongeveer 2 meter opzij. Ik zal zelf een stuk schoorsteen wegbreken en de muur, enkelsteens naar de buren toe, opnieuw afwerken met gipsplaat. Ik wil graag dat langs die muur opnieuw de afvoer aangelegd wordt, diameter pijp nu is 150 mm, maar uitgang van de allesbrander is 125 mm, inclusief aansluiting op de allesbrander en aansluiting + afwerking naar aanwezige rookkanaal. Ik wil graag weten of ik de muur op een bepaalde manier moet afwerken om rekening te houden met de kachelpijp die langs de muur komt te lopen, of de kachelpijp ook in kleur, bijvoorbeeld RAL 9010, te leveren is. Er is een foto beschikbaar

Gasleiding loskoppelen

Bestaande extra gasleiding, afgetakt vlak na de meter en goed bereikbaar, los koppelen. Werd vroeger gebruikt voor gaskachel in de woonkamer. De ontkoppelde leiding kan blijven zitten. Eventueel het verticale stuk, wat uit de vloer in de woonkamer uitsteekt, verwijderen als dat stuk niet met enige kracht naar beneden geduwd kan worden. Indien mogelijk laat ik dit werk binnen nu en 2 weken uitvoeren.

Pelgrim gasfornuis ovendeur en onsteking repareren

Al vanaf het begin problemen gehad met de ovendeur, die waarschijnlijk vast komt te zitten en nietmeer dicht gaat behalve als je op de scharnier drukt. De deur sluit ook niet goed af. Heb het eigenlijk altijd maar een beetje zo gelaten maar nu werkt het knopje van de ontsteking voor het gas ook niet meer en ik denk het knopje voor het roteren van de kipspies in de oven ook niet meer.

Leidingwerk, gas en elektra aanpassen voor een nieuwe keuken

Wij zijn op zoek naar een vakman die de keukenvoorbereidingen kan uitvoeren. Het gaat om het volgende: - verplaatsen leidingen+afvoer ten behoeve van de gootsteen en vaatwasser - aanbrengen van elektrische aansluitpunten in de wand & 1 wateraansluiting + afvoer ten behoeve van de vaatwasser - verplaatsen+aanbrengen gaskraan Er zijn tekeningen beschikbaar.

Remeha Calenta CV-ketel installeren

Remeha Calenta 40C CW5 isense Koop en installatie

Gasleiding verleggen, CV-beurt en radiator aansluiten

Mijn gasleiding in de keuken dient ongeveer 1 meter verderop te komen, gewoon op de muur. Mijn cv ketel, een Agpo, moet een onderhoudsbeurtje krijgen en een cv radiator op zolder wil ik laten aansluiten bij de cv ketel. De radiator hangt al en de buizen zijn al aanwezig tot vlak bij de cv ketel. Alles wil ik graag, indien mogelijk, op 24 maart gedaan hebben door erkende installateur.

CV ketel vervangen

Centrale verwarming vervangen door Valiant cw 5 plus.

Gasmeter verplaatsen

Gasmeter verplaatsen in zomerhuisje Hoek van Holland. Minder dan een meter verplaatsen van binnen naar buiten.

Inbouw suskast

Het installeren van een suskast in de slaapkamer. Betreft het leveren en plaatsen van de suskast. Graag even komen kijken.

CV onderhoud

Onderhoud CV ketel.

waterleiding aanpassen

Het verwijderen van een badkraan, het vervangen van een wastafelkraan, het aanpassen van een afvoerputje en het veranderen/wijzigen van de waterleiding naar de badkraan. Alles in een badkamer.

Compleet plaatsen van airco in kamer ...

Compleet plaatsen van airco in kamer dakopbouw met doorvoer naar buiten ed..

Oude vloer moet eruit, leidingen ...

Oude vloer moet eruit, leidingen omleggen, dan nieuwe vloer leggen waterleidingen aansluiten op kranen, whirlpool bad ansluiten douche e.d. inbouw wc maken. Misschien tegelen.

Er moet een verwarming op zolder ...

Er moet een verwarming op zolder geplaatst worden.

Ketel op zolder vervangen door Remeha ...

Ketel op zolder vervangen door Remeha Avanta

ketel vervangen en plaatsen op ...

ketel vervangen en plaatsen op zolderverdieping