Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een installateur of loodgieter uit Gorinchem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende installateurs en loodgieters. U komt in Gorinchem heel eenvoudig en snel in contact met één installateur en loodgieter of meerdere installateurs en loodgieters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke installateur of loodgieter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze installateurs en loodgieters in Gorinchem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw installateur of loodgieter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende monteurs, haardenspecialisten, installatiebedrijven, loodgietersbedrijven, montagebedrijven, installateurs en loodgieters in Gorinchem of directe omgeving.

369 klanten uit Gorinchem bevelen een bij Casius in Gorinchem aangesloten loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur of loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een installateur en loodgieter, goed èn betaalbaar, uit Gorinchem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een installateur en loodgieter in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij installateurs en loodgieters voor: warmtepompboiler installeren in nieuwbouwproject recreatiewoningen, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, een groot notarishuis voorzien van vloerverwarming, verduurzamen woning, warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat, warmtepomp aanschaffen en plaatsen, vloerverwarming realiseren begane grond en 1e verdieping, cv vervangen voor warmtepomp, adviseren en installeren van boiler of warmtepomp, lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp, van elektrisch-gas ketel over naar volledig elektrisch, informeren en plaatsen van een warmtepomp boiler, cv installaties vervangen, warmte pomp boiler voor warm tap water verzorgen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke installateur of loodgieter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgietersbedrijf, installatiebedrijf, montagebedrijf, haardenspecialist, monteur, installateur of loodgieter voor cv en verwarming of installatie- en leidingwerk in Gorinchem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een installateur of loodgieter in Gorinchem:

Vloerverwarming aanleggen

Ik heb een bestaande flat uit de jaren 70, en ik wil graag vloerverwarming aan laten leggen. Ongeveer 35 m2. Ik ben benieuwd naar de kosten en de mogelijkheden.

Vloerverwarming aanbrengen in combinatie met dekvloer vervangen

Wens is om offerte te ontvangen voor: bestaande dekvloer te verwijderen, vloerisolatie op basis vloer te leggen, vloerverwarming op matten aan te brengen en nieuwe dekvloer aan te brengen. De woonkamer is 36 m2. De gang is 4 m2 en de keuken is 5 m2. PS bovengenoemde 3 ruimten zijn met elkaar verbonden (zie meegeleverde tekening). Ruimte opstelling verdeler onder trap in trapkast (op deze plek zit nu een radiator). De 3 bestaande radiatoren kunnen verwijderd worden. Graag optieprijs om 3 aansluitingen van de radiatoren te laten vervallen.

Waterpomp voor gasbesparing

Ik woon op het moment alleen in een woning van 96m3 uit 1970. Een 1-2 persoonsvat is voldoende à 80-100L. De boiler komt op zolder bij de CV-ketel. De ketel moet het tapwater kunnen bijverwarmen. Er is een vaste trap en sta hoogte. De boiler kan aan dezelfde muur als de ketel bevestigd worden, alleen aan de achterkant. De boilerruimte is: hoogte = 116cm, breedte = 60cm. De warme zolderlucht mag gebruikt worden door de warmtepomp en afgevoerd worden naar buiten via een oude schoorsteen. Ik zou ook graag advies willen over de luchtverplaatsing in huis. Trekt de warmtepomp binnen een uur alle warmte uit mijn huis?

Dakgoot vervangen

Ik wil een zinken dakgoot vervangen voor een nieuwe. Er komt 1 regenpijp op uit. Ik zou ook graag willen weten of het gerepareerd kan worden met EPD? De regenpijp is 6 meter lang. Ik hoor graag van u.

Vloerverwarming plaatsen

Ik wil graag vloerverwarming plaatsen in de woonkamer en open keuken (samen 1 ruimte) van een tussenwoning (op de begane grond) van totaal 31m². Het kan tot aan het verdeelblok van de cv komen (zit vanuit keuken alleen een gips wand tussen). De te frezen grondvlak is 7,75m lang eerste 1,82m is 2,4m breed dan 1,56m is 4,19m breed laatste 4,27m is 5,17m breed graag een all in prijs incl verwijderen, afdoppen op verdeelblok en afvoeren 2 radiatoren. Ik wil een offerte voor de aansluiting van vloerverwarming incl de pomp en benodigdheden + oude verwarming verwijderen.

Het adviseren en vervangen van de CV-ketel

Ik zoek een CV-installateur die mijn bestaande CV-ketel kan vervangen. Door wat dit vervangen moet worden bespreek ik graag met de vakman. De toekomstige ketel/pomp moet ongeveer 500 m3 kunnen verwarmen en dient te worden aangesloten op de huidige radiatoren en vloerverwarming. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Vloerverwarming aanleggen

In mei gaan wij een aanbouw laten realiseren aan de zijkant van onze woning van 10 x 2,7 meter. Dit zal ongeveer een netto vloeroppervlakte van maximaal 9,5 x 2,1 meter zijn. Hierin voorzien wij 2 kamers die gaan dienen als salon/extra kamer. Deze aanbouw kunnen wij dan bereiken via een deur in de woonkamer. Ons idee is om de aanbouw als eerst te voorzien van vloerverwarming en dit of apart te schakelen of klaar te leggen om aan te sluiten aan het gedeelte van de woonkamer/hal/keuken. Hierna willen we de woonkamer/hal/keuken laten doen in verband met verhuizen van spullen et cetera. De aanbouw zouden wij sowieso graag willen kunnen schakelen, omdat hier niet continu activiteit zal zijn in de toekomst. Of we tegels of PVC laten leggen in beide gedeeltes zijn we nog niet over uit. In de woonkamer/hak/keuken hebben wij nu plavuizen (witte tegels) met daarop een ondervloer en laminaat. Dit alles zal er dus eerst uit moeten.

