Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor waterleiding opnieuw aanleggen naar woktafel:

Waterleiding opnieuw aanleggen naar woktafel

De woktafel is aangesloten aan de waterleiding, alleen is deze niet goed aangesloten. Het water loopt niet goed door, waardoor het verstopt raakt, en uiteindelijk een lekkage, omdat het verstopt is. Oplossing: waterleiding welke verbinding heeft met de woktafel opnieuw aanleggen, waardoor de waterafvoer constant is en er geen lekkage meer ontstaat.
Onze klant uit Gouda (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor installatie- en leidingwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterleiding opnieuw aanleggen naar woktafel uit heel Nederland:

Buitenkraan aanleggen

Graag offerte voor aanleggen buiten kraan. Deze kraan aan de voorzijde van onze woning komt aan de buitenmuur thv onze meterkast. Hier zijn reeds diverse splitsingen op de waterleiding aanwezig, oa. Voor onze buitenkraan aan de achterzijde van de woning.

Renovatie van een woning

Wij hebben vrijstaande jaren '30 woning met een woninginhoud van 600 kuub. Er dienen diverse werkzaamheden op de eerste etage en zolder gedaan te worden: - Vervanging elektra op de 1e verdieping. - Badkamervloer met waterleiding en afvoer aanleggen. De badkamer is 2 bij 2 meter. - Stucwerk van de wanden. Dit is tussen de 20 a 25 m2. - Zolderverdiepingen bevloeren. De draadconstructie aanwezig, verder nog niets. De oppervlakte is 60 m2. - 2 dakramen plaatsen waarbij de afmetingen nog niet bekend zijn.

Renovatie van het toilet

Mijn toilet op de begane grond moet gerenoveerd worden. Een nieuwe toiletpot, hoger en zwevend, tegels tot aan het plafond, hoekfontein aanleggen, infrezen van waterleiding in de muur, vloer dichtmaken. Het slopen van het oude toilet kan ik eventueel ook samen met een vriend doen. Ik kan zelf de spullen kopen in overleg (bij Praxis natuurlijk). De wc is 1.50 bij 1.50 meter.

Waterleiding aanleggen naar schuur

Waterleiding door kruipruimte naar schuur. De afstand muur huis naar schuur ongeveer 8 meter.

Buitenkraan aanleggen

Wij hebben een hoekwoning met het toilet tegen de buitenmuur aan. Wij zouden hier de waterleiding door de muur door willen trekken om vervolgens aan de buitenzijde een buitenkraan te plaatsen.

Bestrating in tuin leggen

In onze achtertuin is er al een gedeelte bestraat. De aanwezige plantenborders wil ik laten verwijderen en dit dient te worden bestraat. Verder wordt er nog een deel in de tuin opengebroken in verband met het aanleggen van een waterleiding. Dit moet worden gedicht en ook bestraat. Het te bestraten deel zal ongeveer 10 tot 20 m2 zijn. De tuin is alleen via de woning bereikbaar.

Buitenkraan aanleggen

Wij zoeken een ervaren loodgieter die in ons nieuwbouwhuis een buitenkraan wil aanleggen/plaatsen tegen de achtergevel. De afstand vanaf de waterleiding naar de gevel is ongeveer 6 meter. Deze kan via de kruipruimte doorgetrokken worden. De kraan is reeds in bezit, overige materialen nog niet.

Buitenkraan aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van een buitenkraan tegen de achtergevel. De waterleiding zit aan de voorzijde van de woning naast de meterkast. De afstand is ongeveer 8 meter naar de achtergevel en zou via de kruipruimte doorgetrokken moeten worden.

Buitenkraan aanleggen

Wij willen graag een buitenkraan aan laten leggen. Wat zijn hier de kosten voor? Zit de kraan dan inbegrepen? De waterleiding zal ongeveer 3 meter moeten worden.

WC fonteintje aanleggen

Er moet een fonteintje worden aangelegd in ons toilet in ons appartement. Fonteintje en kraan zijn in mijn bezit. WC ligt naast de badkamer. Daar is een afgedopte afvoer en is de koudwaterleiding waar de waterleiding voor het fonteintje kan worden aangesloten. Er moet een gat worden geboord door de tegels, voor afvoer en wateraanvoer.

Partners

Partners van Casius