Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Hillegom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Hillegom heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Hillegom u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Hillegom of directe omgeving.

318 klanten uit Hillegom bevelen een bij Casius in Hillegom aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Hillegom bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepomp voor sportcomplex, warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, leidingen omleggen en plaatsen badkamer, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming, roomdivider (gashaard) realiseren in een aanbouw, een warmtepompboiler leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Hillegom staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Hillegom:

Buitenkraan plaatsen

Wij willen een buitenkraan geplaatst hebben, in de voortuin. Er is nu nog geen aansluiting. Het moet waarschijnlijk van de wc afgetapt worden.

Airco in bedrijf stellen

Split unit airco, is al geïnstalleerd, moet in bedrijf worden gesteld. Airco is nieuw dus gas zit er al in (r407c) Hoogte 5m,een ladder heb ik staan.

Houtkachel verwijderen

Wij hebben een houtkachel in onze woonkamer staan, die wij er uit willen hebben, het is een los staande houtkachel met een rookkanaal die via de 1e en 2e verdieping naar het dak lopen. dit kan evt. blijven zitten als dit teveel kosten met zich mee gaat brengen. doordat het rookkanaal verwijderd word zal er een gat in het plafond achter blijven, deze willen wij ook netjes opgeknapt hebben, ideeën hiervoor zijn welkom.

Centrale verwarming installatie

Installatie Remeha Calenta 40C C5 met thermostaat Etwist Vervanging van een Nefit Ecomline HR

CV-ketel verplaatsen en flexibele waterleiding aansluiten

Wij willen graag onze CV-ketel 70 cm laten verplaatsen omdat hij nu nogal in de weg hangt. Muur is vrij, CV heeft een expansievat en leidingen voor vloerverwarming. Ook willen wij 4 meter flexibele waterleiding aan laten sluiten (warm+koud) tbv wasbak. Aansluiten op wasbak doen we zelf.

CV-ketel verplaatsen 70cm

Ik wil graag mijn CV-ketel (REmeha Calanta) graag 70 cm laten verplaatsen omdat hij nu op een erg onhandige plek zit. De ruimte is vrij; maar moeten wel alle leidingen aangepast worden (ook vloerverwarmingaansluiting). Daarnaast wil ik graag aan de bestaande waterleiding ongeveer 4 meter toevoegen naar de plek van de nieuwe wasbak. Hoeft verder niet aangesloten te worden.

Lekke goot vervangen

Ik zoek een loodgieter/gevelspecialist die mijn zinken goot kan vervangen. Daarnaast dient het hout hieronder, wat door lekkage is gaan rotten, ook vervangen te worden. Het werk moet plaatsvinden aan de achterzijde van mijn tussenwoning.

Vloerverwarming monteren

Ik heb een huis in Hillegom gekocht en ik zou graag op de begane grond vloerverwarming willen laten aanbrengen en infrezen in de bestaande betonnen vloer. Het gaat om een oppervlakte van circa 45 m2, verdeeld over een woonkamer, keuken, gang en toilet. Graag de kosten voor het vullen en aansluiten van de vloerverwarming daarna de vloer sluiten met flexibel cement en daarna egaliseren van de vloer, meenemen in de offerte.

Nieuwe cv ketel installeren

wij zoeken iemand om een nieuwe cv ketel te installeren in een oud huis. De cv ketel komt ergens anders te hangen dan nu. Ook moet er een nieuwe gasleiding naar de cv ketel gelegd worden.

Buitenkraan via de kruipruimte aanleggen

Ik wil graag een buitenkraan aan laten leggen vanuit de kruipruimte naar de tuin. Dit betreft ongeveer 10 meter.

Buitenkraan aanleggen

Wij zoeken een ervaren loodgieter die in ons nieuwbouwhuis een buitenkraan wil aanleggen/plaatsen tegen de achtergevel. De afstand vanaf de waterleiding naar de gevel is ongeveer 6 meter. Deze kan via de kruipruimte doorgetrokken worden. De kraan is reeds in bezit, overige materialen nog niet.

