Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor cv ketel vervangen:

CV ketel vervangen

Ik wil de bestaande CV ketels vervangen door nieuwe. Ik heb een woonboerderij uit 1800 van ongeveer 200 m2 (het zijn eigenlijk 2 huizen, dus er moeten 2 systemen komen) met een zwembad.
Onze klant uit Groot Ammers (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor cv ketel vervangen uit heel Nederland:

CV schoorsteen vervangen

De schoorsteen van de HR CV-ketel moet worden vervangen. Het gaat om het kanaal (aan- en afvoer) door het dak, het lood en de schoorsteen zelf.

Moederhaard, boiler en radiatoren vervangen voor een cv-ketel

Ik wil graag mijn moederhaard, de boiler en alle radiatoren vervangen door een CV-ketel plus 8 nieuwe radiatoren, inclusief het wegwerken van de leidingen. Er moet ook een expansievat geplaatst worden. Ik laat mij graag informeren over de mogelijkheden alvorens ik overga op installatie.

Gasleiding vervangen

Gasleiding vervangen Vanaf meterkast naar fornuis en naar CV ketel.

CV ketel vervangen

Huidige Nefit cv-ketel op zolder en geiser in keuken moet vervangen worden door een nieuwe. Denk aan Intergas combi compact HRE 18/24 (A). Mogelijk extra werkzaamheden!!

CV verplaatsen

Verplaatsen van de cv ketel (50 cm naar rechts). De CV ketel moet ten rechts van de deur opening komen.

Van CV ketel naar elektrische verwarming

We hebben nu een gewone cv ketel op gas, deze zouden we willen vervangen zodat we alles (water, verwarming) kunnen verwarmen met elektriciteit. Ik heb nog geen idee wat voor soort verwarming. De CV ketel zou ik graag inruilen, deze is nog maar een jaar oud. We zijn met 2 personen, maar houd maar rekening met 4 personen. Het woonoppervlak is 125 m2, de kuub inhoudt weet ik niet. Voor de elektrische verwarming willen we ook zonnepanelen aanschaffen. De zonnepanelen komen op de schuur. Ik denk dat het hellende dak ongeveer 86 m2 is. Ik weet niet hoeveel zonnepanelen er nodig zijn. Er is geen draagconstructie berekening gemaakt.

Warmtepompboiler installeren

Ik zoek een wartepompboiler voor 200 L, voor 2 personen alleen voor het douchen. Deze moet op zolder staan of in het ketel hok. Als de boiler niet groter is dan 1,60 meter dan kan het in het ketel hok. Ik heb zonnepanelen 10 stuks. Ik verbruik per jaar 380 kuub gas. Ik heb nu een CV ketel voor alleen douchen. Het gaat om een tussenwoning. De woning is goed geïsoleerd ik zag deze warmtepompboiler aquA1 plus 200. Mag natuurlijk ook een ander merk zijn. Ik weet niet wat beter is, een die zuurstof van buiten haalt of een die van binnen gebruikt. Het huis wordt verwarmd door elektrische kachels. De kosten zijn toch voor een warmtepompboiler plus installeren zo 2500 euro. Is het ook mogelijk dat je het kan leasen, of per maand?

Waterslag oplossen

Thuis heb ik een waterslag probleem. Waterslag is te herkennen door een bang geluid dat optreedt wanneer we de tap van het warme water of de afsluiter snel dicht maakten. Het geluid/trillen/bang neemt plaats op de 2e verdieping waar onze CV ketel gemonteerd is. Mail mij aub om een afspraak te maken. Vrijdag of Maandag als het niet mogelijk Zaterdag is bij voorkeur. Mag ik jullie a.u.b. vragen een offerte te sturen over de kosten en de procedure van het oplossing.

Vloerverwarming aanleggen

We gaan een dakkapel plaatsen op zolder en 2 kamers maken. Voor één van de kamers willen we vloerverwarming (17 m2). We hebben in de hoek van de kamer een aansluiting liggen richting de CV ketel. Er ligt nu een laminaatvloer met ondervloer. Deze kan verwijderd worden en daarna weer geplaatst.

Dakpannen vervangen

Het betreft het vervangen van oude dakpannen. Het betreft voor en achterkant van mijn huis, totale oppervlakte is ongeveer 77 m². Achterkant heeft een velux dakraam, een klein raampje en en een pijp van de CV-ketel. De voorkant heeft een velux dakraam. Afmetingen van dakramen zijn: 1,2 bij 1,2 m. Nieuwe dakpannen moeten keramisch zijn. Verankering moet plaatsvinden conform windgebied 2. De afvoerkosten graag apart op de offerte vermelden. De buurman doet mee. Via het dakraam kan je op het dak komen. Aan de voorkant kan een steiger geplaatst worden, aan de achterkant kan er via de garage op de uitbouw op het dak gekomen worden. Graag ontvangen we een offerte.

Partners

Partners van Casius