Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Gouda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Gouda heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Gouda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Gouda of directe omgeving.

1636 klanten uit Gouda bevelen een bij Casius in Gouda aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Gouda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtesysteem vervangen, aardwarmtepomp installeren, lUCHT - LUCHT warmtepomp platsen, warmtepomp op aardwarmte installeren, warmtepomp, zonnepanelen en zonnecollectoren plaatsen, cV door een warmtepomp laten vervangen, aardwarmtepomp met zonnepanelen plaatsen, luct-lucht warmtepompinstallatie monteren, warmtepomp installeren, warmtepomp mogelijkheden, warmtepomp en vloerverwarming aanleggen, vakantiehuisjes verwarmen met warmtepomp, warmtepomp bevestigen, geothermische warmtepomp installeren, lucht/lucht warmtepomp in bedrijfshal plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Gouda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Gouda:

Radiatoren verwijderen en vloerverwarming aanleggen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : 47 m2. Vloerverwarming aanleggen in de woonkamer met open keuken en gang, daar tevens 3 radiatoren verwijderen. Dichtzetten van de sleuven (prijs) en egaliseren (prijs).

Toilet vervangen

Ik heb een oud staand toilet en wil deze graag vervangen voor een zwevend toilet.

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil vloerverwarming laten plaatsen. Het gaat om 60 m2 ongeveer en het gaat om een bestaande woning die helemaal gestript gaat worden, na het plaatsen van de vloerverwarming komt er een nieuwe PVC of laminaatvloer. De vloerverwarming dient als hoofdverwarming te dienen.

Centrale verwarming installeren

Ik heb een huis op het oog waarin op dit moment geen verwarming aanwezig is. Het is een jaren 30 woning die vrijwel helemaal gestript is. Het huis heeft een verdieping met badkamer en drie kamers, en een zolder. Wij willen graag centrale verwarming aan laten leggen, eventueel in combinatie met een zonnecollector of warmtepomp. Ook moet er geïsoleerd worden: Kruipruimte, eventueel het plafond in de woonkamer, en misschien de spouw.

Buitenkranen aanleggen

Ik heb geen buitenkraan en die is eigenlijk vanaf het eiland in de keuken niet goed te realiseren omdat er een marmeren vloer met vloerverwarming omheen ligt. Ik had bedacht om het via mijn badkamer te doen op de eerste verdieping en die via slaapkamer, 4 meter, naar buiten te leggen, op balkon. Opdracht 1 zou dus realiseren van dat stuk zijn: koppeling in badkamer, gat door badkamermuur, 4 meter door kamer, ga t door buitenmuur klaar. Opdracht 2 zou zijn vanaf buiten drie meter over balkon, gat door balkon en naar beneden met daar een aansluiting, zo dat ik zowel beneden als boven water heb. Kunt u een indicatie geven van deze 2 opdrachten?

Airco vacumeren, afpersen en in stellen

Ik wil zelf twee splitunits installeren in en op het dakkapel. Het gaat om 2x Mitsubishi srk25zs-s. Graag wil ik een vakman voor het vacumeren en in het in bedrijf stellen.

Buitenkranen aanleggen in de voor- en achtertuin

Een buitenkraan aanleggen in de achtertuin. Vorstbestendig. In de meterkast naast de voordeur zit een kraan. Deze verlengen door de muur zodat er ook een is in de voortuin. Het aansluiten en plaatsen van een wastafel op zolder. Warm en koud water via cv ketel. Afvoer aanwezig van de wasmachine.

Buitenkraan aansluiten

Wij willen graag een buitenkraan in de tuin aangesloten hebben. De afstand is ruim 10 meter.

WC pot vervangen

Mijn toilet pot is aan vervanging toe. Zie foto. Er zit een scheur in het waterreservoir en ook in de wc pot Graag een mailtje ivm niet de telefoon kunnen beantwoorden ivm werk

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag vloerverwarming laten leggen. Het gaat om 34 vierkante meter vloerverwarming. Ik heb een betonnen vloer met plavuizen die ik zelf ga egaliseren en weghalen.

Buitenkraan met gevelkom plaatsen

Ik wil graag een buitenkraan met gevel kom aan de achterzijde van mijn woning laten plaatsen. Ik heb (nog) geen materiaal aangeschaft. Dit graag in overleg met de vakman. Datum is flexibel. Dit kan (bijna) elke week op woensdag of donderdag plaats vinden. Het kan door de kruipruimte heen en de afstand is ongeveer 8 meter.

Buitenkraan en buitenstopcontact aanleggen

Ik wil graag een nieuwe buitenkraan aanleggen achter de garage. Indien mogelijk ook een buiten stopcontact vanuit de garage of loze leiding.