Buitenkraan aanleggen via kruipruimte

Aan de achterzijde van de woning wil ik graag een buitenkraan laten plaatsen. De waterleiding zal vanuit de voorzijde van de woning doorgetrokken moeten worden naar de achtergevel via de kruipruimte. Dit is ongeveer 8 meter.

Houthaard plaatsen

Het gaat hier om een hoekhuis en plaatsing op de plek waar nagenoeg de schoorsteen zit. Wij weten niet of het afvoerkanaal nog goed is. Er zal eventueel een pijp in moeten worden gezakt.

Convector vervangen of repareren

Grootte van de convectorput is 2,74 x 0,29 meter. Diepte is 0,53 meter De convector geeft geen warmte meer. Leidingen naar de convector worden nog wel warm. Daar waar de leidingen zijn aangesloten op de convector is er roestvorming/oxidatie op de conventor. Reparatie/vervanging graag zo spoedig mogelijk.

Verwarming inventariseren, vervangen, optimaliseren

Onze verwarmingen in de woonkamer zijn oud en verroest. De verwarmingsbuizen moeten ook worden vervangen. Verder hebben we wanneer de verwarming aan staat veel last van het geluid in de buizen. Misschien dat er een nieuw "verwarmingsplan" moet worden opgesteld.

Gasleiding in keuken afpersen

Gasleiding in de keuken is niet meer nodig in verband met de komst nieuwe keuken. Gasleiding moet in de meterkast worden afgeperst.

Schoorsteenklep repareren

De openhaardklep zit muurvast, kunnen niets regelen. Al een paar keer de brandweer gehad voor vonken via de schoorsteenpijp. Advies: de klep laten repareren.

Buitenkraan aanleggen bij de nieuwbouwwoning

Voor onze nieuwbouwwoning willen we graag een vorstvrije buitenkraan laten aanleggen aan de achterkant van onze woning. De lengte van ons huis is 9.27 meter en de leiding zal onder de woning door gelegd moeten worden, de kruipruimte is bereikbaar via een luik. Graag willen wij een offerte ontvangen voor de totale kosten inclusief kraan en montage. De woning wordt aanstaande donderdag opgeleverd.

Storkair mechanische ventilatie vervangen en kanalen reinigen

Ik ontvang graag een offerte voor het vervangen van een oude mechanische ventilatie unit voor een eengezinswoning waarbij tevens de kanalen gereinigd worden. De ventilatie is aangesloten op de keuken, badkamer en toilet. Kunt u de offerte per email sturen?

Wastafel in de badkamer vervangen

In de wastafel in de badkamer zit een scheur. Ik wil deze laten vervangen door een reeds aanwezige nieuwe. Als ik goed gemeten heb zittende ophanggaten op dezelfde plaats. Ook de kraan moet natuurlijk overgezet worden. Gasrne prijsopgaaf

Vloerverwarming en verwarming aanleggen

Ik wil graag vloerverwarming in een jaren dertig woning laten leggen. Momenteel wordt de woning verwarmd met gaskachels. Woonoppervlakte is ca. 100 m2, verdeeld over 2 verdiepingen. De bovenverdieping wil ik met radiatoren verwarmen, behalve het sanitair.

Gasleidingen vervangen

Op last van de gemeente moeten de gasleidingen onder het huis vervangen worden vanwege corrosie. Ongeveer 10 meter. Graag offertes hiervoor.

Thermostaatkraan vervangen

De thermostaatkraan in de douche is stuk (alleen kokend heet water) en de douchestang zit los, badkamer/ huis is 6 jaar oud. Ik ben op zoek naar een erkende loodgieter die de kraan kan leveren en vernieuwen en de douche stang met stortdouche kan vastzetten. Belangrijk is dat het morgen (donderdag 3 september) uitgevoerd dient te worden. Ik hoor graag

Kranen monteren

Gaarne 2 bij KARWEI gekochte Hanson Diana kranen monteren. Alsmede de kelk en afvoerplug vervangen, de kelk en afvoerplug dienen door u te worden aangeschaft. Het betreft hier 2 wasbakken.

Aansluitingen verplaatsen van de keuken

We willen de keuken aansluitingen van een nieuwbouw woning verleggen. Gaat om gas, water en elektra en moet van 3 tot 5 meter verder worden gelegd. Wat kost dit ongeveer?