Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Hellevoetsluis te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Hellevoetsluis heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Hellevoetsluis u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Hellevoetsluis of directe omgeving.

422 klanten uit Hellevoetsluis bevelen een bij Casius in Hellevoetsluis aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Hellevoetsluis bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: cV ketel en warmtepomp installeren, verwarmingspomp installeren, warmtepomp advies en plaatsing, vloerverwarming en een lucht-water warmtepomp plaatsen, warmtepomp(en) plaatsen, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, hybride lucht-warmtepomp en zonnepanelen installeren, zonneboiler en buffervat plaatsen, een water-water-warmtepomp installeren, nieuwbouw voorzien van warmtepomp, gasloos wonen, vloerverwarming plaatsen, warmtepompinstallatie plaatsen, warmtepomp instaleren, elektrische boiler plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Hellevoetsluis staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Hellevoetsluis:

Zonneboiler plaatsen

Wij willen graag de mogelijkheden weten voor 2 boilercollectoren aan de oostzijde en 2 boilercollectoren aan de westzijde. Het gezin bestaat uit 5 personen. De zonneboiler willen wij gebruiken voor het verwarmen van de woning en het sanitair water. Op dit moment wordt de warmwaterproductie via gas geleverd.

Convectorput verwijderen en dicht maken

De convector in de put moet verwijderd worden, tevens zal de put dicht gegooid moeten worden in verband met het aanleggen van de vloerverwarming. Vloerverwarming wordt al extern uitgevoerd.

Bad- en douchekraan vervangen

Ik wil mijn bad/douchekraan vervangen.

Warmtepomp aanleggen

Ik wil de mogelijkheden weten voor een warmtepomp. Kan dit in mijn woning? De woning heeft een woonoppervlakte van 150 vierkante meter, 3 verdiepingen en 7 te verwarmen ruimten(dat is inclusief badkamer, woonkamer en trapgat). Het betreft een hoekwoning uit het bouwjaar 2012 en heeft platten daken de buiten unit zal aan de gevel gehangen moeten worden ter hoogte van de te plaatsen binnen unit om deze vervolgens aan te sluiten op het bestaande systeem.

Gasaansluiting opsporen

Ik wil in de keuken laten inspecteren of daar een gasaansluiting zit om op gas te koken. De buren koken wel op gas maar ik op electra. Ik zie geen gasaansluiting maar misschien is die weggewerkt.

Doortrekken van de gasleiding

Ik wil vanuit de meterkast een gasleiding via de tuin (want er is geen kruipruimte) een meter of 10 doortrekken naar de aanbouw voor een gashaard. De leiding moet door de buitenmuur en vervolgens ondergronds gelegd worden. De woning en tuin zijn goed bereikbaar.

Plavuizenvloer verwijderen en aanleggen vloerverwarming

We hebben het huis gekocht en wensen hier vloerverwarming in te plaatsen. Momenteel ligt er een plavuizen vloer die we ook graag verwijderd zouden hebben. Afmeting 50 m2. Het betreft de woonkamer en de keuken. Graag advies over wat gebruikelijk is, of bijvoorbeeld ook de hal en dergelijke meegenomen wordt, of dat hier juist een radiator beter past. De offerte graag specificeren met verwijdering van de plavuizen vloer.

Gat voor riool laten boren

Ik wil graag een nieuw gat in mijn vloer laten boren ter behoeve van een hangend toilet 110 mm.

Dakdoorvoer in een plat dak aanbrengen

Het aanleggen van de dakdoorvoer is ten behoeve van een elektrokabel en de UTP-kabel van de zonnepanelen omvormer. De doorvoer moet door een betonnen met bitumen bedekt dak dat zich boven het trapgat bevindt.

Vervangen van de keukenkraan

Verwijderen oude keukenkraan en monteren nieuwe keukenkraan.

Houtkachel plaatsen en rookkanaal met versleping aanleggen

Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van een houtkachel en het aanleggen van een rookkanaal (diameter 150 mm) met versleping. Het betreft een eengezinswoning met 2 verdiepingen. De vloerhoogte is circa. 250 cm. Voor de aanleg van het rookkanaal dient er door 2 betonnen vloeren te worden geboord. Er is een schoorsteen aanwezig alleen is er niet met zekerheid te zeggen dat er in de schoorsteen een rookkanaal aanwezig is. De wens is wel dat het rookkanaal in de schoorsteen wordt aangelegd. De houtkachel en vloerplaat verzorgen we zelf. Graag in uw offerte opnemen een zwarte enkelwandige pijp met versleping vanaf de kachel (hoogte kachel circa. 100 cm) tot aan het plafond en een dubbelwandige pijp t/m de trekkap op de schoorsteen. De trekkap dient met een vonkenvanger te zijn uitgevoerd. In de slaapkamer op de 1e verdieping dient het rookkanaal te worden afgetimmerd met een brandwerende plaat (Promatect of Fermacell).