Vloerverwarming plaatsen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 40 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Vloerverwarming te plaatsen: hal 4 m2 / woonkamer-keuken 36 m2.

Vorstvrije buitenkraan monteren

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het aanleggen van een vorstvrije buitenkraan in de achtertuin. De afstand vanaf de meterkast is ongeveer 8 meter. Er is een kruipruimte aanwezig.

Warmtepomp installeren

Het huis is rond de 1000 m3 groot en heeft een vloeroppervlakte van zo'n 300 m2. Het huis is gelegen aan de plas dus misschien zou dat een mogelijkheid kunnen zijn als bron. Op dit moment zijn er nog geen collectoren of zonnepanelen aanwezig. Er moet voldoende warm sanitairwater zijn voor een gezin van 6 mensen.

Haard plaatsen en rookkanaalafvoer aanleggen

Graag een haard plaatsen. Rookkanaalafvoer aanleggen is ook nodig. Van de begane naar het dak, het is een woning met twee etages.

Groot aantal zonnepanelen demonteren en later weer monteren

Wij hebben als vastgoedonderhoudsbedrijf een offerteaanvraag gekregen voor het schilderen van 96 woningen te Gouda. Nu zijn er echter bij een aantal woningen op de zadeldaken aan de achterzijde zonnepanelen aanwezig die voor de uitvoering van de schilder werkzaamheden tijdelijk gedemonteerd, opgeslagen en daarna weer gemonteerd dienen te worden. Wij ontvangen hiervoor graag van u geheel vrijblijvende offerte uiterlijk woensdag 7 februari omdat wij 9 februari de offerte in moeten dienen. Het betreft 20 woningen aan de slootzijde met 3 panelen. De overige woningen zijn 27 woningen met 6 panelen (panelen zitten vastgeschroefd met klemmen).

CV-systeem in ouder huis installeren

Ik ben benieuwd naar de kosten voor het aanleggen van een CV in een ouder huis. Er zijn nu gaskachels. Het gaat om 2 open ruimtes boven elkaar, elk met een oppervlakte van 150 m2. De hoogte is 3 meter op de eerste verdieping en 2 meter op de derde verdieping. Ik kan er een foto van mailen. In eerste instantie wil ik een indicatie van de kosten.

Thermostaat installeren op blokverwarming

Ik wil graag een thermostaat in de woonkamer (2 verwarmingen). Ik woon in een flat met blokverwarming. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn.

Mechanische ventilatie vervangen en kanalen reinigen

Per februari krijg ik een nieuw huis waar nog een oude ventilatie box in zit. Die wil ik laten vervangen door een goede ventilatie box van Itho. Ook moeten de kanalen gereinigd worden.

Haard plaatsen

Ik wil een nieuwe haard laten plaatsen onder een overkapping. Deze is van hout, maar er ligt wel een underlayment onder. Er moet wel een rookgasafvoerkanaal gemaakt worden en dat moet ook door de vakman worden aangeschaft. Deze moet ongeveer 2 à 2,5 meter worden.

WC, stortbak en douchekraan vervangen

Ik heb een hoog hangende stortbak die kapot is gegaan. Deze moet vervangen worden. Prima als dit een tweedehands stortbak is. Mijn douchewater krijg ik niet meer echt goed warm. Kan dit aan de mengkraan liggen? Zo ja, dan wil ik deze vervangen voor een douchekraan met warm- en koudwaterknop en extra kraan.

Convectorput met radiator vervangen

Wij hebben een convectorput met de afmeting van 300 centimeter lang bij 43 centimeter breed bij 62 centimeter diep met een radiator bestaande uit een aantal buizen met ijzeren lamellen. Deze is naar ons weten nog nooit vervangen. Ik denk meer warmte te kunnen krijgen door deze te laten vervangen/renoveren.

Mechanische ventilatie vervangen en systeem reinigen

Graag wil ik een offerte opvragen voor het vervangen van een mechanische ventilatiebox (afvoer, toevoer is natuurlijk). Op dit moment is er in ons huis een Ubbox MVS-6 geïnstalleerd en aangezien deze oud is en veel geluid produceert, willen we deze vervangen. Ik ben op zoek naar een ventilatiebox met een perilex stekker voor de bediening vanuit de keuken.

Waterleiding opnieuw aanleggen naar woktafel

De woktafel is aangesloten aan de waterleiding, alleen is deze niet goed aangesloten. Het water loopt niet goed door, waardoor het verstopt raakt, en uiteindelijk een lekkage, omdat het verstopt is. Oplossing: waterleiding welke verbinding heeft met de woktafel opnieuw aanleggen, waardoor de waterafvoer constant is en er geen lekkage meer ontstaat.