Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Hellevoetsluis te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Hellevoetsluis heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Hellevoetsluis u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Hellevoetsluis of directe omgeving.

426 klanten uit Hellevoetsluis bevelen een bij Casius in Hellevoetsluis aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Hellevoetsluis bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: het leveren en aansluiten van een grond warmtepomp, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, leidingen omleggen en plaatsen badkamer, warmtepomp of zonneboiler, warmtepomp plaatsen, het leveren en aansluiten van een warmtepomp, leveren en installeren warmtepomp met verticale bron ter verwarming, roomdivider (gashaard) realiseren in een aanbouw, een warmtepompboiler leveren en plaatsen, luchtwater warmtepomp en vloerverwarming met ventilatievloer plaatsen, lucht-lucht warmtepomp plaatsen, vloerverwarming plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Hellevoetsluis staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Hellevoetsluis:

Openhaard slopen woonkamer

Wij hebben een openhaard in de woonkamer vab ongeveer 1.5 tot 2 meter breed. We willen meer ruimte dus hij moet helemaal weg in de woonkamer.

Agpo Aquasol 3 zonneboiler repareren

Zonneboiler is ongeveer 18 jaar oud en geeft continu fout 74. Na meerdere malen resetten (stroom er af / stroom er op) geeft hij na een half uur bedrijfstijd fout 75. ZSM reparatie

Airconditioning installeren voor twee kamers

Ik zoek een specialist die een splitunit kan installeren. Dit moet voor twee slaapkamers van elk ongeveer 15 m2. Het is de bedoeling dat het kouder wordt. Er zijn nog geen materialen aanwezig. Mogelijkheden bespreek ik graag met de vakman.

Vernieuwen van dakgoten en boeiboorden

Ik ben op zoek naar een specialist die mij kan helpen. Wij zijn van plan om de dakgoten met de boeiboorden te laten vernieuwen. Wat zijn daar voor mogelijkheden in? Momenteel ligt er een kunststof dakgoot in met een ombouw van Trespa. Zowel de voorzijde als de achterzijde van de woning. Met een ongeveer een totaal lengte van 2 maal 13 meter. Het betreft een vrijstaande woning.

Infraroodverwarming plaatsen

Wij overwegen infrarood verwarming als vervanging van onze heteluchtkachel en dus van het gas af. De infrarood verwarming kan dus zowel aan plafond als ook als vloerverwarming een optie zijn.

Draadloze Honeywell thermostaat laten plaatsen

Wij zijn momenteel in het bezit van; - Thermostaat Toon van Eneco. - CV Intergas HR ECO 36 - vloerverwarming begane grond + in totaal 6 radiatoren op de bovenverdiepingen - verdeler met 5 groepen De radiatoren hebben radiatorknoppen, Voordat de thermostatische knoppen van Evo gemonteerd kunnen worden zouden overal M30 afsluiters op moeten komen. Wij willen alle ruimtes zowel de vloerverwarming separaat kunnen instellen/verwarmen. Graan zie wij de nodige werkzaamheden, onderdelen en kosten tegemoet.

Nieuwe dakgoten leveren en plaatsen

Ik zoek een loodgieter die de dakgoten aan de voor- en achterkant van mijn woning kan vervangen. Het gaat in totaal om 18 meter aan zinken goten. Eventueel wilt mijn buurvrouw ook haar goten laten vervagen.

Rookkanaal laten renoveren of vervangen met bijbehorende toog

vanwege water overlast in het rookkanaal is er binnen lekkage ontstaan aan de toog en ziet het er naar uit dat het volledige rookkanaal vervangen moet worden alsook het gedeelte op het platte dak, en niet te vergeten de koof renoveren of vervangen. Het rookkanaal is ongeveer 2,47 m.

Dakgoot repareren of vervangen

Dakgoot is ontwricht waardoor en waterlekkage ontstaat. Dakgoot is waarschijnlijk vanuit jaar 1980. 5-6 meter lang, rond 2.5-3 meter

Vloerverwarming infrezen

Heb pas geleden een nieuwe tussen woning gekocht, heb een betonnen vloer met kruipruimte. Wil graag een vloerverwarming van 35 m2 , soort weet ik niet. Laat mij graag adviseren.

