Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor haard plaatsen:

Haard plaatsen

Ik wil een nieuwe haard laten plaatsen onder een overkapping. Deze is van hout, maar er ligt wel een underlayment onder. Er moet wel een rookgasafvoerkanaal gemaakt worden en dat moet ook door de vakman worden aangeschaft. Deze moet ongeveer 2 à 2,5 meter worden.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor haard plaatsen uit heel Nederland:

Haard en rookkanaal plaatsen

Het betreft het aansluiten van een rookkanaal aan de achterzijde van de kachel met een doorvoer recht vanaf de achterzijde naar buiten door de voorzetwand en de buitenmuur heen en dan vervolgens 3 meter naar boven. Inclusief T-stuk met aan onderzijde een deksel. De regenkap moet eventueel voorzien worden van een vonkvanger.

Haard in de woonkamer plaatsen

Een nieuwe haard plaatsen in de woonkamer. De woning bestaat uit drie verdiepingen, dus er is rookgaskanaal van ongeveer 7 meter nodig. Er is al een gat aanwezig, maar die is mogelijk niet bruikbaar. Er zit een holle ruimte in de badkamer namelijk.

Flexibele kachelpijp plaatsen

Graag ontvangen wij een offerte voor het trekken van een flexibele rvs kachelpijp door een gemetseld rookkanaal. Het gaat om een recht kanaal van ongeveer 8 meter door 3 verdiepingen in een woonhuis. Aan de bovenzijde moet een trekkap worden geplaatst. De houtkachel komt voor de bestaande open haard te staan en het gat van de open haard zal afgedekt moeten worden

Haard plaatsen met rookafvoer

Ik wil een haard plaatsen met rookgasafvoerkanaal door één vloer en één muur naar buiten toe. De kachel is 120 cm hoog. Het plafond is 260 en dat twee maal. De totale lengte om naar buiten te laten maken is ongeveer 6-7 meter.

Haard plaatsen

Ik wil graag een houtkachel plaatsen en wij hebben alle materialen al in huis. Het rookgasafvoerkanaal hoeft als het goed is niet bijgesteld te worden.

Inbouw haard plaatsen

Over een maand hebben wij een uitbouw gerealiseerd van onze woonkamer. Daar willen wij nu een open haard in plaatsen. Wij hebben een hoekwoning, dus een gat in het dak is in principe al voldoende. Nu zijn wij op zoek naar iemand die een moderne inbouw haard kan plaatsen met een gestucte omheining om het zo maar te noemen. Ik ben op zoek naar een richtprijs voor een rechthoekige inbouw haard, inclusief plaatsen. Inbouw haard is circa 70 cm breed ongeveer. Ik heb geen hittebestendige vloer en ook geen rookgasafvoerkanaal en ook moet er een gaskabel vanaf de meterkast worden getrokken.

Haard plaatsen en rookkanaal aanleggen

De eengezinswoning is 10 oud. Er zijn 3 woonlagen aanwezig met betonnen vloeren. Er dient een rookkanaal aangelegd te worden en een haard geplaatst.

Complete haard laten plaatsen

Haard plaatsen, monteren en muurdoorvoer maken in houten tuinhuis. Niet door het dak aangezien hier metalen dakpanplaten op liggen en via zijmuur veel makkelijker is. Haard staat op houtenvloer. Achterzijde wil ik graag bedekt hebben met metalen plaat van minimaal 3 mm dikte. Pijp blijft in zicht in verband met warmte van pijp af. Hoogte tuinhuis is plusminus 5 meter. Afstand tot muur is 2,5 meter. Doorsteek naar buiten is plusminus 50 cm en hoogte boven nok ook plusminus 50 cm.

Haard en rookgasafvoerkanaal installeren

Ik wil een haard laten plaatsen en een rookgasafvoerkanaal laten installeren. Het is een houten muur waar doorheen geboord dient te worden. Het gaat hier om een bungalow. Het materiaal wordt door de klant aangeschaft. Het montage materiaal is de klant echter niet bekend mee.

Haard plaatsen tegen de buitenmuur

Ik wil graag een haard laten plaatsen tegen een buitenmuur. er moet een gat worden geboord door een betonmuur voor de ventilatie. De haard en de pijpen worden door de klant aangeschaft.

Partners

Partners van Casius