Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor doortrekken van de gasleiding:

Doortrekken van de gasleiding

Ik wil vanuit de meterkast een gasleiding via de tuin (want er is geen kruipruimte) een meter of 10 doortrekken naar de aanbouw voor een gashaard. De leiding moet door de buitenmuur en vervolgens ondergronds gelegd worden. De woning en tuin zijn goed bereikbaar.
Onze klant uit Hellevoetsluis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor doortrekken van de gasleiding uit heel Nederland:

Gasleiding laten doortrekken en aansluiten

Wij denken erover om een gashaard te nemen. Er is een gasaansluiting in de meterkast, echter deze moet worden doorgetrokken naar de woonkamer en is de afstand ongeveer 9 meter.

Voorbereidingen treffen voor plaatsen keuken

Gevraagd wordt een offerte uit te brengen voor de voorbereidende werkzaamheden ten behoeve van het plaatsen van een keuken. Graag gaan we met u in overleg om de werkzaamheden door te spreken. Bijgevoegde ontwerptekening geeft een goede indruk van de voorziene keukenindeling. De leverancier komt 31 augustus inmeten, dus ik denk dat het handig is om eind september te starten met de klus. Overzicht van gevraagde werkzaamheden: - Eventueel aanbrengen verlaagd plafond. - Aanpassen elektra, plaatsen van stopcontacten, plaatsen van lichtschakelaars en plaatsen van verlichtingspunten (spotjes) - Eventueel verleggen van een aansluitpunt voor de inductieplaat (er zit al een stopcontact op krachtstroom). - Afvoer naar de riolering vanaf de gootsteen en vanaf de vaatwasser aanpassen. - Verwijderen/afdoppen van een gasleiding. - Aanbrengen isolatie bij het raam gedeelte. - Doortrekken van een ietwat scheef muurtje (circa 10 cm). - De keuken afwerken en stucen. Wat doen we zelf: Verwijderen en afvoeren van de oude keuken en de schroten, leggen van de laminaatvloer en schilderen van de wanden.

Gasleiding doortrekken

We willen graag de gasleidingen doortrekken naar boven (1e en 2e verdieping) zodat we boven kunnen verwarmen op gas.

CV installaties aanleggen

De onderstaande werkzaamheden moeten gebeuren: - op de begane grond koud en warm water aansluiting maken - op begane grond gasleiding voor keuken plaatsen. - de cv leidingen trekken, inclusief verdelers voor eerste en tweede verdieping - op de eerste verdieping 4 radiator aansluiting maken - op de eerste verdieping voor badkamer aansluitingen maken(warm/koud/radiator) - op de tweede verdieping 1 radiator aansluiting maken - op de tweede verdieping badkamer aansluiting maken - alles doortrekken naar de tweede verdieping voor ruimte waar de cv komt na plaatsen van cement deklaag plus aansluiten van de radiatoren(overal behalve in badkamers). + Plaatsing van remeha Remeha Tzerra Plus 39C CW5 wmet Sense Wat hierboven staat is bedoeld voor 1 woning. Maar dit moet dus voor 2 woningen gedaan worden dus alles moet dubbel gerekend worden.

Glasplaat van inductiekookplaat vervangen

Mijn inductiekookplaat is op 3 plekken gebarsten en er zijn stukken afgebroken, kortom onherstelbaar. Ik wil deze graag met spoed laten vervangen door een andere inductiekookplaat. 1) wat zijn de kosten voor het vervangen van een inductiekookplaat eenvoudige 4 pit uitvoering 2) wat zijn de kosten voor het vervangen van een inductiekookplaat luxere uitvoering 3) wat zijn de kosten voor het eventueel doortrekken van gasleiding vanuit meterkast naar de keuken (circa 7 meter) en een gaskookplaat op glas.

CV aanleggen

We zitten te denken om dit huis te gaan kopen: Dit is een huis uit ’65 waar nog aardig aan gewerkt moet worden, daarom ben ik nu bezig met het maken van een calculatie zodat ik ongeveer een idee heb wat de extra kosten zouden kunnen zijn. Voor verwarming moet het volgende gedaan worden (er is geen CV in het huis! ): • Doortrekken gasleiding van meterkast naar zolder, • Plaatsen van CV ketel • Aanleggen van CV leidingen door het hele huis • Plaatsen van radiatoren bij iedere raam Wat voor een effect op de prijs heeft het als we voor de woonkamer (27 m²) vloerverwarming willen hebben? Verder zit er een toilet op de begane grond van 1,5 m² die volledig aanpakt (slopen, oude tegels verwijderen, nieuwe tegels plaatsen+ wc en wastafeltje plaatsen) moet worden. Nogmaals dit gaat om indicatie prijs, als er nog vragen zijn dan hoor ik het graag.

Gasleiding doortrekken

De vorige bewoners van mijn (huur) huis hebben de gasleiding naar de keuken afgekapt en die wil ik graag weer opnieuw laten doortrekken. Dit om het nieuwe gasfornuis aan te sluiten. De gasaansluiting is aanwezig. Deze moet door de hal naar de keuken worden doorgetrokken. De lengte is maximaal 1,5 meter.

Aantal klussen in een koopwoning

Ik heb een vrijstaande woning uit bouwjaar 2011 gekocht en krijg daarvan in de 1e week van juni de sleutel. Ik moet per 1 juli naar de woning verhuizen. In de tussentijd wil ik er enkele klussen laten verzorgen. Ik wil een toog laten maken in een dragende muur. Er moet een gasleiding worden doorgetrokken in de bijkeuken. Verder wil ik om een designhaard een eikenhouten ombouw/plateau laten maken, waar we de televisie op kunnen zetten. Er staan foto's van de woning op Funda. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die vanaf de 2e week van juni tijd hebben voor deze klus. Het werk moet worden afgestemd i.v.m. de aanwezigheid van stukadoors en schilders in die periode. Het doortrekken van de gasleiding heeft de grootste prioriteit. Eventueel kunnen de overige klussen na de verhuizing plaatsvinden.

Gasleiding dootrekken voor de gashaardaansluiting

In verband met het plaatsen van een gashaard, in de woonkamer op de eerste etage, dient de gasleiding afgetapt te worden. De gasleiding bevindt zich aan de andere kant van de ruimte dan waar de haard komt. Doortrekken via de vloer is mogelijk want de vloer gaat eruit (betonnen vloer). De gasleiding dient afgetapt te worden uit de centrale kolom. We horen graag de mogelijkheden en kosten.

Gasleiding naar de tuin doortrekken

Ik zou graag de gasleiding vanuit de meterkast naar de tuin door de kruipruimte laten doortrekken. De leiding zal dan moeten eindigen in een koppeling. De lengte zal 12 meter zijn/ Het gaat om de aansluiting van een terrasverwarming.

Partners

Partners van Casius