Aanleg buitenkraan

Ik wil graag een buitenkraan aan laten leggen, vanuit de keuken vandaan onder de vloer naar de achterzijde. Lengte c.a. 7 meter. Incl materiaal

Bidet plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een bidet op een bestaand hangtoilet. Hierop zou het warm en koud water toevoer aangesloten moeten worden vanuit wastafel in toiletruimte en ook regelen met kraantjes. Indien het nodig is om dit elektrisch aan te sluiten, zit er een randaarde stopcontact onder aan de toiletkast. Er moet ook een föhn of blowertje komen in de bidet. De maten van de toiletpot weet ik niet precies. Ik kan helaas geen foto's maken.

Elektrische vloerverwarming aanleggen

Graag een offerte en info over elektrische vloerverwarming voor een beneden verdieping van ongeveer 40 m2.

Aanleggen schoorsteen (rookkanaal) en vonkenvanger

Wij hebben een laxevaags kachel en willen die laten aansluiten in onze woning. Er zit nog geen doorvoer naar buiten. Het hart van de achterbuis aansluiting zit op 63 cm. De diameter buis is 150 mm. En hoogte vloer tot plafond is 243 cm en het gaat om een een floerswoning. We zouden ook graag een vonkenvanger aangebracht willen hebben. Het betreft een plat dak. De buizen en vonkenvanger zijn nog nodig. We hebben een betonnen gietvloer, dus een hittebestendige plaat zal denk ik niet nodig zijn. Graag ontvangen we een offerte.

Dakgoot repareren of vervangen

Ik heb een lekkage in mijn dakgoot van zink en het water komt aan de binnenkant van de muur naar beneden. Graag wens ik een offerte voor het repareren en een offerte voor het vervangen van de dakgoot. Het is een woning uit begin jaren 1970 en ik denk dat de goot nooit is vervangen.

Vervangen van CV gasketel

Vervangen van de cv ketel. Vrijstaande woning uit 2002. Zonneboiler, boiler en zonnecollectoren aanwezig. Ketel staat op zolder (2e verdieping).

Lekke leiding vervangen

Lekke leiding die door het plafond en de muur van de badkamer loopt vervangen. Hak/breekwerk plafond/muur/badkamertegels Na het vervangen van de leiding, het plafond weer netjes maken/stuken. Deel van de badkamer muur weer opnieuw betegelen

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil in mijn woning vloerverwarming dat wordt gebruikt als hoofd verwarming en ik zou de sleuven rond de 10 cm naast elkaar willen hebben. Het gaat om ongeveer 38 m2.

Convector put realiseren en cv ontkoppelen

We willen een convectorput laten installeren waar nu de cv staat. Deze moet afgekoppeld worden en worden afgevoerd. Ik laat mij graag adviseren over de mogelijkheden.

Vloerverwarming installeren

De bestaande plavuizenvloer wordt verwijderd. De lijmresten hoeven niet verwijderd te worden en na het infrezen van de vloer dient deze te worden afgewerkt met een strijklaag. De oppervlakte is 50 m2.

Zonneboiler plaatsen

Wij willen graag de mogelijkheden weten voor 2 boilercollectoren aan de oostzijde en 2 boilercollectoren aan de westzijde. Het gezin bestaat uit 5 personen. De zonneboiler willen wij gebruiken voor het verwarmen van de woning en het sanitair water. Op dit moment wordt de warmwaterproductie via gas geleverd.

Convectorput verwijderen en dicht maken

De convector in de put moet verwijderd worden, tevens zal de put dicht gegooid moeten worden in verband met het aanleggen van de vloerverwarming. Vloerverwarming wordt al extern uitgevoerd.

Bad- en douchekraan vervangen

Ik wil mijn bad/douchekraan vervangen.

Warmtepomp aanleggen

Ik wil de mogelijkheden weten voor een warmtepomp. Kan dit in mijn woning? De woning heeft een woonoppervlakte van 150 vierkante meter, 3 verdiepingen en 7 te verwarmen ruimten(dat is inclusief badkamer, woonkamer en trapgat). Het betreft een hoekwoning uit het bouwjaar 2012 en heeft platten daken de buiten unit zal aan de gevel gehangen moeten worden ter hoogte van de te plaatsen binnen unit om deze vervolgens aan te sluiten op het bestaande systeem.

Gasaansluiting opsporen

Ik wil in de keuken laten inspecteren of daar een gasaansluiting zit om op gas te koken. De buren koken wel op gas maar ik op electra. Ik zie geen gasaansluiting maar misschien is die weggewerkt.