Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor warmtepomp plaatsen in monumentale woning:

Warmtepomp plaatsen in monumentale woning

Ik wil graag een nieuwe warmtepomp plaatsen. Dit betreft de renovatie van een monument in Dordrecht ( bouwjaar 1938 ) met een vloeroppervlakte van ca. 450 meter en een inhoud van ca. 2050 kuub. Daarbij is het van belang te weten dat er een doorgang is naar de tuin van ca 2m hoog en breed (diepteboring zal nodig zijn). Een grotere doorgang zou wellicht gecreëerd kunnen worden. Het gaat om een huis uit 1938.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor warmtepomp plaatsen in monumentale woning uit heel Nederland:

Warmtepomp plaatsen

Ik wil een warmtepomp laten plaatsen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Het gaat om een vrijstaande woning uit 2008 met een oppervlakte van 2250. Mijn verbruik is 24.000 kuub.

Vervangen/uitbreiden groepenkast

Huidige kast heeft 8 groepen verdeeld over twee aardlek-schakelaars (een 4- en een 2-polige) en nog een PV groep. Moet worden vervangen door een grotere kast met 10 groepen, ruimte voor nog 2 groepen, een krachtgroep voor de inductieplaat en voorbereid voor een tweede krachtgroep voor het geval er een elektrische auto komt. Om niet de hele kast te hoeven vervangen als we nog eens een doorstroomboiler en/of warmtepomp willen plaatsen, moet daarvoor ruimte in de kast zijn.

Warmtepomp plaatsen

Betreft een herbouwde boerderij uit 1980 (oppervlakte 300 m2) met vloerverwarming. Graag zou ik een warmtepomp willen hebben voor in mijn vrijstaande huis.

Lage rendement radiatoren plaatsen + lucht-luchtwarmtepomp

Het vloeroppervlak van onze woning is 36 m2 ons huis bestaat uit 3 woonlagen waarvan 1 de zolder is. We hebben vloerverwarming en willen eventueel lage rendement radiatoren boven. Er ligt een stroomkabel van de meterkast naar de plaats waar de warmtepomp moet komen, hij is nog niet aangesloten. Het gaat om een 2-onder-1-kapwoning. Daarnaast willen wij ook een lucht-luchtwarmtepomp voor buiten hebben.

Groepenkast vernieuwen of uitbreiden

Wij hebben een nieuwe woning en onze stoppenkast moet vervangen worden. We gaan over op elektrisch koken en in de toekomst een warmtepomp en het plaatsen van zonnepanelen. De huidige stoppenkast is verouderd en kan dit niet aan. Ik ben niet zo thuis in de termen maar ik wil graag een offerte ontvangen?  

Draagkracht berekenen van een plat dak

Op het platte dak van een bestaande uitbouw (eerste verdieping) wil ik een warmtepomp laten plaatsen. De uitbouw is 3450x2250 mm (uitwendige maten). De houten balklaag bestaat uit balken van 60x160 mm, 500 mm hart-op-hart. De balken overspannen 3450 mm. Op de balken ligt 5 cm houtwolcementplaat en is voorzien van mastiek. Ik wil het dak isoleren met 20 cm PIR en daarop wil ik een warmtepomp / airco plaatsen. Wat is het maximale gewicht van de warmtepomp incl. ballast ? De berekening is nodig voor het aanvragen van een omgevingsvergunning. Mocht het toelaatbare gewicht onder de 50 kg liggen : hoe kan ik het bestaande dak alsnog op een eenvoudige wijze geschikt maken voor het dragen van de warmtepomp incl. ballast?

Informeren en plaatsen van een warmtepomp boiler

Ik wil graag geïnformeerd worden over de mogelijkheden van een warmte pomp boiler. Huishouden bestaat uit 2 personen. We denken aan een boiler met 80 of 100 liter. Liefst aansluiting warmtepompboiler aan bestaande mechanische luchtafvoersysteem. Er is voldoende ruimte om de boiler te plaatsen.

Warmtepompboiler plaatsen

Wil zonnepanelen plaatsen en deze hebben nu 1000 Kwh overcapaciteit vandaar dat ik mijn gasverbruik wil gaan verlagen leek mij een warmtepomp boiler de juiste keuze.

Warmtepomp plaatsen

Wij willen het gasverbruik verminderen door een hybride warmtepomp. Onze woning is in de jaren 30 gebouwd en hebben de volgende maatregelingen genomen betreft isolatie. Dubbel glas, spouwisolatie, dakisolatie en de kozijnen worden geoptimaliseerd. Het gaat om een 2-onder-1 kapwoning.

Plaatsen van een warmtepomp boiler

Ik ben bezig met een renovatie project, maar er is nog geen enkele manier van verwarming in huis aanwezig en warmwatervoorziening. Graag wil ik van het gas af, maar alleen een warmtepomp is niet interessant voor mij, vandaar de interesse in een warmte pompboiler. Watervoorziening ligt wel al van beneden tot zolder. Het betreft een rijtjeswoning met een 2 persoons huishouden. 400 kuub inhoud woning.

Partners

Partners van Casius