Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor een open geiser vervangen:

Een open geiser vervangen

Ik zoek een CV-installateur die mijn open geiser kan vervangen door een nieuwe open geiser (Vaillant MAG Mini 114/1 G). De nieuwe geiser is al gekocht. Het gaat dus puur om het ontkoppelen en afvoeren van de oude geiser en het aansluiten van de nieuwe geiser.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een open geiser vervangen uit heel Nederland:

Vaillant mag geiser vervangen

Ik wil een open geiser vervangen door een nieuwe. Het is voor de keuken en badkamer. Ik ontvang graag een offerte.

Boiler vervangen

Momenteel hangt er een open geiser welke niet zo veilig is. We willen deze vervangen door een elektrische boiler van 80L. Deze willen we aan de linkerkant van onze keuken hebben. De geiser hangt momenteel in het midden, maar we willen de boiler links hiervan. Er is al rekening gehouden in de groepenkast voor een boiler, er moet alleen nog een stopcontact gemonteerd worden achter de huidige geiser. Oude boiler ook graag vervangen

Vloerverwarming aanleggen

Het band is een hoekwoning (60 jaar oud) die is door een gaskachel + geiser verwarmd. Heeft helemaal geen isolatie met een energielabel van G. Ik wil gewoon beter isolatie nog installeren mogelijk ook met zonnepanelen. Wat betreft de verwarming het gaat om een vloerverwarming van de begaande grond en eerste verdieping. In de begaande grond de woonkamer (24 m²) heeft in hout ondervloer maar de keuken is gewoon beton (zal een open keuken worden naar de woonkamer). De 1ste verdieping bestaat uit 4 slaap kamers (resp. ca. 12, 11, 7 en 5 m²) en een bad kamer ( ca. 2 m² die zou omgebouwd naar een wasruimten), alles met een beton grond. 1 van de kamers (7 m²) zou omgebouwd worden naar een grotere badkamer.

Open geiser vervangen voor een gesloten geiser

Ik zit met een oude open geiser in de keuken puur bedoeld voor warm water in de keuken en douche. Deze wil ik vervangen voor een nieuwe gesloten geiser zodat vieze luchten direct worden afgevoerd naar buiten. Graag ontvang ik offertes van gesloten geisers inclusief installatiekosten en wat de mogelijkheden zijn met jaarlijks onderhoud van deze geisers met prijzen.

Geveldoorvoer laten boren

Voor de vervanging van een open geiser door een gesloten geiser is een geveldoorvoer noodzakelijk. De woning is een hoekappartement op de eerste woonlaag van appartementencomplex en is van buiten goed bereikbaar. Uitvoering liefst zo spoedig mogelijk!

Fasto f1400 keukengeiser leveren,installeren , verwijderen en afvoeren

Wij hebben een open keukengeiser van Junker in de schuur hangen met een afvoerpijp naar buiten. De geiser is rond de 35 jaar oud en omdat het gas er in de toekomst uit gaat willen we graag een nieuwe keuken geijser van dezelfde soort totdat het gas eruit gaat tussen 2030 en 2050. De vakman mag de oude geiser ook afvoeren.

Open geiser door een gesloten geiser vervangen

Ik wil de open geiser (waakvlam) in de keuken van mijn woning vervangen door een gesloten geiser. Deze moet waarschijnlijk een elektrische- of combigeiser worden. Bij de huidige geiser is makkelijk bij te komen. Ik heb nog geen nieuwe geiser gekocht.

Geiser in een chalet op Texel vervangen

De Vaillant geiser, open systeem, is 18 jaar oud en moet vervangen worden. Het moet een gesloten systeem worden met een A merk geiser die wat meer capaciteit (nu 8 liter bij 40C) heeft. Afmetingen van de kast waar de geiser in moet passen zijn: breed 560 mm hoog 670 mm diep 330 mm. Bovenin de kast zit, in het midden, een dakdoorvoer van 150 mm doorsnede.

Geiser door boiler vervangen

Beste Casius, Graag ontvang ik van u een vrijblijvende offerte omtrent de montage van een elektrische boiler in mijn kleine keuken. De WESEN ECO FLAT 30 Liter. (ZELF AANGESCHAFT) Graag stuur ik u tevens foto’s van de huidige open keukengeiser (situatie). En een WESEN Catalogus. Het gaat om: - Verwijderen open keukengeiser met eigen rookgasafvoerkanaal (benedenhuis) - Verwijderen van het Rookgasafvoerkanaal ,dat inmiddels niet meer naar het dak loopt , maar heel eenvoudig naar de gemeenschappelijke tuin (Zie foto’s). - Plaatsing van een WESEN ECO Flat 30 Liter Elektrische boiler. - Plaatsing van een mengkraan in de keuken onder de boiler. De warmwatertoevoer moet via de WESEN boiler tevens naar de doucheruimte lopen (30m2 woning). Uiteraard vraag ik meerdere offertes aan i.v.m. de uiteenlopende montagekosten. Aan u de vraag: Wat zijn de totale kosten inclusief BTW voor deze kleine klus? Voorbaat mijn dank, Fijne dag. Met vriendelijke groet, Marcel Vroege Dhr. M.Vroege Frederik Hendrikstraat 144-h 1052 JE Amsterdam Telefoon: 0685023466 (a.u.b. uw offerte via de e-mail) E-mail: marcelvroege@hotmail.com

Fasto geiser repareren

Ik heb 11 jaar een open Fasto F1450 geiser in de keuken voor gebruik voor badkamer en in de keuken. Het valt telkens uit bij douchen en afwassen. Een loodgieter is bij mij langs geweest en hij heeft het uitgezet nadat hij het had nagekeken. Hij gaf aan dat ik een nieuwe kan kopen of een onderdeel bestellen. (Volgens de monteur gaat het om koppeling van draden. Als hij de warm water kraan uitzet blijft de vlam branden. Hierdoor heeft hij de koppeling los gemaakt.) Aangezien ik over een half jaar ga verhuizen heb ik voor vervanging van de onderdeel gekozen. Tot op heden ben ik aan het wachten op een offerte. Men geeft geen gehoor aan mijn e-mails of telefoons. Ik heb met spoed hulp nodig. Zit zonder warm water.

Partners

Partners van Casius