Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Heinenoord te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Heinenoord heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Heinenoord u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Heinenoord of directe omgeving.

40 klanten uit Heinenoord bevelen een bij Casius in Heinenoord aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Heinenoord bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Heinenoord staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Heinenoord:

Chalet aansluiten op gas elektra en water

Ik wil mijn chalet aansluiten op gas, elektra en water, in de regio Rotterdam. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Vervangen van de dakgoot

Het gaat om het vervangen van de zinken dakgoot door een nieuwe zinken dakgoot. De totale lengte is 2 maal 9,5 meter. De dakgoten zijn 6 en 7 meter hoog ongeveer.

Water-waterwarmtepomp met verticale bodemcollector

Graag wil ik een prijsopgave voor het plaatsen van een Water-waterwarmtepomp met verticaal buizen systeem. De gehele woning (vloeroppervlak 63 m2) moet hiermee worden verwarmd. Op de begane grond hebben we vloerverwarming en op de eerste etage lage temperatuur radiatoren. Ik ben momenteel ook bezig met de aanschaf van zonnepanelen.

Het plaatsen en installeren van een warmtepomp

Ik zoek een partij die in mijn vrijstaande woning een warmtepomp kan installeren en aansluiten. De huidige CV-ketel verbruik 3500 m3 gas per jaar. De woning is goed bereikbaar.

Chigo airco in bedrijf stellen en controleren

Ik heb zelf een split unit airco opgehangen. Ik wil graag dat mijn werk wordt gecontroleerd en de airco in bedrijf word gesteld.

Houtkachel plaatsen in de eengezinswoning

Wij hebben een houtkachel aangeschaft die wij willen laten aansluiten in onze eengezinswoning. Er zijn al gaten geboord door de verdiepingsvloeren, maar de buizen voor de rookgasafvoer zijn nog niet aangeschaft. Er staat een schoorsteen op het dak waar de aansluiting op kan worden gemaakt. Er moet ook nog een trekkap met vogelgaas op de schoorsteen worden gezet. Graag ontvangen wij een prijsopgave voor de levering van de materialen en de werkzaamheden.

Houtkachel aansluiten op schoorsteen

Wij hebben een kachel staan, deze willen we graag laten aansluiten op de schoorsteen. De schoorsteen is geveegd. De kachel staat op zijn plaats. We missen een verloopstuk tussen de kachel en schoorsteen. Ik kan foto s ter verduidelijking sturen.

Gasleiding verleggen

Ik wil graag mijn gasleiding laten verleggen. Het komt uit de vloer met een flexibele buis met knelkoppeling en moet tussen de 6 a 8 meter omgelegd worden met 2 hoeken. 30 april wordt de keuken geleverd, dus voor die tijd moet het gedaan zijn. De leiding kan worden weggewerkt achter de keukenplint.

Haard plaatsen en rookkanaal aanleggen

Haard plaatsen en rookkannaal aanleggen

Plaatsen radiator

Het plaatsen radiator en aankoppelen aan bestaande cv aansluiting. Radiator komt in de woonkamer en de cv buis komt vanuit de slaapkamer via het plafond de woonkamer in. De cv leiding zal +/- 2,5 meter verlengd moeten worden naar nieuwe radiator. Gat reeds in plafond aanwezig. Radiator maat zal ongeveer 1,00 br x 0,50 hoog moeten zijn. (dubbele plaat) Graag prijs voor installatie met nieuwe radiator incl. BTW verlaging en prijs voor enkel installatie zonder levering radiator. Levering en montage dient op korte termijn te worden gerealiseerd. CV word al leeggetapt, gat plafond aanwezig, dus de installatie kan direct worden aangevangen.

Wij willen graag een kachel op zolder ...

Wij willen graag een kachel op zolder laten aanleggen. De aansluitingen zullen vanaf de slaapverdieping doorgetrokken moeten worden.