Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vloerverwarming aanbrengen in combinatie met dekvloer vervangen:

Vloerverwarming aanbrengen in combinatie met dekvloer vervangen

Wens is om offerte te ontvangen voor: bestaande dekvloer te verwijderen, vloerisolatie op basis vloer te leggen, vloerverwarming op matten aan te brengen en nieuwe dekvloer aan te brengen. De woonkamer is 36 m2. De gang is 4 m2 en de keuken is 5 m2. PS bovengenoemde 3 ruimten zijn met elkaar verbonden (zie meegeleverde tekening). Ruimte opstelling verdeler onder trap in trapkast (op deze plek zit nu een radiator). De 3 bestaande radiatoren kunnen verwijderd worden. Graag optieprijs om 3 aansluitingen van de radiatoren te laten vervallen.
Onze klant uit Gorinchem (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerverwarming aanbrengen in combinatie met dekvloer vervangen uit heel Nederland:

Tegels en cementdekvloer verwijderen en vloerverwarming aanleggen plus nieuwe dekvloer plaatsen

Ongeveer 45 meter dekvloer voorzien van granieten tegels, de tegels verwijderen en afvoeren dan vloerverwarming plaatsen als hoofdverwarming en het aanbrengen van een nieuwe dekvloer. Het is de bedoeling dat dit een natte vloerverwarming wordt.

Zandcementvloer aanbrengen op vloerverwarming

Ik wil graag zandcementvloer laten leggen op een vloerverwarming. Het gaat om 55 m2, woonkamer, keuken, gang en toilet. Indien er een scherpe offerte wordt aangeboden kan het ook meteen betegeld worden.

Vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen

2-onder-1-kapwoning uit 1920 waarbij de 2 gaskachels vervangen moeten worden door een cv, en hierbij gelijk de houtenvloer te vervangen door beton met vloerverwarming. Op de bovenverdieping radiatoren op gas aanbrengen. Het gehele huis is 101 m2. Voor de vloerverwarming gaat het om ongeveer 50 m2. Graag de offerte inclusief materiaal.

Vervangen plavuizenvloer met vloerverwarming

Ik wil graag huidige -plavuizen vloer en vloerverwarming vervangen. De huidige vloerverwarming ligt in een zandcement vloer. Belangrijk is dat de nieuwe vloer op dezelfde hoogte komt als de huidige vloer. Ivm geplaatste keuken en deuren. Het gaat om ongeveer 60 m2 ( woonkamer en hal) . Ik weet niet of het nodig is om de huidige zandcement vloer( ongeveer 4 cm dik) inclusief vloerverwarming te verwijderen. Vloerverwarming is hoofdverwarming. Dus gaarne offerte voor verwijderen huidige plavuizenvloer met vloerverwarming en aanbrengen nieuwe vloerverwarming (hoofdverwarming) plus het leggen van nieuwe plavuizen. ( ongeveer 60 m2)

Woning betegelen + aanbrengen cementdekvloer

Ik wil de begane grond 60 m2 van mijn 2 onder 1 lap woningen laten betegelen. Het gaat om de keuken + woonkamer en hal. momenteel liggen er tegels, deze haal ik eraf, dan komt er isolatie op met vloerverwarming. Dan komt de cementdekvloer (deze wil ik eventueel door u laten plaatsen) en dan komt de tegelvloer erop. Graag een prijs aanbieden voor tegelen (excl. Cementdekvloer) en een prijs voor afwerken met cementdekvloer en betegelen.

Vloerverwarming in de grindvloer aanbrengen

Op dit moment hebben wij een open grindvloer in de woonkamer/hal en een gesloten grindvloer in de toiletruimte. Is het mogelijk om de vloerverwarming in de bestaande open grindvloer te plaatsen en deze te egaliseren, zodat er bovenop een nieuwe vloer (PVC) gelegd kan worden? Of moet de gehele grindvloer dan eerst verwijderd worden? Het gaat om een vloeroppervlakte van ongeveer 35 m2. Het betreft de woonkamer, hal en toiletruimte. Graag in eerste instantie een indicatie van de mogelijkheden en de kosten.

Vloer in de hal laten betegelen met chinees hardsteen

Ik wil graag de vloer in de hal laten betegelen. Materiaal Chinees hardsteen Afmeting tegel 40x40 cm Ruimte is circa 5 m2 Tegelplinten aanbrengen ca 4 m1 Tegelzetter dient zelf de lijm, voegsel en kit te leveren kleur richting antraciet. Er is geen vloerverwarming aanwezig.

Een CV-installatie vernieuwen en vloerverwarming aanbrengen

Ik zoek een CV-installateur voor het vervangen van mijn CV-installatie in mijn appartement. De bestaande moederhaard inclusief oude leidingen wil ik verwijderd hebben. Vervolgens moet er een nieuwe ketel (waarschijnlijk op elektra) geleverd en geïnstalleerd worden. Eventueel zou ik ook vloerverwarming (droogsysteem) op mijn 3e verdieping geïnstalleerd willen hebben. Daarnaast zijn er meerdere werkzaamheden te doen welke ik graag met de vakman bespreek.

Woning betegelen, over een nieuw aan te leggen vloer met vloerverwarming

Vloer van woonkamer, hal 2x, toilet, keuken voorzien van plavuizen, 60x60, kasteeltegels. Vloer wordt glad opgeleverd na aanbrengen van vloerverwarming. Gaat om 80 M2 totaal

Broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen

Voor ons nieuwe huis willen wij graag een broodjesvloer met vloerverwarming aanleggen. De oppervlakte is 38 m2 waarvan we 26 m2 willen isoleren. En gedeelte van de woonkamer is een uitbouw, deze is al geïsoleerd. De oude houten vloer moet ook verwijdert worden. Vanaf 1 april is de woning van ons. Graag ontvangen wij een offerte

Partners

Partners van Casius