Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor het installeren van een pelletkachel die een pand moet kunnen verwarmen:

Het installeren van een pelletkachel die een pand moet kunnen verwarmen

Ik zoek een partij die een pelletkachel kan installeren. De kachel moet een pand van 4 verdiepingen van warmte moet kunnen voorzien. Er zijn geen radiatoren aanwezig. Ik zoek een vakman die mij kan helpen met het verwarmen van het gehele pand. Daarnaast zoek ik naar oplossing om het pand van warm-tap water te kunnen voorzien.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het installeren van een pelletkachel die een pand moet kunnen verwarmen uit heel Nederland:

Pelletkachel installeren

Ik wil een pelletkachel afvoer installeren, is 2 meter hoog door de muur. Kachel heb ik al aangeschaft.

Kachel en schoorsteen installeren

Wij hebben een pelletkachel voor in de woonkamer. Deze moet nog geïnstalleerd worden. Tevens dient onze schoorsteen gerenoveerd te worden.

Installatie pelletkachel

Ik wil graag nog dit jaar een dichte pelletkachel laten installeren met subsidie. We willen graag de afvoer door een plat dak. Alle materialen hiervoor zoals de buizen, hittebestendige plaat etc. kunnen worden opgenomen in de offerte.

Installatie pelletkachel

Ik zoek een vakman om een pelletkachel te installeren met doorvoer door de muur met dubbel wandige pijp ( niet in mijn bezit)

Pelletkachel installeren

Aansluiten pelletkachel en aansluiten op schoorsteen en binnen pijp

Pelletkachel installeren

Ik wil een kachel laten installeren op het bestaand rookkanaal waar voorheen een pot-houtkachel stond. Op welke termijn kan dit en wat zijn de kosten?

Pelletkachel installeren

Wij willen graag een 2 pelletkachel geïnstalleerd hebben. Al het materiaal hebben we al aangeschaft.

Pelletkachel rookkanaal

Heb een pelletkachel in de hoek staan, hiervoor zou dus met 45 graden een bocht moeten komen dan door de gevel. Dan met een stuk naar boven, ongeveer 3 meter en dan kap erop. De pijp moet aan de raamkant naar buiten. Ben opzoek naar een partij die dit kan uitvoeren en installeren.

Installeren pelletkachel

Kunt u mijn Qlima Viola 85 s-line installeren en, indien mogelijk, in gebruikstellen? Hierbij de foto's. Kachel komt schuin in de hoek (recht onder het rookkanaal). Het plafond is 264 hoog vanaf de grond. De buis in het afvoerkanaal (voorheen haardkachel) is +- 15 cm breed. Graag een offerte en afspraak.

Pelletkachel installeren

Ik heb bij de Praxis een Qlima Florina 74 Pelletkachtel gekocht. Ik wil deze op korte termijn laten installeren. De rookafvoer moet worden aangesloten op een bestaande bredere pijp. De installateur moet voldoen aan de voorwaarden voor de ISDE subsidie voor particulieren.

Partners

Partners van Casius