Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Hendrik Ido Ambacht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Hendrik Ido Ambacht heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Hendrik Ido Ambacht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Hendrik Ido Ambacht of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Hendrik Ido Ambacht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch, informeren en plaatsen van een warmtepomp boiler en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Hendrik Ido Ambacht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Hendrik Ido Ambacht:

Warmtepompboiler plaatsen

Offerte voor warmteboiler van max. 100 ltr. met afvoer naar buiten. Mechanische ventilatie aanwezig.

Thermostaatkraan badkamerradiator vervangen

De thermostaatkraan van de bestaande handdoekradiator lekt ik heb reeds een reserve in bezit van hetzelfde type). Graag de lekkende kraan in zijn geheel vervangen en de verroeste andere afstoppingen aan de radiator ook vervangen. De radiator is in de douche gelegen.

Openhaard verwijderen en het luchtkanaal afdekken

Ik wil de (losse) gietijzeren open haard uit de woonkamer laten verwijderen. Deze is op het moment met een dikke buis aangesloten op het luchtkanaal. Deze aansluiting wil ik graag dicht laten zetten zodat eventuele lekken en tocht niet in de woonkamer komen. Bijgevoegd zijn foto's van de huidige situatie.

Zonneboiler plaatsen

Vrijstaande woning uit 2002 (met een oppervlakte van 250 m2) waarop wij een zonneboiler wensen. Er liggen momenteel al zonnepanelen op deel van het dak. Graag ook warm water op groene manier voorzien. Vloerverwarming aanwezig. Op zolder voldoende ruimte voor installatie.

Vloerverwarming verdeler vervangen

Ik wil mijn vloerverwarming verdeler (4 groeps) vervangen wegens roestvorming. Zie foto. De verdeler is 16 jaar oud.

Warmtepomp plaatsen

Ik wil graag wat meer advies over het plaatsen van een warmtepomp. Mijn voorkeur gaat uit naar een grond warmtepomp. Graag ontvang ik hier een offerte voor. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Welke werken moeten gebeuren? Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op bestaande vloerverwarming, aansluiten op warm sanitair water Om welk type gebouw gaat het? Rijtjeswoning

Zonneboiler plaatsen

Wij zijn met 2 personen. We hebben op dit moment een 'oude' ketel, en redelijk veel gasverbruik. Wij zouden hiervoor in de plaats een zonneboiler willen. Het huis bestaat uit de 3 woonlagen. Op zolder hangt de cv ketel.

Houten vloer betegelen

Wij willen over onze houten vloer van 48 m2 castle stones leggen. Hier moet ook vloerverwarming onder liggen. Ook is er een laag isolatie nodig dus we hebben een ondervloer nodig.

Houtkachel installeren

Ik wil een houtkachel laten installeren. Ik heb al een rookgasafvoerkanaal en hittebestendige vloer. Deze hoeven niet aangepast te worden.

Installeren warmtepomp

Ik ga een woning laten bouwen. Start zal ergens begin 2019 zijn, maar ik zou graag al informatie inwinnen betreft het aanleggen van een warmtinstallatie. De oppervlakte van de woning is 88 m2 met 20 m2 uitbouw. Verder wil ik volledig gasvrij verwarmen. Er komen er zonnepanelen en de hoofdverwarming zal vloerverwarming worden. Graag goed advies hieromtrent.

Quooker Fusion installeren

Ik wil graag een Quooker Fusion laten installeren Ipv de aanwezige mengkraan. Warm / koud water aansluiting is aanwezig, stroom ook. De boiler komt op 1,5 meter van de kraan te staan. De verlengslang van de quooker naar de kraan is aanwezig (1,5 meter). De koud en warm water aansluiting moeten nog wel verlengd worden met een flexibele slang die nog niet aanwezig is: 1,5 meter. Quooker is reeds in huis.

Opbouw ventilatiesysteem installeren

Ik wil in mijn woning 3 ruimtes voorzien van een goed functionerend ventilatiesysteem. ter voorkoming van schimmels, vocht of condens in de kamer(s).

Convectorput plaatsen

We willen graag een convectorput laten plaatsen, hij staat al bij ons in huis. De radiator die wij hebben moet namelijk weg in verband met nieuwe kozijnen.

Buitenkraan aanleggen via de kruipruimte

In de voor - en achtertuin wil ik graag een buitenkraan aanleggen. Gemiddelde starterswoning van 20 jaar oud, rijtjes woning. Volgende week uitvoeren, graag zo snel mogelijk een offerte wegens opdracht verstrekking.

