Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Hellevoetsluis te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Hellevoetsluis heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Hellevoetsluis u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Hellevoetsluis of directe omgeving.

379 klanten uit Hellevoetsluis bevelen een bij Casius in Hellevoetsluis aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Hellevoetsluis bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: badkamerrenovatie en keukenplaatsing, zonneboilers en zonnepanelen installeren, vloerverwarming aanleggen, collectoren plaatsen voor vloerverwarming, cV-installatie compleet aan laten leggen, vloerverwarming aanleggen en radiatoren plaatsen, houthaard inbouwen, betonvloer met vloerverwarming aanleggen, badkamer renovatie, verwarmingen monteren, rookkanaal aanleggen, centrale verwarming aanleggen, cV-installatie aanleggen, moederhaard en boiler door combiketel vervangen, zonneboiler met vloerverwarming installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Hellevoetsluis staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Hellevoetsluis:

Houtkachel plaatsen

Ik wil een houtkachel en een rookgasafvoerkanaal laten plaatsen. Het kanaal moet ongeveer 2,5 meter worden als het mogelijk is door de gevel te doen. Wij zorgen zelf voor de kachel.

Thermostaatkranen vernieuwen

Ik zou graag 8 nieuwe thermostaatkranen willen plaatsen ter vernieuwing van de oude kranen.

Houtkachel plaatsen en rookkanaal aanbrengen

Ik wil graag een houtkachel gemonteerd hebben. Deze komt in de woonkamer te staan, wat tevens de aanbouw van mijn huis is. Het rook kanaal moet worden aangelegd en steekt hierbij op de begane grond door het platte dak naar buiten (dak material is gips plafond, isolatie material houten dak met bitumen bedekt). De lengte van het rook kanaal is circa 3 meter vanaf de bovenkant van de houtkachel. En de aansluiting op de houtkachel is 150 mm.

Watermeter van buiten naar binnen verplaatsen

Woning gebouwd in 1898. Mijn watermeter zit in een put buiten in de voortuin. Aangezien wij volgend voorjaar de voortuin gaan aanpakken, willen we deze naar binnen of bij de voordeur onder het pad hebben. Afstand put tot voordeur is circa 3 meter. Binnen ligt de meterkast waar ook een hoofdkraan zit op 3 meter van de voordeur.

Gaten maken in vloer en plafond toiletruimte

Voor een 2e toilet moeten er twee gaten komen in het toilet, de ruimte is op de begane grond. Dus één in de vloer en 1 in het plafond. De gaten moeten ongeveer 160 mm worden.

Nieuwe CV ketel installeren

Ik zoek een installateur om een nieuwe cv ketel te installeren.

Badkraan vervangen en wandbeugel monteren

Thermostatische badkraan vervangen en wandbeugel plaatsen.

Reparatie aan de dakkapel en regenpijp

Lekkage dakkapel ter hoogte van afvoer. Lekkage is goed bereikbaar.

Vloerverwarming controleren en eventueel doorspoelen

Per 1 september zullen wij de sleutel ontvangen van onze nieuwe woning. Er ligt op dit moment een vloerverwarming (bijverwarming) in met plavuizen erop. Wij hebben geen idee wanneer dit allemaal is aangelegd. Wij zullen hierover heen een nieuwe pvc vloer gaan leggen. Voordat de nieuwe vloer erover heen komt willen wij eerste de werking van de vloerverwarming laten controleren. Het gaat om een U-vormige woonkamer. Totale vloeroppervlakte van de begane vloer is 10,5 X 6 meter. In de bijlage heb ik een foto van de verdeler bijgevoegd.

Onderhoud aan de airco

Mijn airco van Qlima, (voorheen Zibro) is nu bijna 3 jaar oud en moet worden bijgevuld, hij werkt nog wel maar het koelvermogen is in de loop van de tijd teruggelopen . Het type is de sc3348, het koudemiddel is R410 A. Systeem is voorzien van een snelkoppeling voor eenvoudige installatie. Graag een offerte voor onderhoud/cq bijvullen van de installatie, met vriendelijke groet,

Rookkanaal voor de houtkachel aanleggen

Nieuw dubbelwandig rookkanaal aanleggen t.b.v. een houtkachel. Doorvoer door 1 betonnen verdiepingsvloer en dakdoorvoer (schuine kap).

