Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vloerverwarming infrezen:

Vloerverwarming infrezen

Heb pas geleden een nieuwe tussen woning gekocht, heb een betonnen vloer met kruipruimte. Wil graag een vloerverwarming van 35 m2 , soort weet ik niet. Laat mij graag adviseren.
Onze klant uit Hellevoetsluis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerverwarming infrezen uit heel Nederland:

Vloer egaliseren voordat de vloerverwarming ingefreest wordt

Voor het infrezen van nog aan te leggen vloerverwarming halen wij op de benedenverdieping de tegelvloer uit de keuken en de hal en wc. Op deze plaatsen moet de vloer opgehoogd worden tot het niveau van de woonkamer voordat er ingefreest kan worden. De oppervlakte is 24m2 en de dikte van de ophoging zal rond de 0,5 tot 1 cm zijn.

Vloer laten egaliseren

Nadat wij de tegels hebben verwijderd, dient de vloer geëgaliseerd te worden zodat het bedrijf en vloerverwarming kan infrezen.

Vloerverwarming en grindvloer plaatsen

Ik zou graag een vloer van 40 m2 laten aanleggen inclusief het infrezen van vloerverwarming, daarna egaliseren en daarna een grindvloer laten leggen.

Vloerverwarming plaatsen

Ik wil graag vloerverwarming in de keuken. Deze wordt vernieuwd en we willen geen radiator meer. Is ongeveer 10 m2, we willen het graag laten infrezen. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Minder dan 10 m²

45 a 46 m2 Vloerverwarming begane grond tussenwoning

Graag via huisbezoek. Het gaat om het aanbrengen van vloerverwarming als hoofdverwarming in woonkamer met betonnen vloer en deze aansluiten op bestaande C.V. Graag overleg over infrezen of opbouw droog systeem. Graag info over de grootte van de bedieningsunit. Ook graag advies over mogelijke alternatieven zoals infra-rood elektrische vloerverwarming en over hoe de vloer geïsoleerd wordt. het betreft circa 45 a 46 m2 op de begane grond van een tussenwoning.

Aanleggen van 50 m2 vloerverwarming BG

Wij willen in onze 2-onder-1 kap woning uit 2003 vloerverwarming op de BG van circa 50 m2. Er ligt momenteel laminaat wat ik zelf verwijder. Vloer bestaat uit beton/zandcementdekvloer. Voorkeur gaat nu nog uit naar infrezen van normale vloerverwarming ipv elektrische vloerverwarming maar wel graag eerst advies hierover van vakman. Mocht het normale vloerverwarming worden moet deze uiteraard aangesloten worden op de bestaande CV ketel (Nefit-smartline HR, 2003) en deze hangt ook op de BG.

Keramische tegelvloer leggen (57 m2) en vloerverwarming infrezen

Het betreft circa 57 m2. vloer op de begane grond. Infrezen van vloerverwarming en daarna keramische tegels van 60 x 60 of 80 x 80 cm. leggen. Deze moeten nog aangeschaft worden.

Vloerverwarming infrezen

Ik zou graag vloerverwarming infrezen op begane grond en verdiepingen. In totaal ongeveer 35m2 + 30m2 + 22m2. Zolder is minder i.v.m. deels schuin dak. Ook is daar bij verwarming voldoende. Dit is inclusief badkamer, maar zonder verwarming onder trap, keuken/kookeiland, bad en inbouwkasten. Cementdekvloer d50. Isolatiewaarde Rc=3.5 I.v.m. geringe ruimte voor vloerbedekking is infrezen nodig. Aansluiting nu op HR ketel, op termijn op volledig elektrische warmtepomp. Alle radiatoren gaan eruit. Op begane grond, in badkamer en op zolder komt een gietvloer. Opende 1e verdieping keramisch parket. Egaliseren kan gedaan worden door bedrijf dat gietvloer legt.

Vloerverwarming infrezen

Er ligt op dit moment al een vloerverwarming, maar dit is al 30 jaar oud. Omdat ik bezig ben met een nieuwe vloer aanleggen, wil ik nu de vloerverwarming vernieuwen. De huidige vloerverwarming blijft liggen, eroverheen wordt de vloer geëgaliseerd. Daarin zou ik de nieuwe vloerverwarming laten infrezen. Het gaat om ongeveer 48 m2.

Vloerverwarming infrezen en aansluiten

Een aannemer is bezig met het verbouwen van mijn begane grond. Ik zoek nu een partij voor het infrezen van vloerverwarming en het afsmeren hiervan. Dit betreft ongeveer 50 m2. De vloerverwarming dient te worden aangesloten op de CV-ketel.

Partners

Partners van Casius