Leidingen aanleggen/verleggen voor nieuwe badkamer

Ik wil graag een nieuwe badkamer laten plaatsen en leidingen laten aanleggen / verleggen. De afmetingen zijn circa 229 cm bij 252 cm

Gasleidingen onder de vloer vervangen

Vanwege ouderdom van de woning (42 jaar) willen we de gasleidingen onder de vloer laten vervangen.

Installatieklusjes in huis en buiten

1. Van de 2 toiletten (1 boven en 1 beneden) moet de vlotter vervangen worden. Bij een toilet blijft het water lopen en het andere toilet geeft te weinig water. Materiaal heb ik nog niet. 2. Buitenkraantje aan achtergevel is kapot (kraantje moet vervangen worden door nieuwe). Materiaal heb ik nog niet. 3. Deurbel is kapot (is in verleden vervangen door draadloze deurbel), maar ik wil terug naar de bel (bedrading zit er, maar er staat volgens mij geen stroom op). Materiaal heb ik nog niet.

Gasleiding laten vervangen in kruipruimte

Ik wil een door roest aangetaste gasleiding laten vervangen in de kruipruimte. Het gaat in elk geval om +/- 2 tot 3 meter gasaanvoer, die in de kruipruimte waarschijnlijk doorloopt tot door de keukenwand/vloer. Graag een kostenindicatie met vaste prijs voor de gehele klus na inspectie.

Zonneboilersysteem met CV-ondersteuning installeren

Wij zoeken een installateur voor het installeren van onze zonneboiler systeem met CV bijverwarming. Het gaat om 48 buizen op een schuine dak. Ben per email bereikbaar.

Buitenkraantje aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van een buitenkraantje. Het kraantje zal in de achtergevel geplaatst moeten worden en de afstand van de gevel naar de meterkast is ongeveer 10 meter. In afwachting van uw bericht.

Grohe thermostaatkraan repareren

Vorig jaar mei is de badkamer verbouwd en daarbij is een nieuwe Grohe thermostaatkraan geplaatst. Deze kraan is momenteel defect, het water wordt steeds warmer en de kraan is niet te regelen. Er stroomt nauwelijks koud water door. De installateur die de badkamer heeft verzorgd geniet nu van een lange vakantie, daarom zijn we op zoek naar een bedrijf die dit op korte termijn kan repareren. We willen graag blijven douchen, dus er is haast bij.

Plaatsen en installeren van een gashaard

Ik ontvang graag een offerte voor het plaatsen en installeren van een inbouw gashaard en maken van de afvoer naar de zijgevel. Ik heb de haard al ingekocht. Graag verneem ik wat het uurloon is en als het mogelijk is vraag ik een indicatie te geven van de te verwachten uren.

Gashaard installeren

Het aanbrengen en installeren van een gashaard in een nieuwbouwwoning. De gasleiding moet aangebracht worden, meterkast zit achter wand waar gashaard tegenaan komt. Afvoer via zijgevel, circa 2 meter vanaf de gashaard. Waar mogelijk eveneens verzorgen van een ombouw van de haard tot aan het plafond. Gashaard is 130 cm breed, betreft een Dru Metro 130 XT3. Graag offerte inclusief materiaal. De oplevering van de woning is begin 2017. Zie bijgevoegde tekeningen.

Hoekgashaard installeren

Op dit moment heeft het huis (met 2 verdiepingen) een open gashaard. Wij willen naar een gesloten hoekgashaard van ca. 70 cm breed. We hebben een schoorsteen met sierkap zonder ventilator. De huidige schouw moet verwijderd worden en staat nu in het midden van de wand. Er is een gasleiding. Het moet een strakke gestucte wand worden met een stenen plaat over de breedte van de wand (266 cm). Dit plateau moet ca. 40 cm hoog en 20 cm diep zijn met daaronder bij voorkeur kastruimte. Er moet dus ook een flexibele rvs afvoerbuis in het rookkanaal worden aangebracht, alsmede waarschijnlijk een bedieningsluik en convectierooster. Foto's zijn te leveren.

Leidingplan maken voor IKEA keuken in nieuwbouwhuis

Wij mogen voor de keuken zelf aangeven waar we de leidingen laten plaatsen in onze nog op te leveren nieuwbouwwoning. Hiervoor moeten we een leidingenplan aanleveren. Het gaat erom dat er een tekening gemaakt wordt waar de leidingen moeten komen, de stopcontacten en waarvoor eventueel een extra groep aangemaakt moet worden. We hebben de tekeningen van het huis en een tekening van de keuken. Wie helpt ons?