Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor openhaard slopen woonkamer:

Openhaard slopen woonkamer

Wij hebben een openhaard in de woonkamer vab ongeveer 1.5 tot 2 meter breed. We willen meer ruimte dus hij moet helemaal weg in de woonkamer.
Onze klant uit Hellevoetsluis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor openhaard slopen woonkamer uit heel Nederland:

Houtkachel aansluiten op een te vervangen openhaard rookkanaal

In mijn huis zit een gemetselde, vrijstaande schoorsteen, waarin een open haard zit verwerkt. Bovenin die haard zit een vierkante smoorklep van ca. 15 x 15 cm. Ik wil die haard er zelf uit slopen. Hoger op de schoorsteen moet echter een ronde aansluiting komen, waar ik een vrijstaande houtkachel op kan aansluiten. De haard en de schoorsteenmantel kan ik zelf weg halen en ik maak hem ook zelf dicht. Het schoon metselwerk wordt nog gestuct. Het gaat uiteindelijk dus op het verleggen van het rookkanaal, naar de voorzijde van de schoorsteen.

Openhaard slopen en afvoeren

Voor meer ruimte willen we de openhaard weghalen. Plafond weer aangeheeld en puin afvoeren ook graag in offerte opnemen.

Woonkamer renovatie: vloerverwarming plaatsen, kozijnen vervangen, openhaard slopen

Wij willen onze woonkamer renoveren. Het is de bedoeling dat de volgende dingen terugkomen: - Er moet een natte vloer verwarming komen en de vloer willen wij laten betegelen; Er ligt nu laminaat, dit haal ik zelf weg en hoeft ook niet afgevoerd. Er is een betonnen ondervloer. De oppervlakte zou ongeveer 35-40 m2 zijn; - Er moeten twee dubbelglas kozijnen worden vervangen van de woonkamer & het keukenraam; De afmetingen durf ik niet te zeggen. De oude kozijnen graag afvoeren, graag de nieuwe van kunststof met dubbelglas; - Daarnaast moet er een openhaard van 100 cm breed, die tot het plafond loopt worden gesloopt; Hiervan het materiaal afvoeren en graag de muur dichtmaken en stuken. Dat is ongeveer wat we willen doen met onze woonkamer, dus hoop dat jullie een vrijblijvende en op maat gemaakte offerte voor ons kunnen maken. De oppervlakte zou ongeveer 35-40 m2 zijn.

Verbouwing beneden verdieping

Wij willen op de beneden verdieping een aantal muren laten slopen zodat het open ruimte wordt. Het toilet moet er ook uit en er moet een nieuwe toilet (ruimte) worden gemaakt. Dus ook leidingwerk. Ook de openhaard moet eruit. Zie bijlage de rode muren moeten eruit en bij de blauwe lijn moet een nieuw toilet komen

Openhaard en rookkanaal verwijderen

Het betreft een eengezinswoning waarbij wij de open haard en het rookkanaal willen laten verwijderen. De schouw in de woonkamer slopen we zelf. Het rookkanaal op de 1e etage, de 2e etage (zolder) en het dak durf ik mij niet aan te wagen. De betonnen vloeren en het dak dienen dicht gemaakt te worden. Het puin zullen wij zelf afvoeren.

Open haard en schouw verwijderen

Alleen in woonkamer schouw en open haard slopen. Aan de openhaard zitten aan beide kanten 2 betonnen plateaus vast van 1,5 meter. Aan voorkant van openhaard ook 1 plateau. Rusten m. I op bakstenen constructie. Graag offerte in en exclusief afvoer van sloopmateriaal

Open haard laten slopen

Ik woon op de eerste etage en wil graag mijn ingekapselde openhaard laten slopen die ik samen deel met buurvrouw boven en beneden deel

Openhaard met asbest in schouw slopen

Graag een offerte voor het volgende: Slopen schouw openhaard 170 mm X 60 mm X 110 mm. In de mantel zit asbest. En onderstuk ook slopen. Afmeting daarvan is 73mm X 160mm x 30mm. Daar zit geen asbest in. Zie foto. Graag ook puin afvoeren.

Open haard en rookkanaal slopen

Wij willen een openhaard met rookkanaal op de begane grond verwijderen van ongeveer 3 meter hoog en op de eerste verdieping ongeveer 2,50 meter hoog. De plafonds zijn verwijderd alleen balken en vloer aanwezig. Het rookkanaal op zolder blijft, dus graag (schuin) afwerken overgang 1ste verdiep naar zolderverdieping.

Openhaard slopen uit de woonkamer

Open haard slopen in de woonkamer zonder beschadiging aan vloer. Netjes afwerken van het plafond en de wand. Afvoeren van open haard. Afmetingen plateau lange lengte tot muur 1270 mm, breedte 1740 mm en korte lengte tot muur 825 mm. Schouw tot muur 1010 mm breedte 1075 mm en korte lengte tot muur 570 mm.