Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor thermostaatkranen vernieuwen:

Thermostaatkranen vernieuwen

Ik zou graag 8 nieuwe thermostaatkranen willen plaatsen ter vernieuwing van de oude kranen.
Onze klant uit Hellevoetsluis (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor thermostaatkranen vernieuwen uit heel Nederland:

Inloopdouche vernieuwen

Bestaande inloopdouche (102 x 96 cm, betegeld) is inmiddels 20 jaar oud en vertoont defecten (loslatende betegeling, lekkages). Ik wil deze daarom vernieuwen/moderniseren. Gewenste acties: tegels verwijderen, scheidingsmuurtje verwijderen (gipsbetonblokken). Douchebodem, muurplaten, glazen wanden en deur plaatsen. Thermostaatkranen en douchekop zijn recent vernieuwd.

Thermostaatkranen vernieuwen van radiatoren

Het vervangen van 5 radiatorknoppen voor 5 thermostaatknoppen. 2 moeten haaks geplaatst worden en 3 recht. In de badkamer zit al een thermostaatknop maar die moet een kwartslag gedraaid worden. Ook wil ik graag een by-pas ( kort stukje) bij de vloerverwarming hebben. De werkzaamheden kunnen makkelijk uitgevoerd worden, omdat er genoeg ruimte is en op goede plaatsen.

Lekkende kranen herstellen en binnenwerk WC vernieuwen

Twee kranen lekken: een in keuken en een op de wastafel van de badkamer. Deze moeten vervangen worden door simpele (wel goede) thermostaatkranen met een hendel. De huidige kranen hebben twee knoppen voor koud en warm water. En het binnenwerk van het reservoir van de wc is niet goed, het water blijft uur lopen. De vlotter en de afsluitring op de bodem van het reservoir moeten vervangen worden. Het reservoir is van steen. Graag zo spoedig mogelijk.

Toilet renoveren, kranen vervangen plus wasruimte herindelen

WC pot en closet vernieuwen en pot evt. draaien waardoor er ook een fonteintje geplaatst kan worden. Sanitair kan eventueel ook geleverd worden. Kranen in douche en keuken vervangen voor thermostaatkranen, deze kunnen ook geleverd worden. Herindeling nis waar wasmachine staat en CV ketel hangt, hier moet de droger bij.

wat moet gebeuren is: lekkende ...

wat moet gebeuren is: lekkende koppelingen radiatoren vernieuwen, thermostaatkranen aanbregen, wc-pot vastzetten, ontluchting in wc maken, wastafels aanbrengen cq verplaatsen