Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor schouw plus schoorsteen verwijderen:

Schouw plus schoorsteen verwijderen

Gehele schouw plus schoorsteen verwijderen tenzij deze kan blijven zitten. Graag de muren weer gestuct en plafond vloer gaten weer dicht.
Onze klant uit Dordrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schouw plus schoorsteen verwijderen uit heel Nederland:

Schouw en rookkanaal deels verwijderen plus herstelwerk

Ik zoek een aannemer die ons kan helpen in onze woning. Wij willen de schouw en het rookkanaal op de begane grond verwijderen. op de eerste en tweede verdieping loopt ook een rookkanaal dus er moet een stutting komen op de eerste verdieping zodat de rest niet instort. Daarnaast moet alles netjes worden afgewerkt.

Verwijderen schouw plus rookkanaal 1e verdieping

Verwijderen schouw plus rookkanaal eerste verdieping. Rookkanaal loopt niet door tot begane grond. Afvoeren is niet nodig.

Schouw en rookkanaal verwijderen benedenverdieping plus herstelwerk

Ik wil het volgende werk laten verrichten: - Verwijderen van de schouw en rookkanaal op de begane grond. - Herstel van de muur en het plafond waar de schouw heeft gezeten. - Stucen van de muur De vloer op de begane grond is van hout en op de eerste verdieping van beton.

Open haard bouwen in bestaande schouw

Wij hebben een huis uit het jaar 1897 gekocht met 2 schouwen plus rookkanaal. In één stond een open haard (oud/groot/lelijk) en wij denken erover na om tenminste in een van de twee schouwen (met driehoekig ruimte onder de rookkanaal) en echte open haard te laten bouwen. Dit zijn de beste foto's op dit moment. Graag horen wij van u of u hierbij kunt helpen.

Houtkachel, schouw en rookkanaal verwijderen en muren afwerken

Verwijderen rookkanaal begane grond. Afdichten rookkanaal begane grond en dak tegen inregenen en ongedierte. Of met kap of volledig verwijderen. Verwijderen van "schouw" en muren en plafond afwerken. Verwijderen van balken, tegeltjes en opgeplakte "bakstenen'' plus vloertje (circa 1.20 meter) waar de kachel op staat graag specificeren. Afhankelijk van de prijs doen wij dit zelf. Ik ga graag in overleg. De hoek bovenin willen wij graag ook weg hebben en er een normale muur-plafond overgang van maken. Rookkanaal loopt door naar 1 ste verdieping, zolder en dak. Indien de prijs goed is en indien mogelijk willen de op de eerste verdieping het rookkanaal ook weg hebben. Deze valt nu in een kast en zo wordt er meer kast ruimte gecreëerd.

Inzet houtkachel plaatsen

Wij hebben een inzet houtkachel gekocht, maar hebben nog geen schouw, tot aan het plafond. Wel zit er een schacht, geïnspecteerd. Er moet dus een schouw komen plus rookkanaal geïsoleerd. Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd.

Schouwen laten verwijderen

Kunt u mij een offerte toesturen voor het verwijderen van een weetal schouwen op de begane grond. Inclusief het rookkanaal. Het plafond dichtmaken. Plus eventuele afwerking. Afmetingen per schouw: 280 cm hoog x 92 cm breed x 26 cm diep.

Houtkachel in bestaande schouw plaatsen

Wij willen graag een houtkachel laten plaatsen in onze bestaande schouw. Er zit reeds een muurtje plus rookkanaal geschikt voor een houtkachel. Deze zit alleen te hoog voor de kachel die wij willen aanschaffen. Graag een offerte voor een het plaatsen van een flexibel rookkanaal en monteren van de aansluiting op de kachel. Gaat om een jaren 30 woning, inspectie van rookkanaal en schoorsteen reeds laten doen en was allemaal in orde. Wonen op de topverdieping dus slechts 3-4 meter tot einde schoorsteen.

Houtkachel aansluiten op de bestaande rookgaskanaal

Er is een dubbelwandig afvoerkanaal aanwezig (binnenmaat 200 mm). De openhaard en schouw zijn inmiddels verwijdert. Er moet voor een houtkachel (150 mm) een aansluiting gemaakt worden op het bestaande kanaal door middel van een enkelwandige pijp plus verloopstuk. Het bestaande dubbelwandige kanaal moet ingekort worden (gelijk met het plafond).

Open haard met schoorsteenpijp en schouw slopen

Het slopen van een schouw en een open haard. In principe mag het rookkanaal behouden blijven. Maar ik vermoed dat de pijp die erin zit asbest bevat. Dus de sloop van de haard plus schouw. Het verwijderen van de buizen (wellicht asbest) indien mogelijk. Schoorsteen verwijderen (niet gemetseld) dak dichten en plafond begane grond dichten.

Partners

Partners van Casius