Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Hardinxveld Giessendam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Hardinxveld Giessendam heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Hardinxveld Giessendam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Hardinxveld Giessendam of directe omgeving.


Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Hardinxveld Giessendam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: plaatsen van infrarood panelen, warmtepomp en LT installatie laten aanleggen (renovatieproject), advies isolatie en verwarming voor renovatie melkfabriek van 7 appartementen, verduurzamen van bungalow villa, woning verwarmen, wellicht met infrarood, waterpomp boiler leveren en plaatsen, zonneboiler vervangen, warmtepomp plaatsen, airco binnenunits en een buitenunit plaatsen, het realiseren van vloerverwarming, warmtepompen, zonnepanelen en slaan waterbron, vloerverwarming aanleggen, nieuwe paneelverwarmingen, vloerverwarming aanleggen, warmtepompboiler plaatsen, aanschaffen en installeren van doorstroomboiler en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Hardinxveld Giessendam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Hardinxveld Giessendam:

Combiketel vervangen

Onze bestaande combiketel is aan vervanging toe. We willen misschien overstappen van gas naar elektrisch maar dat hangt zeker af van de kosten hiervoor. Op welke brandstof moet de ketel werken? Gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Tussenwoning

Houtkachel inclusief rookkanaal plaatsen

Ik zoek een openhaardenspecialist die een houtkachel kan realiseren in mijn woonkamer. Er is al een rookkanaal aansluiting aanwezig in het plafond. Het gaat dus om een extra deel kanaal en een houtkachel die geplaatst moet worden.

Warmtepomp installeren

Ik wil een nieuwbouwwoning gaan bouwen met een buitenzwembad van 4 bij 10 bij 1,5 diep. Daarnaast wil ik vloerverwarming aanleggen in het gebouw. Alleen wil ik de onderste verdieping met vloerverwarming gaan verwarmen. De onderste verdieping is 400 m2. Ik heb een stuk weiland van 2000 m2. Dit moet ook bewaterd kunnen worden.

Warmtepomp monteren

Eind 2018 begin 2019 zal er gestart gaan worden met de bouw van onze 2 onder 1 kap. De woning zal 6 meter breed en 15 meter lang worden met 3 woonlagen. Graag willen wij een warmtepomp laten plaatsen voor het koelen en of verwarmen van de woning en het verwarmen van het sanitair water. Kunt u de mogelijkheden hiervoor aangeven?

Vrijstaande houthaard plaatsen

Wij hebben een vrijstaande houthaard gekocht en deze moet aangesloten worden aan bestaand rookkanaal,wat zich bevind in het plafond. Het rookkanaal is vrijgemaakt, maar zit tegen de wand waardoor er een aangepaste aansluiting gemaakt zal moeten worden.

Water aanleggen in de paardenstal

Wij hebben 3 paardenstallen laten bouwen op ons erf. Graag zouden wij deze willen voorzien van een waterpunt. Kunt u aangeven wat hier de kosten voor zijn? De stallen bevinden zich ongeveer 40 meter van ons huis.

Onderhoud aan de dompelpomp in de kelder

Wij hebben een kelder met daarin een dompelpomp. Momenteel werkt de pomp alleen nog maar als je de pomp handmatig in beweging brengt. We hebben nu redelijk wat lekkage gehad omdat de pomp niet automatisch werkt. Hoe oud de pomp is, weet ik niet. Ik ben hier net komen wonen.

Houthaard en rookkanaal installeren

Ik heb een schoorsteen met pijp door mijn woning lopen maar deze is al jaren niet meer in gebruik geweest. Graag wil ik de mogelijkheden laten bekijken om de huidige schoorsteen werkend te krijgen of eventueel het laten aanleggen van een nieuw rookkanaal. In dat geval zal de pijp door 1 betonvloer en 1 houtenvloer heen moeten. U kunt altijd langskomen om het werk te bekijken alvorens u een offerte maakt.

Watermeter verplaatsen

Ik wil de watermeter verplaatst hebben, zolang die maar onder de vloer vandaan is. Binnen 1 meter.

