Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Heerjansdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Heerjansdam heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Heerjansdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Heerjansdam of directe omgeving.

69 klanten uit Heerjansdam bevelen een bij Casius in Heerjansdam aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Heerjansdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen, infrarood verwarming plaatsen, houthaard gemetselde schouw vervangen voor roomdiviver gashaard, warmtepomp installeren naast luchtverwarming, of de gele woning verwarmen op lucht-luchtwarmtepompen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch, informeren en plaatsen van een warmtepomp boiler en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Heerjansdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Heerjansdam:

Buitenkraan aanleggen

Ik wil graag een offerte voor het aanleggen van een buitenkraan. Deze kraan aan de voorzijde van onze woning komt aan de buitenmuur ter hoogte van onze meterkast. Hier zijn reeds diverse splitsingen op de waterleiding aanwezig, onder andere voor onze buitenkraan aan de achterzijde van de woning. De waterleiding moet niet langer dan 50 cm worden.

Brink B17 luchtverwarming vervangen

Momenteel hangt er een Brink type B17 die nu 32 jaar oud is ook hebben wij een CV ketel voor de douche en vloerverwarming, deze zou gecombineerd kunnen worden. Graag een offerte voor het vervangen van de luchtverwarming.

Gat boren door een buitenmuur

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het boren van een gat voor de afzuigkap in de buitenmuur. Het is een grote SMEG afzuigkap. Het oude gat moet dichtgemaakt worden. De buitenmuur is gewoon gemetseld, het gaat om een woning uit 1995. Dit zal moeten plaatsvinden in de 1e week van oktober (in ieder geval voor 7 oktober en na 1 oktober).

Gasleiding verleggen

De gasleiding die door de kruipruimte loopt moet aangepast worden naar een punt waar gaskookplaat de keuken in komt. Er dient een gat door de betonnen vloer geboord te worden en in keuken een aansluitpunt gemaakt voor gasslang.

Gashaard laten maken in de aanbouw

Graag zouden wij een gashaard willen laten maken in de aanbouw van onze woning. Deze hoeft dus niet doorgetrokken worden door het hele huis.

Openhaard maken in de aanbouw van de woning

Graag zou ik een open haard willen laten maken in de aanbouw (3 meter lang) van de woning. Boven de aanbouw is niet gebouwd dus de open haard/schoorsteen kan vrij direct naar buiten. We hebben inmiddels overleg gehad met onze architect wat mogelijk is. Graag tevens advies van de vakman.

Barbas houtkachel plaatsen

Plaatsen Barbas houtkachel in bestaande schoorsteen. Huis van '70. Er staat nu een gaskachel. Die moet eruit. Het plaatsen van een dubbelwandig pijp in het rookkanaal en een trekkap op de schoorsteen. Rookkanaal is ongeveer 5 a 6 meter (recht) schoorsteen is te bereiken via plat dak. Pijp en trekkap leveren en plaatsen, tevens dak aanhelen na het plaatsen van de trekkap.

Afvoer voor wc 1e verdieping

In een inbouwkast op 1e verdieping wil ik een toilet maken. Er loopt al een ontluchtingspijp voor het riool. De klus gaat om het vervangen van deze pijp voor een pvc-buis voor afvoer wc. Toilet ga ik zelf monteren en aansluiten. Door houten vloer naar meterkast, daar door gat in betonnen vloer het aansluiten op de buis van het riool in de kruipkelder.