Vloerverwarming controleren

Onze vloerverwarming van zeker 10 jaar oud, wordt niet echt lekker warm. 4 Weken geleden hebben we de printplaat van de ketel laten vervangen en toen hadden we een heerlijk warme vloer. Sinds 1 week niet meer.....

Watermeter als tussenmeter plaatsen

Nu slechts een watermeter in een pand met twee woningen / eigenaren. Er moet dus simpelweg een warmtemeter als tussenmeter worden geplaatst. De klant wil graag met de vakman overleggen over de opties.

Houtkachel plaatsen

Ik wil een houtkachel en een rookgasafvoerkanaal laten plaatsen. Het kanaal moet ongeveer 2,5 meter worden als het mogelijk is door de gevel te doen. Wij zorgen zelf voor de kachel.

Thermostaatkranen vernieuwen

Ik zou graag 8 nieuwe thermostaatkranen willen plaatsen ter vernieuwing van de oude kranen.

Houtkachel plaatsen en rookkanaal aanbrengen

Ik wil graag een houtkachel gemonteerd hebben. Deze komt in de woonkamer te staan, wat tevens de aanbouw van mijn huis is. Het rook kanaal moet worden aangelegd en steekt hierbij op de begane grond door het platte dak naar buiten (dak material is gips plafond, isolatie material houten dak met bitumen bedekt). De lengte van het rook kanaal is circa 3 meter vanaf de bovenkant van de houtkachel. En de aansluiting op de houtkachel is 150 mm.

Watermeter van buiten naar binnen verplaatsen

Woning gebouwd in 1898. Mijn watermeter zit in een put buiten in de voortuin. Aangezien wij volgend voorjaar de voortuin gaan aanpakken, willen we deze naar binnen of bij de voordeur onder het pad hebben. Afstand put tot voordeur is circa 3 meter. Binnen ligt de meterkast waar ook een hoofdkraan zit op 3 meter van de voordeur.

Gaten maken in vloer en plafond toiletruimte

Voor een 2e toilet moeten er twee gaten komen in het toilet, de ruimte is op de begane grond. Dus één in de vloer en 1 in het plafond. De gaten moeten ongeveer 160 mm worden.

Nieuwe CV ketel installeren

Ik zoek een installateur om een nieuwe cv ketel te installeren.

Badkraan vervangen en wandbeugel monteren

Thermostatische badkraan vervangen en wandbeugel plaatsen.

Reparatie aan de dakkapel en regenpijp

Lekkage dakkapel ter hoogte van afvoer. Lekkage is goed bereikbaar.

Vloerverwarming controleren en eventueel doorspoelen

Per 1 september zullen wij de sleutel ontvangen van onze nieuwe woning. Er ligt op dit moment een vloerverwarming (bijverwarming) in met plavuizen erop. Wij hebben geen idee wanneer dit allemaal is aangelegd. Wij zullen hierover heen een nieuwe pvc vloer gaan leggen. Voordat de nieuwe vloer erover heen komt willen wij eerste de werking van de vloerverwarming laten controleren. Het gaat om een U-vormige woonkamer. Totale vloeroppervlakte van de begane vloer is 10,5 X 6 meter. In de bijlage heb ik een foto van de verdeler bijgevoegd.

Onderhoud aan de airco

Mijn airco van Qlima, (voorheen Zibro) is nu bijna 3 jaar oud en moet worden bijgevuld, hij werkt nog wel maar het koelvermogen is in de loop van de tijd teruggelopen . Het type is de sc3348, het koudemiddel is R410 A. Systeem is voorzien van een snelkoppeling voor eenvoudige installatie. Graag een offerte voor onderhoud/cq bijvullen van de installatie, met vriendelijke groet,

Rookkanaal voor de houtkachel aanleggen

Nieuw dubbelwandig rookkanaal aanleggen t.b.v. een houtkachel. Doorvoer door 1 betonnen verdiepingsvloer en dakdoorvoer (schuine kap).

Split unit airco verplaatsen

Graag zouden wij een offerte ontvangen om van onze stacaravan een tweetal airco's te ontkoppelen tb.v. transport, waarna deze na het transport op een nader te bepalen dag en tijdstip,weer aan te sluiten.