Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Gouda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Gouda heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Gouda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Gouda of directe omgeving.

1639 klanten uit Gouda bevelen een bij Casius in Gouda aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Gouda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: 12 warmtepompen plaatsen, warmtepomp voor sportcomplex, warmtepomp met zonnepanelen voor nieuwbouwwoning, warmtepomp installeren d.m.v. bodemwarmte., warmtepomp plaatsen, de aanleg en aansluiting van een grondwater-warmtepomp, warmtepomp plaatsen, warmtepomp laten plaatsen, warmtepomp plaatsen, bedrijfsruimtes verwarmen met infraroodverwarming, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor installatie- en leidingwerk of cv en verwarming in Gouda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Gouda:

Install watertap outside (buitenkraan)

I would like to ask for an offer for setting up a watertap in the garden (buitenkraan aanleggen). The distance from the meterkast to the backyard is about 10 m. Can you please advise time (when the technician is available and how many hours approximately) and cost? Niet bekend of er een kruipruimte is.

Airco plaatsen op zolder

We willen graag een airco laten plaatsen op zolder. Buitenunit kan op het platte gedeelte van het dak staan.

Cv ketel verplaatsen

Ik wil graag de cv ketel vanuit de keuken verplaatsen naar de zolder (2e verdieping). Hoeveel zal dit mij kosten?

Riool aansluiting vervangen

Aansluiting op riool in mijn huis is afgedicht met mdf plaat. Ik wil dit laten vervangen voor een nette, stankdichte oplossing.

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag vloerverwarming aan laten leggen in de woonkamer. Er ligt nu een betonnen vloer, dus er moet gefreesd worden, en het gaat om 40 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Buitenkraan plaatsen in de achtertuin

Wij willen graag een buitenkraan laten plaatsen tegelijkertijd met de overburen, dus 2 x. De buitenkranen hebben wij zelf al aangeschaft. Vanaf de waterleidingleiding in de keuken is het +/- 2.00 meter naar buiten.

Keukenkraan vervangen

Wil graag mijn huidige mengkraan vervangen door nieuwe mengkraan.

Dakgoot vervangen

Graag verneem ik een indicatieve prijs voor vervangen dakgoten van vrijstaande woning, Lengte voor en achter ca 26 meter. Graag opgave voor zinken en kunststof goten.

Leidingen in de muur wegwerken

Ik wil graag een leiding in een betonnen muur laten frezen zodat daar twee lampjes op gemonteerd kunnen worden.

Vloerverwarming aanleggen

Aanleggen van vloerverwarming op de begane grond. Het gaat om een woonkamer en open keuken in 1 ruimte met aansluitend een hal. Totaal 42 m2.

CV ketel vervangen

Vanuit mijn vve: Als de bestaande CV ketel (VR) vervangen wordt dient er een nieuwe rookgasafvoerkanaal (miniflex 60 mm) getrokken te worden in het bestaande kanaal t.b.v. de rookgasafvoer, waarbij de uitlaat op de dakkap geplaatst moet worden. De ketel kan “half – open” aangesloten worden, d.w.z. dat de ketel de aanvoer van de lucht uit de cv ruimte haalt of dient aangesloten te worden aan het bestaande ont- / beluchtingskanaal. Ik woon op 1e verdieping en er zijn nog 2 verdiepingen boven mij. De sleutel vh dak kan bij vve bestuur geregeld worden. Ik wil het liefst een ketel voorbereid op hybride, dus zonder gas.

Buitenkraan plaatsen in de achtertuin

Ik wil graag een vorstvrije buitenkraan in de achtertuin laten realiseren. Leveren van de kraan in overleg. De afstand tussen de meterkast en locatie kraan bedraagt maximaal 10 meter.

Vorstvrije buitenkraan

Graag ontvang ik een offerte van jullie voor de aanleg van een vorstvrije buitenkraan. Alvast bedankt.

Buitenkraan installeren in achtertuin

Ik laat graag een buitenkraan aanleggen in onze achtertuin op de achtergevel. Onze woonkamer meet 11 meter in lengte, de wateraansluiting bevindt zich bij de voordeur in de meterkast. Het betreft een nieuwbouwwoning uit 2016. Materiaal kunnen we zelf voor zorgen als gemeld wordt wat nodig is.

Vorstvrije buitenkraan laten plaatsen

Ik wil een vorstvrije buitenkraan laten plaatsen in de achtergevel van het huis. Op ongeveer 5 meter vanaf deze gevel zit er in de kruipruimte een kraantje van de vloerverwarming. De meterkast zit op 10 meter afstand.

Toilet verplaatsen en wand opnieuw tegelen

Ik wil een huidig nieuw toilet 15 cm verplaatsen, achterwand opnieuw tegelen en wandbeugel plaatsen in verband met handicap man.

Radiator installeren in de keuken

Graag een offerte om een radiator in de keuken te plaatsen aan de wand. Radiatorbuizen aanwezig in de keuken. Twee T stukken nodig.

Gasleiding repareren

Gasleiding vanaf meterkast is van staal en roest in de kruipruimte. Zit met koppeling aan koper buis die in woonkamer naar boven komt. Stalen buis moet vervangen worden.

Ligbad plaatsen en kraan vervangen

Ik heb een douchecabine die stuk is en verwijderd moet worden.Daarnaast wil ik daar een ligbad plaatsen. Er moeten leidingen verlegd worden. Tegelen is niet nodig.

Gasleiding controleren en mogelijk vervangen

Bij het afpersen van de gasleiding voor de CV ketel wordt een iets to hoge drukverlies geconstateerd. Dus zou ik graag de leiding laten controleren en zo nodig repareren of vervangen. De leiding loopt door holle ruimtes in de vloer en muur van de begane grond naar de zolder en verspringt een keer 1.5 meter. In totaal zal het om rond 6/7 meter leiding gaan.

Houtkachel en rookkanaal controleren

Onze speksteen houtkachel van Barbas willen wij graag laten controleren, zodat we veilig de winter in kunnen.

Warmtepomp plaatsen

Wij wonen in een hoekwoning van een rijtjeswoning. De uitgebouwde woning heeft ongeveer een woonoppervlakte van 180 m2. De CV installatie die nu aanwezig is werkt nog naar behoren maar ik zou graag de mogelijkheden willen bespreken voor een warmtepomp. De pomp zal de woning moeten verwarmen. Daarnaast wil ik weten wat de kosten zijn voor het koelen van de woning en het verwarmen van sanitair water.

Kokendwaterkraan Grohe Red + duo boiler

Na aanschaf van de Grohe Red kookwaterkraan inclusief Duo boiler wil ik deze laten installeren. In de keukenkast is reeds koud en warm waterleiding aanwezig en ook elektriciteit. Nu is ook de vaatwasmachine erop aangesloten. Bij Sifon moet extra opening komen voor afvoer. Indien u de kraan voordelig mee kan aan kan bieden, dan verneem ik dat graag.

Radiatoren verwijderen en vloerverwarming aanleggen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : 47 m2. Vloerverwarming aanleggen in de woonkamer met open keuken en gang, daar tevens 3 radiatoren verwijderen. Dichtzetten van de sleuven (prijs) en egaliseren (prijs).

Toilet vervangen

Ik heb een oud staand toilet en wil deze graag vervangen voor een zwevend toilet.