Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor aanleg buitenkraan:

Aanleg buitenkraan

Ik wil graag een buitenkraan aan laten leggen, vanuit de keuken vandaan onder de vloer naar de achterzijde. Lengte c.a. 7 meter. Incl materiaal
Onze klant uit Hellevoetsluis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanleg buitenkraan uit heel Nederland:

Buitenkraan aanleggen

Graag ontvang ik uw vrijblijvende offerte voor aanleg van een buitenkraan in de voortuin (beperkte afstand van waterleiding en bestaande doorvoer buitenkraan achtertuin)

Aanleg buitenkraan

Aanleg vorstvrije buitenkraan (dubbele uitloop) , achtertuin. Woning uit jaar 1978.

Buitenkraan aanleggen kraantje

Graag willen we ivm aanleg van een tuinkamer de buitenkraan verleggen als dit mogelijk is, en dan een buitenkraan op de betonnen schuttingpaal plaatsen. Indien verleggen niet mogelijk is zijn we benieuwd naar een offerte voor het installeren van een nieuwe buitenkraan op een schuttingpaal en het afsluiten van de andere buitenkraan

Aanleg buitenkraan tuin

Aanleg buitenkraan voor achtertuin, heb hoekhuis, watermeter zit in de voorkant huis

aanleg buitenkraan / tuin

Aanleg buitenkraan / tuin. Hiertoe moeten de volgende werkzaamheden worden uitgevoerd: 1) kruipruimte toegankelijk maken (plavuizen verwijderen + gat kruipruimte afdichten met "verwijderbare" plaat met plavuizen, die ik nog over heb). 2) aanleggen buitenkraan in de tuin via de kruipruimte

Aanleg buitenkraan

Ik ervaar problemen met de vaatwasser die het water niet wil afvoeren. Heb al een vaatwasser omgewisseld, daarmee leek het probleem te zijn verholpen echter, er blijft weer water in de vaatwasser staan. Daardoor gaat mijn aandacht nu naar de afvoer. Ben benieuwd naar de kosten voor de aanleg van een vorstvrije buitenkraan. Deze kan door de kruipruimte heen worden aangelegd. (Die is niet geïsoleerd).

Buitenkraan aanleggen

Aanleg vorstvrije buitenkraan op buitenmuur achter het huis. Kruipruimte is toegankelijk. inclusief al het materiaal.

Buitenkraan laten plaatsen

Ik wil een buitenkraan laten plaatsen in de tuin, de hoofdkraan bevindt zich in de meterkast bij de deur, er is een kruipruimte, er is ook een schuur geplakt aan het huis, zowel de meterkast als de kruipruimte staan op de aanleg route, afstand is 3 / 4 meter na de punt waar ik het graag wil hebben. Of de kraan vorstvrij moet, twijfel ik nog over. Zou de prijs apart op de offerte vermeld kunnen worden? vorstvrij: apart op offerte.

Buitenkraan aanleggen via kruipruimte

Wij willen graag een buitenkraan laten aanbrengen voor de achtertuin. De meterkast met aansluiting is in de gang bij de voordeur en dit is ongeveer 5 a 6 meter van de plaats van aanleg tevens graag door de kruipruimte en vorstbestendig. Ik heb zelf geen verstand van deze dingen dus heb ik geen materiaal aangeschaft en deze wil ik dan ook laten berekenen in deze offerte.

Buitenkraan

Aanleg buitenkraan aan de voorzijde van de woning. Liefst in de muur verwerkt.