Houthaard en rookkanaal installeren

Ik wil een houthaard (Halland) laten installeren met een bijpassende enkelwandige buis. Mijn jaren '30 huis beschikt over een bestaande stenen schoorsteen waar een flauwe bocht in zit. Voor vragen ben ik per mail bereikbaar.

Plateau rond haard aanpassen

Betreft sloopwerk binnen. Ik heb een grote schoorsteen in de woonkamer met ervoor en aan weerskanten een betonnen plateau met ook baksteen ingelegd met leisteen. Aan beide zijkanten moet ongeveer een stuk af van ongeveer 30 cm x 1m. De houten spoorbiels aan de voorkant moet dan ook worden ingekort. Verder dan mooi afwerken. Indien mogelijk moet de tevens schoorsteenmantel (wat nu wit baksteen is)worden gestuct. 2 stukken van ongeveer 40cm bij 1 m. Een stuk van ongeveer 70cm bij 25cm. En 2 stukken van ongeveer 1m bij 40cm. Op de foto staat de schouw met een zijkant afgebeeld.

Radiatoren leveren en plaatsen

Het gaat om een offerte voor de aankoop en het plaatsen van 5 radiatoren. 3x Radiator van 700 x 500 type 21, op de eerste verdieping in 3 aaneengesloten ruimten elk 1 radiator. Aan te sluiten op een hoofdleiding (rond 22) welke al op de eerste verdieping ligt. 1x Radiator van 800 x 900 type 21, in de hal van de begane grond. Aan te sluiten op een flexibele leiding onder de grond, direct naast het kruipruimte gat. 1x Handdoekradiator van ongeveer 500 x 1100, in de badkamer op de begane grond. De leidingen van deze radiator kunnen op dezelfde hoofdleiding als de drie eerdergenoemde radiatoren, dus door het plafond naar boven. Eventueel in combinatie met een stromingsbuis. Radiatoren uitvoeren met afsluitbaar onderblok. Een thermostaatkraan behoort ook tot de mogelijkheden.

Keukenkraan plaatsen

Keukenkraan plaatsen (gezien bij Praxis). Graag indicatie van de kosten.

Keukenkraan monteren

Graag een keukenkraan monteren. Oude kraan zit er 2 jaar op dus er hoeft geen leidingwerk gedaan te worden.

Keukenkraan installeren

Wij willen graag een keukenkraan laten monteren. Huidige kraan lekt. Wat zou hiervan ongeveer de kosten zijn? De vorige kraan heeft er 2 jaar opgezeten, dus waarschijnlijk hoeft er geen leidingwerk gedaan te worden. Spoed!

Radiator badkamer vervangen

Oude radiator in de badkamer (afmeting ongeveer 40 x 60 cm) vervangen voor een nieuw plaatradiatortje van ongeveer 50 x 70 cm. Radiator koop ik zelf na overleg met de vakman. Een nieuwe radiatorkraan zit er al op. Let op: aanvraag is telefonisch aangenomen. Deze klant heeft geen email dus graag nadat u de klantgegevens ontvangt, telefonisch contact opnemen met klant.

Houtkachel plaatsen

De gehele aanleg van een houtkachel met boren van gaten tot het installeren van de schoorsteenpijpen. Betonnen vloeren, er moeten twee gaten door.

Huis uit 1935, bezit nu moederhaard en ...

Huis uit 1935, bezit nu moederhaard en moet een cv ketel in. Leidingen moeten waarschijnlijk nog worden gelegd of omgelegd worden.(zitten wel verwarmingen in, worden gevoed door moederhaard) We zijn bezig met een huis te kopen, maar willen eerst nog prijsindicaties voor deze klus. Liefs zo spoedig mogelijk! zodat wij dan verder kunnen! Oppervlakte woonkamer 27m2 met 3 verdiepingen.

Aanschaf en plaatsing twee cv ...

Aanschaf en plaatsing twee cv combiketels; 1 combi HR ketel voor een 2onder1 kap woning met bad en 1 combi HR/VR voor tussenwoning met douche. 2onder1 kap heeft nu aparte ketel en geiser uit 1978, tussenwoning heeft Vaillant combiketel uit 1989