Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vloerverwarming infrezen:

Vloerverwarming infrezen

Heb pas geleden een nieuwe tussen woning gekocht, heb een betonnen vloer met kruipruimte. Wil graag een vloerverwarming van 35 m2 , soort weet ik niet. Laat mij graag adviseren.
Onze klant uit Hellevoetsluis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerverwarming infrezen uit heel Nederland:

Warmtepomp aanschaffen en vloerverwarming infrezen

Ik overweeg om een water warmtepomp te laten installeren. Mijn cv ketel is aan vervanging toe. Ook wil ik vloerverwarming laten infrezen in de benedenverdieping (65 m2).

Vloerverwarming aanleggen

Vloerverwarming infrezen in woonkamer, keuken en gang over in totaal ongeveer 58 m2 met wel veel glas aan achterzijde woning

Vloerverwarming aanleggen

In een bestaande woning moet op de begane grond vloerverwarming worden aangelegd. De afwerkvloer zal verwijderd zijn. Dus gaat om het infrezen en plaatsen van de vloerverwarming. Het aanleggen van de verdeelunit in de trapkast. De totale oppervlakte is zo'n 60 m2. Wellicht ook toilet nog meenemen, betekent dat 2 m2 extra erbij komt. De afdekvloer is Anhydriet. NB we willen graag tussen nu en 3-4 maanden de vloerverwarming hebben. Dit ivm aanleg keuken.

Vloerverwarming aanleggen

Begane grond nieuwe woning is nu voorzien van radiatoren en leisteen vloer, hier wil ik graag vloerverwarming als hoofdverwarming laten infrezen/aanleggen. CV ketel in gebruik. Wat zijn de kosten/advies/mogelijkheden? Is ongeveer 70 m2.

CV realiseren, vloerverwarming en 4 radiatoren plaatsen

Het gaat om een huis uit de jaren 50 die momenteel nog voorzien is van gaskachels. Wij willen een centrale verwarming aanschaffen en laten installeren. Op de begane grond willen we graag vloerverwarming van ongeveer 40-50m2 en op de 1e verdieping 4 radiatoren (3 slaapkamers, 1 badkamer). Wij zijn opzoek naar een partij die de CV kan realiseren, de vloerverwarming kan infrezen en de 4 radiatoren kan leveren en plaatsen.

Vloerverwarming infrezen

We zijn van plan om vloerverwarming te te laten infrezen en zijn benieuwd of dat hier mogelijk is en wat de prijs hiervan is. gaat om hal kamer en keuken, is 1 ruimte zonder drempels. is bijna 45 m2. Prijs voor complete installatie als hoofdverwarming.

Verlijmde parketvloer verwijderen en vloerverwarming infrezen

Ik wil graag weten wat het kost om een op spaanplaat verlijmde gespijkerde parketvloer van ong 80 m2 te laten verwijderen om daarna eventueel vloerverwarming in te laten vrezen. Ook afvoeren graag.

Vloerverwarming infrezen en elektra/gasleidingen sleuven + gaten boren

Het gaat om het infrezen van de verwarming in de vloer, hier moet ook een laag overheen, woonkamer/keuken leidingen om de 10 cm +/-, daarnaast een 40m2 hal en 2 slaapkamers om de 15 cm +/- met oppervlakte van 20m2. Tevens nieuwe sleuven voor de ZIGGO aansluiting, deze moet naar de andere kant, dit geld ook voor datakabel en GASleiding +/- 20m2. Daarnaast moet er elektra worden geboord in betonnen muren, 20 gaten. En een paar sleuven in het beton, 4.5m2 een sleuf van 1,20 naar 20 cm

Vloerverwarming infrezen op stadsverwarming

Bestaand huis bouwjaar 1999. Het is de bedoeling dat de vloerverwarming infrezen wordt. Het gaat om 67m2 aan een begane grond. In een gedeeltehiervan liggen plavuizen. Is het mogelijk dat dit wordt aangesloten op de stadsverwarming?

Kruipruimte vullen met schuimbeton en vloerverwarming infrezen

Ik wil een vloerverwarming op een houten vloer (kruipruimte ( van 7000 x 3750 mm en 220 ruimte onder de balk) en een gedeelte betonvloer zonder kruipruimte ( frezen?) De kruipruimte moet hiervoor opgevuld worden met schuimbeton. Kunt u me daar een offerte voor sturen? De oppervlakte van de woonkamer is 7 x 3,75 meter.

Partners

Partners van Casius