Split unit airco verplaatsen

Graag zouden wij een offerte ontvangen om van onze stacaravan een tweetal airco's te ontkoppelen tb.v. transport, waarna deze na het transport op een nader te bepalen dag en tijdstip,weer aan te sluiten.

Sleuven maken voor CV-leidingen

Er moeten sleuven gefreest worden voor de CV kerel. Het moet zsm

Buitenkraan aanleggen en aansluiten

Ik wil graag een buitenkraan aan de gevel laten installeren bij mijn eengezinswoning. De keuken is op 3.50 meter afstand van de gevel.

Keukenkraan plaatsen

Keukenkraan vervangen met aansluiting op boiler en koud water.

Buitenkraan naast de voordeur plaatsen

In de voortuin wil ik graag een buitenkraan, naast de voordeur. Bij voordeur gelijk de kruipruimte en watermeter in de gangkast. Er is al een extra waterleiding aangelegd naar de achtertuin met buitenkraan dit ter info. Graag twee offertes, één inclusief kraan en één zonder.

Watermeter en hoofdkraan verplaatsen

Ik heb in mijn woning uit bouwjaar 1930 een binnenkraan van de watermeter die lekt. Die kraan zit op een lastig bereikbare plek onder het keukenblok en het lukt niet om die af te sluiten. Er is hier geen kruipruimte. Ik ben nu in mijn voortuin op zoek naar de hoofdkraan van de waterleiding om het water af te kunnen sluiten. Die kraan zit ongeveer 11 meter vanaf het huis. Ik wil een deel van de oude waterleiding laten vervangen en wil de binnenkraan en hoofdmeter laten verplaatsen naar de meterkast. Die verplaatsing moet vermoedelijk buitenom gebeuren, bij gebrek aan kruipruimte. Ik laat de situatie hier graag beoordelen en ontvang daarbij uw plan van aanpak en een prijsindicatie.

Aanleg buitenkraan

Ik wil een buitenkraan laten aanleggen en daarvoor moet er ongeveer 11 meter tyleen in de kruipruimte worden gelegd tot aan de meterkast. Ik ontvang graag uw offerte.

Buitenkaan aanleggen vanaf de keuken

Graag een buitenkraan aan de tuinkant afstand tot de waterleiding is nog. 10/11 meter vanaf keuken geen fundering vanaf water meter 1 fundering graag totaal prijs.

Keukenkraan vervangen

Wij willen graag de keukenkraan laten vervangen. In het keukenkastje is een boiler aanwezig. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Radiator aansluiten op zolder

Het betreft het aansluiten van een nieuwe dubbele radiator op zolder. Er is een nieuwe gewone kraan aanwezig. Er komen 2 buizen uit de vloer omhoog op ongeveer 38 centimeter. Deze gaan de andere kant op naar rechts.

Nieuwe keukenkraan monteren

Ik wil graag een keukenkraan laten monteren. De oude keukenkraan heeft het begeven en ik heb bij de Gamma in Hellevoetsluis een nieuwe kraan gekocht

Rookkanaal aanleggen voor een houtkachel

Ik wil graag een rookkanaal aan laten leggen. Graag een offerte voor het aansluiten van een houtkachel op de begane grond. Daarbij een rookkanaal aanleggen. Recht omhoog door 2 betonnen vloeren en het dak. Recht omhoog alleen vlak onder het dak een kleine versleping. Inclusief koven om de dubbelwandige pijpen. Standaard huis 3 x 2.50 meter hoog. Offerte inclusief alle benodigde materialen. Wij schaffen zelf de kachel aan. Deze moet dan later aangesloten worden.

Houtkachel laten monteren

Graag een indicatie wat het gaat kosten als we een houtkachel aanschaffen en hem laten monteren door jullie.

Vloerverwarmingsregelunit vervangen en systeem doorspoelen

Ik wil de regelunit van onze vloerverwarming laten vervangen en het systeem ook laten doorspoelen. Het is een oud systeem met 3 groepen en zwarte slangen. Het systeem werkt goed maar lekt, de regelunit is erg verroest. U mag mij een nieuwe unit aanbieden, ik denk bijvoorbeeld aan de Steel Front van Vloerverwarming Discounter. Ik ontvang graag uw offerte.