Leidingen omleggen en CV ketel verplaatsen

Wij hebben een cv bij ons op de rommelzolder hangen. Echter willen we er een leefgedeelte van maken en daar is een nieuwe bestaande trap voor nodig. Echter hangt de cv boven het trappen gat die dan komen gaat. We willen de cv naar links of naar recht verplaatsen. Dus blijft wel op de zolder hangen. Leiding werk et cetera komt daar allemaal uit. Graag willen wij een inschatting wat het moet gaan kosten om de cv te laten verplaatsen.

Warmtepomp aanleggen

Ik wil een warmtepomp laten aanleggen in mijn woning. Het gaat om het verwarmen/koelen en sanitairvoorzieningen voor ongeveer 150 m2/375 m3 met hoofd vloerverwarming. Qua isolatie heb ik al het een en ander geregeld: dubbelglas/dakisolatie/vloerisolatie/spouwisolatie. De krachtstroom ter plekke al aanwezig, doorvoer dak al aanwezig, gaten zijn al geboord.

Buitenkraan plaatsen

Ik zoek een loodgieter om een buitenkraan te plaatsen. De leiding zit in de meterkast en is 25 meter van de locatie verwijderd.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil een buitenkraan laten aanleggen van de meterkast via de kruipruimte (circa 10 meter).

Wateraansluiting doortrekken

Wateraansluiting van badkamer (denken wij) naar slaapkamer op dezelfde verdieping, voor het plaatsen van een wasbak/gootsteen; met rood aangegeven op bijlage. Dit is geen aansluitende slaapkamer, maar de kamer ernaast. De leiding kan eventueel door de naastliggende slaapkamer getrokken worden. Het gaat om warm en koud water.

Verwarmingsketel plaatsen

Welke brandstof wordt er gebruikt? Aardgas Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik wil de CV ketel op de begane grond vervangen. Hiervoor in de plaats wil ik een verwarmingsketel plaatsen.

Warmtepomp installeren in een drive woning

Ik krijg een nieuwe woning, waar in juni de overdracht van plaatsvindt en waar momenteel aansluiting voor verwarming op gas in zit. ik zou hier graag een warmtepomp geïnstalleerd willen hebben. Het idee is al het gas in huis te vervangen en de warmtepomp te gebruiken voor: verwarming van water (Sanitair), verwarmen en/of koelen van het gebouw. Het betreft een drive in hoek (drive-in)woning met een oppervlakte van 600 m3 en vloerverwarming.

Haard plaatsen in uitbouw

Haard plaatsen in uitbouw met plat dak. De pijp komt langs de gevel. Het is een uitbouwplatdak, het kanaal moet enkel door het plafond heen omhoog. Geen betonnen dak.

Houtkachel plaatsen

Ik heb onlangs de livin' flame houtkachel lund zwart gekocht. Echter deze dient nog wel aangesloten te worden op het al bestaande rookgasafvoerkanaal. Ook de pijp die tussen kachel en afvoerkanaal geplaatst moet worden is nog beschikbaar. (vorige bewoners hebben enkel hun houtkachel meegenomen) Ik twijfel over het zelf aansluiten van de houtkachel en heb graag een prijsindicatie wat een installatie zou kosten bij uitbesteding.

Rookgasafvoer van de HR-ketel vervangen

Op zolder moet vervangen worden het rookgaskanaal van de ketel, dus alles wat boven de ketel zit. Zit nu nog een kanaal van een VR ketel en vorig jaar is er een HR ketel geplaatst. De afvoer loopt vanaf de ketel recht om door het schuine dak. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Installatiewerk op zolder en in de keuken

Ik wil graag de wasmachine toevoer en afvoer laten installeren op zolder. En de CV afsluiten in de keuken. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de klant gedaan.

Wasmachine aansluiting en afvoer op zolder maken

Ik wil een offerte aanvragen voor het aanleggen van de wasmachine aansluiting en afvoer op zolder. De CV ketel staat op zolder.

Haier airconditioning controleren, repareren en bijvullen

Wij willen aan twee airco's van het merk Haier onderhoud laten plegen. Wij wonen sinds kort in een woning met deze twee airco's maar het systeem in de slaapkamer geeft een foutmelding E 22 en functioneert niet. Het systeem in de woonkamer blaast wel lucht, maar niet bepaald koel, ik denk dat deze misschien bijgevuld zal moeten worden. Ik hoor graag vooraf welke kosten we kunnen verwachten.

Wastafel vervangen

De wastafel moet vervangen worden. Daarbij moet de wastafel ook aangesloten worden op het water en de afvoer.

Einhell SKA 2501 airco repareren

Airco Einhell SKA 2501 EQ C+H lekt water door de verbindingsbuis die loopt van plafond naar het dak.

Thermostatische kraan vervangen

Ik heb n nieuwe thermostaatkraan gekocht. Het lukt me niet om deze te bevestigen.

Drainageleidingen laten doorspuiten

Namens de bewoners van een rij met 5 woningen van elk 6 meter breed wil ik een prijsopgave ontvangen voor het doorspuiten van de drainageleidingen onder de woningen. In de kruipruimtes liggen drainageleidingen die naar een gemeentelijke put lopen buiten de woningen. Op dit moment staat die put droog en staan de kruipruimtes vol water. We vermoeden dat er ergens een verstopping zit. Ook de drainageleiding naar de put zal doorgespoten moeten worden.

Douchekraan vervangen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten vervangen van mijn thermostaat douchekraan.

Partners

Partners van Casius